Opublikowano 22 stycznia 20178 l Autor Nie wiem czy widzieliście, ale ten CGI wygląda zayebiściee. Sherlock jako ex Sony w oprawie jak z tego trailera pokroju Detroit to byłoby coś! Edytowane 22 stycznia 20178 l przez Fanek
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Murdered: Soul Suspect przeszedłem. Agata Christie no właśnie myślałem o tym, ale ten gameplay z youtube troche mnie odrzucił, kiedyś zagram ale nie teraz, gdy nowe tytuły za rogiem. Może ktoś kojarzy jeszcze inne tytuły :) The Vanishing of Ethan Carter. Dopiero zacząłem grać, ale widzę, że to podobna stylistyka.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Autor Aby nie zakładać specjalnie nowego tematu zapytam tutaj, może ktoś poleci coś jeszcze w klimatach detektyw, morderstwo, zagadki? Ograne: - Sherlock Crimes and Punishments - Sherlock The Devils Daughter - Murdered: Soul Suspect - The Vanishing of Ethan Carter - Agata Christie ABC Mourder Devils Daughter był najlepszy!
Opublikowano 15 lutego 20178 l Ace Attorney (seria) Danganronpa (seria) la Noire Zero Escape broken sword seria (ostatnia częśc na ps4) grim fandago gemini rue (polecam i pójdzie na pralce nawet) Wolf among us (od telltale podobne klimaty) a z klasyków co tylko pc to miło wspominam jacka orlando (moja pierwsza oryginalna gra może dlatego) oraz w świecie dysku Discworld noir czy Blade Runner (najlepsza przygodówka w historii) Mam nadzieję że pomogłem
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Patrze wczoraj na psn i Sherlock Devil's Daughter w promoce dla abonentow PS+ za 80-parę zł. Glowe daje, ze kupiłem to z rok czy dwa lata temu za moze 8 zeta xd Przygladam się dalej, no okradli mnie czy co, jak to pobrać. A to okazała się jakas ponownie wydana wersja, gdyż rok premiery w opisie gry to 2021. Zakupionego Sherlocka w końcu znalazłem na dnie biblioteki i tam produkt był już z 2016r. To jakas re-edycja, czy np. zdjęli grę bo pokłócili się z wydawcą czy cos, a potem wróciła taka sama pod nowym identyfikatorem (czyli np. sejwow nie zobaczy z wydania 2016), ceną i z nową datą premiery?
Opublikowano 11 stycznia 20223 l 14 minut temu, _Red_ napisał: Patrze wczoraj na psn i Sherlock Devil's Daughter w promoce dla abonentow PS+ za 80-parę zł. Glowe daje, ze kupiłem to z rok czy dwa lata temu za moze 8 zeta xd Przygladam się dalej, no okradli mnie czy co, jak to pobrać. A to okazała się jakas ponownie wydana wersja, gdyż rok premiery w opisie gry to 2021. Zakupionego Sherlocka w końcu znalazłem na dnie biblioteki i tam produkt był już z 2016r. To jakas re-edycja, czy np. zdjęli grę bo pokłócili się z wydawcą czy cos, a potem wróciła taka sama pod nowym identyfikatorem (czyli np. sejwow nie zobaczy z wydania 2016), ceną i z nową datą premiery? pewnie chodzi o chapter one
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Nie, no mowie ze Devils Daughter. Chapter jest do kupienia osobno. https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP5205-CUSA26518_00-2515160832071212 Z poziomu sklepu mogę tylko kupic, a nie pobrać. Jedynie z biblioteki widzę tę "poprzednia" wersję tej samej gry stad moje zdziwienie. Cos o awanturze na temat licencji czytałem, ze zdjęli grę a potem wydali znowu. Mozna jednak się wkopać i zapłacić drugi raz za to samo. O a tu mialem juz zakupiona w bibliotece. W ogole jest jakiś search tam? Przekopac się przez tonę gier zakupionych i demek to jakis dramat: https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4008-CUSA03773_00-SHERLOCKHOLMESDD
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Też się zdziwiłem bo jakiś czas temu zastanawiałem się czy nie kupić za śmieszne pieniądze. Wszedłem właśnie na pspirces i rzeczywiście data wydania jest nowa i Devils Daughter jest z 2021 a Crime and punishments 2020. A z tego co kojarzę to zestaw był chyba za 18 zeta. Wydanie bundla z października 2021. A trzeba było kupić jak było za czteropak.
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Bardzo fajne gierki!Obie mi się podobały, widziałem recke quaza i kiedyś kupię jak stanieje.Aż zaraz sprawdzę na psn co to za myk, może taki remaster na ps5.Techniczne to te gry jednak miały trochę problemów.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Ma logo PS4 wiec wyglada jak re-wydanie tego samego, nawet jak ktoś już kupił. Słabe zagranie, licencja powinna przejść, a nie, ze teraz można omyłkowo drugi raz to samo kupić. Dobrze, ze ekselka z grami prowadzę, szybciej się odnajde niz w tej bibliotece bez wyszukiwarki
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Możliwe, że to ta sama afera co z Sinking City, bo developer ten sam, to może i wydawca też Ja w zeszłym roku kupiłem trzy Sherlocki, żeby wreszcie nadrobić i Devil's Daughter było niby wydane w 2016 roku.
Opublikowano 11 stycznia 20223 l No to są naprawdę dobre i dość niedoceniane gierki. Chapter One też na bank wjedzie.