Redmitsu 991 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Moze i muzyka srednia (pierwowzor mial o wiele lepszy soundtrack) ale gra wciaz wciaga jak diabli i prosi sie o masterowanie Cytuj
Marcin_wawa 452 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 To racja. Niektóre kawałki ładnie wykręciłeś. Spróbuję napsuć krwi. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Dzieki, aktualnie zostalo mi 5 piosenek do rozwalenia na Super, nie jest latwo ; p W takim razie czekam ; ) Edit: Wszystkie utwory na Super ogarniete, teraz tylko Fluid Intelligence i platynka wpadnie ; D Edytowane 12 marca 2016 przez Redmitsu 1 Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Kupiłem gierę w promocji. Ograłem poprzednie części i faktycznie soundrack jest gorszy. Po pierwszym ukończeniu gry się lekko zdziwiłem, że po 15 piosenkach był już koniec a piosenki jakieś dziwne, żadne znane. Po 3 ukończeniu gry piosenki wpadły w ucho i nie są wcale takie najgorsze Wkurza mnie trochę R2-trigger w padzie, gdy trzeba szybko wciskać sekwencje przycisków, jakoś nie zawsze daję radę i ciężko go się wciska z racji dużego skoku. Ale to w sumie pierdoła i myślę, że praktyka czyni mistrza Dla fanów poprzednich części pozycja obowiązkowa, nie ma to tamto. Nowe amplitude to to co kiedyś, tylko muza gorsza. Jak ten czas szybko leci "stara wersja" wyszła 13 lat temu! Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 17 marca 2016 Autor Opublikowano 17 marca 2016 Dokładnie, to jedna z tych gier, a włączę sobie na 15 minut, ogram 3 kawałki i koniec. Z 15 minutu, robi się ponad godzina. Gierka tak samo wciąga jak oryginał, mimo że muzyka to jakieś nołnejmy. Jeżeli ktoś ma słuchawki, to grać tylko na nich, wówczas odbiór gry jest o jakieś 10 razy lepszy. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Uff, no i udalo sie wbic platynke, teraz jestem z siebie zadowolony ; ) 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Wczoraj pobralem demo i 1 track do 3ciej probowalem scalakowac! Wszystko to, co w tego typu grach jest ponadczasowe - wciągająca i wymagająca rozgrywka, proste zasady, swietnie dobrane sekwencje muzyczne, usiadlem od samego rana. 33 zl zal bylo nie wziac - POLECAM! Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) Gierka świetna, chociaż soundtrack zawiódł - zrobiłem wszystko co mogłem zrobić i nie mam ochoty masterować przez to, że kawałki mi nie podchodzą. Jest może na forumku ktoś, kto ogarnia poziom trudności super? Potrzebuję zrobić trofi za 4000 punktów jako team + resztę multiplayerowych, a niestety nie znam osobiście nikogo, kto gra w amplitude - może jakiś share play? Platynkę chciałbym wbić :). Edytowane 4 lutego 2017 przez ping Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Gierka świetna, chociaż soundtrack zawiódł - zrobiłem wszystko co mogłem zrobić i nie mam ochoty masterować przez to, że kawałki mi nie podchodzą. Jest może na forumku ktoś, kto ogarnia poziom trudności super? Potrzebuję zrobić trofi za 4000 punktów jako team + resztę multiplayerowych, a niestety nie znam osobiście nikogo, kto gra w amplitude - może jakiś share play? Platynkę chciałbym wbić :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi