Gość Rozi Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 O, fajny temat. Wiadomo, że I generacja najleprza, 2 trochę fajna, a reszta guwno straszliwie okropne. Moi ulubieńcy to: A z II generacji: Bo jest taki słodziutki :3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 a reszta guwno straszliwie okropne. (pipi) nie sądzę. Tylko generacja 4 ssie mocno, reszta ma swoje wzloty i upadki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ale takie już wymyślane na siłę są, no. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Spójrz jej w oczy i to powtórz. Elektryczna tarantula, genialne. Cytuj
Agletka 0 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Mam kilka ulubionych :'3 W sumie to kilkanaście: Mudkip, Charizard (i obie jego mega evo), Vaporeon, Suicune, Glaceon, Sylveon, Fennekin, Yveltal, Zorua, Zoroark, Reshiram, Zekrom, Shaymin, Jirachi i Mesprit. "I couldn't pick just one" <3 Głównie działa tu ich słodkość, ale część z nich to sentyment z początków mojej Pokemanii (anime, pierwsze gry które kupiłam) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi