kanabis 22 445 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 No nie gadaj ze to ten żużel xDDDDDDDDDD A teraz płaczą jak messiemu dupa sie nie poci w fifie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Jednak w głebi serca jestem klapkiem i blacharzem. Sry Xbox,masz fajne gry,ale daleko im do bycia kultowymi i zapadającymi w pamięć. Ninja Gaiden nic? PGR nie? Halo nie? Conker nie? -Gaideny ograne w wersji sigma na ps3. Fajna mechanika i poziom trudności,ale stylistycznie bliższy memu sercu jest Devil May Cry. -PGR to bardzo fajne ścigałki,ale mega fanem gatunku nie jestem i żadna wyścigówka poza Test Drivem 6 i Burnoutem Revenge nie zasługuje u mnie na więcej niż 8. -Halo ma fajnego co-op,bo w singlu to nuda i nędzna fabuła(grałem tylko w 3,4 i Reach).Stulejarz Master szef zakochany w AI ftw.Multi ogarne dopiero w kolekcji master szefa. -Conkera przeszedłem na emulatorze.Świetny humor i stylistyka,ale drewniane sterowanie(wersja n64). Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Nie ale fajne przypomniales mi coś fajnego poleciała łza ten na n64 też super. fajnie gdyby wyszedł jakiś nowy. u mnie vagrant jest <elite_gejmer>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Ano. 4 kumpli przy na infie przy jednej klawie (nie blokowaly sie po nacisnieciu na raz dwoch przyciskow) i jadymy. Kreska leciala sama a my tylko tym klawiszem ja zakrecalismy. Czego chciec wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Nie ale fajne przypomniales mi coś fajnego poleciała łza Mate5 ma wysoko w swoim rankingu. Ja też ogrywałem na pegasusie a raczej terminatorze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 ja miałem polystation. famicom ale wyglądał jak playstation. otwierało się klapkę na cd i wkładało tam kardridż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Do dzis mozna kupic. Sprawilem sobie takie samo tylko wersja ps3 chlebak. Kart ladowany od boku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Jedna z gier w ktorej wkur.wiał mnie brak save i passwordów na moim terminatorze Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 nie pier.dol xD. poka foto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 ja miałem polystation. famicom ale wyglądał jak playstation. otwierało się klapkę na cd i wkładało tam kardridż. Ja mam identycznie taki Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 ja miałem polystation. famicom ale wyglądał jak playstation. otwierało się klapkę na cd i wkładało tam kardridż. pamietam moje zdziwienie jak myslałem ze to psone i facet powiedzial ze chce 30zł. Wydawało mi sie to tranasakcją życia a matka nie chciała mi kupić Teka chcesz kupic xboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 jakby był pegasus w kształcie xboksa to bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 nie pier.dol xD. poka foto. Tylko bez tego szpetnego G1 Game One na obudowie c'nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Ale pudełko całkiem ładne Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 bo to gra dla wyzszej klasy Wiadomo VS to 10/10. Prawdziwa zabawa zaczynała się dopiero od new game +, z kluczem do niedostępnej wcześniej lokacji iron maiden. Dawno nie grałem, a do dzisiaj pamiętam, że trzeba było się tam poruszać z minimalnym hp, bo tylko wtedy pojawiał się specjalny typ wroga, który pozostawiał po sobie najcenniejsze łupy. Masę czasu traciło się na zbieranie gemów arturosów i excalibura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 (edytowane) Nie ale fajne przypomniales mi coś fajnego poleciała łza Mate5 ma wysoko w swoim rankingu. Ja też ogrywałem na pegasusie a raczej terminatorze xD Chciałem wkleić wypowiedź japońskiego developera, który w wywiadzie pisał że Excitebike było jego ulubioną grą w dzieciństwie i grał w nią kilkanaście godziń dziennie, ale nie mogę znaleźć. :confused: Myślałem, że to Kamiya był. Edytowane 25 września 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Kunegunda była najlepsza. W kole fortuny na PC oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Zapomniałem o Burnoucie revenge. Ta gra w multi była genialna i o icy tower, bo przegrałem w to mnóstwo czasu i byłem najlepszy w gimnazjum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Z cyklu "zapomniałem" ! Vagrant Story ! Crash Team Racing Street Fighter 2 (Arcade) Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Jak widze wasze listy to chce mi sie plakac, bo tyle cudownych gier mnie omineło ;/ Trzeba będzie nadrabiać Mam tylko nadzieję, że przetrwały próbę czasu i nadal bawią Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Trudna sprawa zmieścić 18 lat grania w 25 tytułach, tym bardziej że pamięć już do dupy. Nie jestem szczególnie sentymentalny, więc na listę nie załapała się masa staroci, które wykroiły mi w dzieciństwie potężny kawał życia- np: Wolfenstein 3d, Prince of Persia, Prehistorik, Blues Brothers, Titus the Fox, Lost Viking, Lemingi, Dyna Blaster, Commandos, różne Tycoony, Syphon Filtery czy nieśmiertleny zestaw 'Wormsy, Małysze i Target', w który łupaliśmy na informatykach jak szaleni Ale do rzeczy: 1 Silent Hill 2 2 Grim Fandango 3 Mass Effect 2 4 The Last of Us 5 Najdłuższa Podróż 6 Shadow of the Colossus 7 Star Wars: KotOR 8 Gothic 1&2 9 Heavy Rain 10 Final Fantasy X 11 Uncharted 2 12 Beyond Good and Evil 13 ICO 14 Full Throttle 15 Legend of Zelda Ocarina of Time 16 Indiana Jones Fate of Atlantis 17 seria Blackwell 18 Heavenly Sword 19 Mafia The City of Lost Heaven 20 Yakuza 21 zbiorowo PESy, z naciskiem na dwójkę/trójkę. 22 Jeanne D'Arc 23 Fahrenheit 24 Chrono Trigger 25 Zelda: The Wind Waker Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Top 25? whoa, ciężki wybór będzie ... nie gwarantuję, że kolejność wypisywania = priorytet na liście, aczkolwiek, postaram się aby tak się stało. Oczywiście piszę tylko o grach w które grałem, ukończyłem. 1. Demon's Souls 2. Dark Souls 3. Rayman Origins & Legends (1, 2, 3 również) 4. Monster Hunter (cała seria) 5. Grand Theft Auto (cała seria) 6. Jurney 7. Shadow of The Colossus 8. Okami 9. The Legend of Zelda (cała seria w szczególności Link Between Worlds) 10. God of War (Cała seria, w szczególności 2) 11. Flower 12. Super Mario Galaxy 1 & 2 13. Assassin's Creed 2 14. Gothic 1 & 2 15. Chrono Trigger 16. 999 17. Super Mario Bros. (cała seria, razem z NEW. w szczególności pierwsze Super Mario Bros.)18. Portal 1 & 2 19. Uncharted 2 20. Red Dead Redemption 21. BioShock 22. Diablo 2 23. Bayonetta 24. Harvest Moon Back to Nature 25. Crash Bandicoot 1 & 2 & 3 & CTRZdaję sobie sprawę, że brakuje miliona klasyków jak Fallouty, Baldur's Gaty, czy innych nowszych gierek ... shame on me. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 4. Monster Hunter (cała seria) Jak mogłem zapomnieć o MHFU ;///// Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Jednak w głebi serca jestem klapkiem i blacharzem. Sry Xbox,masz fajne gry,ale daleko im do bycia kultowymi i zapadającymi w pamięć. Ninja Gaiden nic? PGR nie? Halo nie? Conker nie? -Gaideny ograne w wersji sigma na ps3. Fajna mechanika i poziom trudności,ale stylistycznie bliższy memu sercu jest Devil May Cry.Sigmy nie maja startu do swoich oryginalnych odpowiednikow. Brak dekapitacji w jedynce? Rachel jako grywalna postac? Chmurki zamiast krwi w dwujce? Zupelnie chybione postacie dodatkowe? Sorry, ale z czym do ludu. 1. Ninja Gaiden Black - najlepsza gra ever. 2. MGSy - geniusz, emocje, rewolucja w gameplayu, film szpiegowski z padem w lapie. Ubostwiam serie. 3. Gears of War'y - biore bez popitki. Cale uniwersum rozwala mnie miodem rozwalki i jej intensywnoscia. 4. Silent Hill 1&2 - autentyczny, zywy strach. 5. God of War'y - cos rewelacyjnego. Nie ma w calej serii jednego nudnego momentu. Nie potrafie zebrac slow na zobrazowanie potencjalu, ktory wylewa sie z ekranu przy mlyncach Spartiaty. 5. Borderlands 1&2 - Because...REASONS!!! 6. Primal - wiem, wiem. Nie jest to dla wiekszosci gra ponadczasowa, ale osobiscie przygoda Jen i Scree spowodowala brak snu przez ponad 24h. Pamietam, ze zaraz po ukonczeniu gry ubralem sie i poszedlem na pociag do Kolobrzegu. Nie mialem oczu do nastepnego ranka. 7. Ratchet&Clank'i - Son of a Quark! My name's Steve...McQuark! Lawreeeeence! Dziecko przy zabawkach nie ma tyle ubawu co ja mialem przy pierwszej trylogii. 8. Jak&Daxtery 9. "Dzikciu" Winning Eleven 4 - komentatooooor! Dzien bez kilku meczykow to byl dzien stracony. Do dzis pamietam tlumaczenie krzaczkow i kopyto M'Bomy. 10. Giana Sisters (te stare) 11. Splinter Cell, seria. 12. Devil May Cry - uuu, dla takich gier niosacych rewolucje warto byc graczem. Caly czas uwazam, ze DMD w trojce jest o wiele trudniejsze niz w jedynce, ale nie mniej atrakcyjne przez to. Rewelka. 13. Bomb Jack (ZX Spectrum) 14. Another World (Atari) 15. Mass Effect 1-3 - w temacie ME mama klapki na oczach. Dla mnie seria nie ma slabych punktow procz cienkiego cover systemu w jedynce. Wierny fan po wsze czasy. 16. WRC 2-4 (PS2) - spedzilem setki godzin na kreceniu czasow. Hardcorowy charakter dwojki nawet teraz przyprawia mnie o dreszcze. 17. DS'y - milosc od...4ego wejrzenia. Demon's Souls nie od razu mna pozamiatalo. Nie rozumialem dlaczego porzucono obecny system checkpointow na rzecz grindowania etapow, ale kiedy ogarnalem mechanike chcialem tego w kazdej grze. Chce platyne w Dark Souls 2 teraz! 18. Halo - nie zmienilbym w serii nic. Dokladnie tak wyobrazam sobie gre kompletna, gre trudna na najwyzszym poziomie, gre gdzie latwo mozna sie odniesc do bohatera i z nim przec naprzod. 19. Soul Reaver (seria) - klimat, manilulacje wymiarami, wyrabany w kosmos bohater i swietny czas przygody. Ta gre lyka sie jak witaminki. 20. Montezuma's Revenge - Jezu, jak ja sie przy tej grze wpienialem. Lokacja z kluczem, klucz nie do zdobycia, milion godzin prob. Warto bylo... 21. ICO - nie wiem jak opisac wrazenia slowami. 22. Shadow of the Colossus - patrz wyzej. 23. Crash Bandicoot 1-3 - gram do dzis...Nuff said. 24. Dead Space - w momencie kiedy RE4 wprowadzilo rzut znad ramienia mozna bylo sie spodziewac wysypu gier z tym motywem. Dead Space robi to wysmienicie, a procz tego jest gra ze wszechmiar przemyslana. Tak skonstruowane szpile powinny byc przykladem dla innych jak budowac napiecie. 25. Black - "Target neutralized", ilu kolesi rozwalil Keller w Black? Przejscie giery na najwyzszym poziomie daje kupe frajdy, tym bardziej, ze trzeba polegac na headshotach, a te sa mega miodne. Poza tym gra bez backtracking'u, iles tam roznych giwer, znajdzki = miod. 26. Prince of Persia - do dzis moja ulubiona czescia jest Warrior Within, ale urok jedynki i historia z trojki chwytaja za serce do dzis. Momenty ucieczki przed Dahaka i sama walka z tym skurkowancem podbijaja poziom adrenaliny niesamowicie. Pierwszy raz spotkalem sie z nim twarza w ryj na najwyzszym poziomie trudnisci, ale schemat walki jest przeprosty wiec skonczylo sie na 3 probach. 27. Burnout 3/Revenge - bijatyka samochodowa? Dawac wiecej! Do tego milion challengy, krecenie czasow, rozpierducha na drodze i mamy scigalke kompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 3. Rayman Origins & Legends (1, 2, 3 również) 4. Monster Hunter (cała seria) 5. Grand Theft Auto (cała seria) 6. Jurney 7. Shadow of The Colossus 8. Okami 9. The Legend of Zelda (cała seria w szczególności Link Between Worlds) 10. God of War (Cała seria, w szczególności 2) 14. Gothic 1 & 2 25. Crash Bandicoot 1 & 2 & 3 & CT Jakie cwaniaczki z tym "zelda (cała seria)" itp. Ja na taką łatwiznę nie szedłem. >.> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi