Opublikowano 27 września 201410 l Kto pamięta ten tytuł z czasów PS2? Dzięki zbiórce na kickstarterze Harmonix wyda w 2015 roku nową część na PS4 (będzie też wersja na PS3). Pierwsze wideo developera, jeszcze wczesna wersja, ale dla mnie to jest day 1. Tu oryginał, piękne wspomnienia https://www.youtube.com/watch?v=eLSifIxUi7o
Opublikowano 27 września 201410 l fantastyczne info przy amplitude, tak samo jak przy frequency, spędziłem dłuuuugie godziny. W moim przypadku kolejna gra z serii to "instant buy"
Opublikowano 27 września 201410 l 2 pady roz.(pipi)ane w amplitude na insane ;-)Ciekaw jestem jak wykorzystają panel dotykowy na padzie. Ten r2 obecny na dualu 4 nie pasuje za bardzo do tej gry... Edytowane 28 września 201410 l przez REC
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Jedynie co mnie martwi to na(pipi)ianie przyciskami kiedy teraz mamy triggery zamiast normalnych przyciskow. Napewno bedziemy grac na L1 i R1 ale 3 bit pod jaki button przypiszemy zeby bylo wygodnie?
Opublikowano 2 grudnia 201410 l ja zawsze gralem L1 R1 i chyba O albo X. Nie pamietam juz dobrze. Wiadomo czy kawalki beda te same?
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Wsparliście Amplitude (PS4) – próbę odświeżenia rytmicznego tytułu z PS2 – na Kickstarterze? Jeśli tak, to na pewno dostaliście już e-mail o przełożeniu premiery na tegoroczne lato. Aczkolwiek powody nie wydają się głupie. Twórcy uczciwie przyznali, że nie do końca radzą sobie z pisaniem gier na PlayStation 4. Każda osoba, która wsparła Amplitude (PS4) na Kickstarterze, otrzymała poniższego e-maila: Drodzy zrzutkowicze, Jak wszyscy wiecie, 2015 będzie rokiem, w którym przywrócimy Amplitude na konsole Sony. Spodziewaliśmy się dostarczyć Wam grę w marcu, ale niestety plan wydawniczy się zmienił. Dostarczymy Wam ją w trakcie lata. ZARAZ, CO? DLACZEGO?! To jest pierwszy raz, kiedy robimy coś na PlayStation 4 i trzeba to przyznać, ale wciąż dopiero się uczymy. Włożyliśmy masę pracy, aby zmusić silnik gry do współpracy z dodatkową zawartością, którą dla Was przygotowujemy. Te dwie rzeczy powodują, że niestety musimy przełożyć premierę. W dalszej części wiadomości deweloper tłumaczy, że chcąc wydać produkcję zgodnie z obiecaną datą, część zawartości musiałaby zostać poświęcona, a nikt w zespole nie chce tego robić. Autor e-maila wspomniał także, że gra pojawi się ponownie na PAX East w marcu, gdzie będziemy mogli zobaczyć nowy i odświeżony tryb wieloosobowy. Amplitude jest próbą odświeżenia rytmicznego tytułu z PS2 o tym samym tytule, gdzie gracz przejmuje dowodzenie nad statkiem Beat Blasterem. Podróżując cyfrowymi trasami, uwalniamy zaklęte w kryształach dźwięki i tworzymy muzykę. Każdej części drogi przypisane są odmienne instrumenty i wokal. Wszystko podliczane jest w punktach, zaliczanie "nutek" bez pudła zwiększa mnożnik, a grę urozmaicają power-upy. http://www.pssite.com/news-39004-zgadnijcie_co__tak__kolejna_gra_opozniona__tym_razem_amplitude.html Edytowane 17 stycznia 201510 l przez Figuś
Opublikowano 3 marca 201510 l Autor Dziwi mnie tylko, że ścieżki nie są podpisane, czyli Vocal, Bass, itp.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Autor Ujawnili kilka utworów. C418 – All The Time Danny Baranowsky – Crypteque (1-2) Darren Korb – Impossible Freezepop – Phantoms George & Jonathan – Crystal Jim Guthrie – Force Quit Kodomo – Red Giant Symbion Project – Concept Edytowane 12 czerwca 20159 l przez YETI
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Mogliby wreszcie ogłosić dokładną datę premiery, bo nie da się już wytrzymać po tych filmikach...