Opublikowano 21 czerwca 20177 l W dniu premiery dawali w plusie i nawet nie było z kim pogadać na temat gierki a teraz taki ruch w temacie xd Niemniej bardzo się cieszę z tego powodu i chętnie poczytam o waszych wrażeniach bo olliolli to obok guacamellee mój ulubiony indyk ;)
Opublikowano 22 czerwca 20177 l olliolli obie swietne, robie ponownie jedynke na 100% bo sejwa mi zjadlo ;/ ale gra sie dobrze i w jedynce siada mi bardzo soundtrack
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Bardzo spoko gra. Jak odblokowalem manualna to poziom trudności spadł jeśli chodzi o konieczny wynik do zdobycia. Ale ost tragedia...
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Nie chodzi do końca o prędkość, ale też odpowiedni timing w skoku. Kurcze, no co tutaj dużo mówić musisz probować aż do skutku aż trafisz odpowiednio O a najlepiej to jak ominiesz tę rurke i spadniesz na tę poniżej
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Pograłem trochę no i kurde, fajna gierka :D. Ale to sterowanie, no wymaga... wyczucia, jeszcze minie sporo czasu zanim sobie wyrobię pewne automatyzmy, na razie ZAWSZE popełnię jakiś błąd. Ogólnie wszystko wydaje się być na miejscu i być tym czego oczekiwałem, szybka, wymagająca refleksu i dająca się masterować rozgrywka, proste menusy, błyskawiczne restarty.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l No ja walczę z ostatnim światem i nie jest tak łatwo. Najlepiej pyknąć krótką sesję tuż po przebudzeniu. Wtedy idzie najlepiej.