Skocz do zawartości

Zaginięcie Ethana Cartera

Featured Replies

Opublikowano

Mam problem, otóż

Jestem w spalonym domu, patrzę na tę tablicę i nie mogę zobaczyć wspomnienia. Wpadłem na to, że część zagadek mam skreślonych, a część nie. Nie mam tego z astronautą(bo myślałem, że to easter egg i nie robiłem) oraz tak jakby przełamany most. I teraz pytanie, naprawdę muszę się wrócić i to zrobić?

W sumie to nie mam pojęcia o co chodzi z tymi mostami kurde, wydawało mi się, że wszystko zrobiłem. :confused:

Dobra, już zrobione. :)

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 20,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• zapomniałem dodać, iz miejsce akcji gry to moje okolice Jel.Góry -> Pilchowice, Karpacz, gdzie sie wychowywałem, chodziłem na ryby z kuzynem, czy uczyłem sie grac w Tekken'a z Kapucha Team Jel.Gora

• Wczoraj udało mi się grę ukończyć i bardzo mi się ona spodobała! Grafika, zagadki i cała koncepcja ŚWIETNA! Bawiłem się przy niej rewelacyjnie i żadnych minut nie uważam za stracone. Duże uznanie dla

• Napisz co dokładnie Cię interesuje, to Ci napiszę. Na razie nic się nie zacina i wszystko działa tak jak powinno. Gra wygląda rewelacyjnie i jak na razie gra mi się w nią bardzo przyjemnie. Gra wcią

Opublikowano

Mam problem, otóż

Jestem w spalonym domu, patrzę na tę tablicę i nie mogę zobaczyć wspomnienia. Wpadłem na to, że część zagadek mam skreślonych, a część nie. Nie mam tego z astronautą(bo myślałem, że to easter egg i nie robiłem) oraz tak jakby przełamany most. I teraz pytanie, naprawdę muszę się wrócić i to zrobić?

W sumie to nie mam pojęcia o co chodzi z tymi mostami kurde, wydawało mi się, że wszystko zrobiłem. :confused:

tak, musisz się cofnąć i zrobić wszystko

1 / 

astronautę znajdziesz w lesie pomiędzy pierwszym trupem, a stacją kolejową

2 /

mostek to jest chyba pierwsza zagadka - trup bez nóg  pułapki zaraz po wyjściu z tunelu

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

Kurde, ale zakończenie to imo słabe. Mogli się bardziej wysilić, a tu taki oklepany motyw. Reszta gry świetna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zapomniałem dodać, iz miejsce akcji gry to moje okolice Jel.Góry -> Pilchowice, Karpacz, gdzie sie wychowywałem, chodziłem na ryby z kuzynem, czy uczyłem sie grac w Tekken'a z Kapucha Team Jel.Gora ;) w koncu mogę napisać, ze marzenie z dzieciństwa sie poniekąd spełniło, a brzmiało ono, by kiedykolwiek zagrać w gre video w swoim mieście, okolicach :P zawsze myślałem o GTA, ale to raczej było bujanie w obłokach, tymczasem cos jest na rzeczy :) dla mnie pozycja obowiązkowa.  czekam na wersje PS4 :D

ethan-zaginal-w-pilchowicach -> http://ctsg.pl/ethan-zaginal-w-pilchowicach/

Edytowane przez MEVEK

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

No i tak w sumie, nie wiem gdzie mam iść. Błądzę koło tej świątyni w Karpaczu:) i co dalej?

Opublikowano

Przy świątyni masz do rozwiązania zagadkę z chronologią, wcześniej miałeś zagadkę z domkami i pokojami. Potem idziesz normalnie taką drogą leśną  z kamieniami pod górkę z minutę, trzymasz się lewej strony i w kamieniu po lewej będziesz miał wejście do jaskini.

Upewnij się, że rozwiązałeś wszystkie poprzednie zagadki, żeby potem się nie wracać. ;)

Opublikowano

Dzięki, w sumie nie wiedziałem, że są tu jakieś zagadki:) Kupiłem grę w ciemno, bez czytania recenzji, oglądania filmików.

Opublikowano

Ja dokladnie to samo, zaczalem rozwiazywac zagadki jakos po 1,5h i dopiero skumalem, że wcześniej nic nie ukończyłem i bede sie musiał wracać, ehh te gry bez prowadzenia za rączke co masz zrobić xD

Opublikowano

Ej no bez jaj, przecież to wszędzie chyba trąbili o tym, że to przygodówka z zagadkami. :P

Opublikowano

Jakoś w Daturze (PS3), niby też nie prowadzą za rączkę, ale tam jakoś było łatwiej. Wyczuwam podobny klimat między tymi produkcjami. Ciekawe, czy osoby, które robiły Daturę, są w tym nowym studio Chmielarza?
A te przebyłski czarno-białe i pomarańczowa poświata to jak z Painkillera, nawet sampel ten sam.

Edytowane przez grzybiarz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przecież on tego Ethan nie portuje na ps4 xd

Oni go robia od nowa, pod PS4. Nie portuja. Gdzies czytalem na ppe.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Przecież on tego Ethan nie portuje na ps4 xd

Oni go robia od nowa, pod PS4. Nie portuja. Gdzies czytalem na ppe.

To chyba im sie nudzi, bo na current geny gry portuje sie bardzo latwo ze wzgledu na architekture.

Opublikowano

Tak robią od nowa xddd czytałem na ppe xddd

Opublikowano

Nowe gry w 3D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czyli dobrze czytałem.. to cos poważniejszego niz tylko przeniesienie. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ciekawe ile będą wołać za ten symulator chodzenia po lesie, pewnie z 80zł minimum. Na stem już po 20zł klucze.

Opublikowano

Kiedyś pisali, że wersja PC ma dostać aktualizacje, która ma być taką samą wersją jak na PS4, czyli na silniku U4.

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Będzie wydanie podobne do PC? W sensie gra na płycie + art book z making of, czy tylko cyfra?