Opublikowano 26 września 201410 l OlliOlli powróci w 2015 r. Druga cześć będzie dostępna zarówno na PS4 jak i na PSV. Połamanych analogów ciąg dalszy. http://blog.eu.playstation.com/2014/09/25/olliolli-2-welcome-olliwood-skates-onto-ps4-ps-vita-2015/
Opublikowano 26 września 201410 l Takie tytuły to tylko na Vitę, nie wyobrażam sobie grać w to na PS4
Opublikowano 26 września 201410 l super, dla mnie to zakup day one. chociaz z drugiej storny z checia zobaczylbym OlliOlli na wzor THPS2 z gba <3
Opublikowano 26 września 201410 l Emtebe masz u mnie minusa za nie zalozenie tego tematu w dziale o vicie
Opublikowano 26 września 201410 l Autor No właśnie się zastanawiałem gdzie dać, bo gra i na Vitkę i na PS4 od początku będzie Może trzeba przenieść do multi?
Opublikowano 27 września 201410 l dawaj na Vite i nie rób tu przypału Edytowane 27 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Ależ ta gra jest świetna. Do jutra jest promocja za 16 zł, toć to kradzież prawie. Zastanawiam się, czy nie kupić od razu jedyneczki na zapas.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Jedynka po dwójce już tak nie robi. Projekt poziomów gorszy, brak manuala. No i soundtrack w obu grach jest kiepski, ale na szczęscie jest spotify.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l No ja gram tylko ze spotifem. Ok, szkoda, że nie ma manuala. To może jednak odpuszczę sobie. W złej kolejności zagrałem :P
Opublikowano 21 czerwca 20177 l czytałem właśnie że gra jest podobna do Hotline Miami pod względem polegania na wyczuciu, refleksie, wyrabiania rytmu gry. Uwielbiam takie tytuły i wezmę kiedyś na vitę.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Za 22zl chyba sa obie czesci.ollie ollie gold edition to nie jest jedynka z dodatkami, tylko obie gry.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Bierz c0r bo jest tym czym piszesz, do tego jest szybka i s k i l l o wa
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Jedynki nie warto, brak manuala to mocne upośledzenie patrząc przez pryzmat olliolli 2. W dniu 21.06.2017 o 09:34, c0r napisał(a): czytałem właśnie że gra jest podobna do Hotline Miami pod względem polegania na wyczuciu, refleksie, wyrabiania rytmu gry. Uwielbiam takie tytuły i wezmę kiedyś na vitę. Bierz i nawet się nie zastanawiaj, maksowanie leveli w olliolli dostarcza takiej samej satysfakcji jak w hm, feeling gry też jest podobny. Nagrałem kiedyś filmik 50x combo z perfekcyjnym lądowaniem, wtedy myślałem że to jest trudny challnge, ale to co się dzieje na poziomach hard 135x combo albo 5 mln punktów dostarcza końskiej dawki adrenaliny
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Ja 50x combo z perfectami robiłem już w drugim świecie. Tak samo trofik za combo milion punktów
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Nie chodzi o trofiik tylko o ten konkretny challenge w Titan Sky. Na tym levelu trzeba zrobić wszystko perfekcyjnie i nabrać takiej prędkości żeby w ogóle dojechać do końca ostatniego raila zachowując combo 50x.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l mam nadzieję że połamię przy tej gierce vitę w rytm zaje.bistej muzy (swojej)
Opublikowano 21 czerwca 20177 l W dniu 21.06.2017 o 15:31, c0r napisał(a): mam nadzieję że połamię przy tej gierce vitę w rytm zaje.bistej muzy (swojej) Rozwaliłem dualshocka 4 robiąc platynę w oo2 więc wszystko możliwe ;)
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Czyli sprzedałem dwie kopie OlliOlli 2 wskrzeszając temat, dobry jestem