KJL 102 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2023 W dniu 12.04.2023 o 00:43, Homelander napisał: 20. Baldur's Gate Tutaj odniosę się do tej gry. Też wolę pierwszą część Baldur's Gate (wraz z dodatkiem Tales of the Sword Coast) niż drugą część Wrót Baldura. Zawsze w większości list najlepszych gier można znaleźć właśnie Baldur's Gate 2, natomiast pierwsza część jest prawie zawsze przez graczy pomijana, jako ta trochę gorsza. Jak miałbym robić listę TOP 25 najlepszych gier, to właśnie BG1 na pewno by się na niej znalazło, a z gier opartych na D&D jeszcze dodałbym Planescape: Torment. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2023 (edytowane) Dawno nie aktualizowałem swojej listy, a że wpadł nowy numer 1 to wypada to zrobić: Zelda ToTK Zelda BoTW Super Mario Odyssey Pokemon Soul Silver/Heart Gold Xenoblade Chronicles 2 + DLC Zelda Wind Waker HD Xenoblade Chronicles X Mario Kart 8 Deluxe Super Mario Maker 2 Donkey Kong Country Tropical Freeze Pokemon Fire Red Metroid Dread Kirby and The Forgotten Land Xenoblade Chronicles DE Pokemon Alpha Sapphire Star Wars KotOR Xenoblade Chronicles 3 + DLC Civilization VI + dodatki Zelda Link’s Awakening Switch Super Mario 3D World Guardians of The Galaxy Super Smash Bros. Melee Splatoon Mario & Luigi: BIS Super Frog Edytowane 8 czerwca 2023 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 24 października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 października 2023 W dniu 24.09.2014 o 18:41, Daffy napisał: kolejnosc przypadkowa za wyjatkiem pierwszego miejsca 1. Final fantasy VII Final Fantasy X Xenogears Mario Kart 8 Deluxe God of War 2 Half Life Robbo z C64 Motorstorm Pacific Rift Indiana Jones and the Fate of Atlantis Super Frog Super Mario Galaxy 2 Gran Turismo 3 Seria Iss/PES/winning eleven Tony Hawk Pro Skater 2 Resident Evil 4/Remake Burnout Takedown The Last of Us Metal Gear Solid 3 Uncharted 2 Xenoblade Chronicles 2 Buzz Świat Quizow Street Fighter 6 Bayonetta 2 Pinball Dreams Super Mario Wonder Zedytowalem sobie listę bo przez te kilka lat trochę się zmienilo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 października 2023 6 godzin temu, Daffy napisał: Zedytowalem sobie listę bo przez te kilka lat trochę się zmienilo Nowy Marianello tak wysoko, nieźle:). Buzz Świat quizów xD? W dniu 20.04.2023 o 21:52, KJL napisał: Tutaj odniosę się do tej gry. Też wolę pierwszą część Baldur's Gate (wraz z dodatkiem Tales of the Sword Coast) niż drugą część Wrót Baldura. Zawsze w większości list najlepszych gier można znaleźć właśnie Baldur's Gate 2, natomiast pierwsza część jest prawie zawsze przez graczy pomijana, jako ta trochę gorsza. Jak miałbym robić listę TOP 25 najlepszych gier, to właśnie BG1 na pewno by się na niej znalazło, a z gier opartych na D&D jeszcze dodałbym Planescape: Torment. Wolę dwójkę, ale jedynka ma ten fajny sielankowy low lvl klimat, co czyni ją unikatową, no i była to pierwsza taka gra cRPG oparta na D&D na Infinity Engine, więc też ją zawsze wrzucam wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 24 października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 października 2023 Buzz to do mnie najlepsza party game ever, nie miała licznika ale ja w te kilka części to chyba łącznie 300h nabiłem, samemu, z rodziną, a zwłaszcza w zakrapianych teleturniejach z kumplami xd A Marian Wonder zastąpił mi Raymana Legends Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi