sprite 1 783 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Na US Netflixie Masorzu. Nie wiadomo kiedy w EU Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kurde racja. No to mam nadzieję, że nie trzeba będzie zbyt długo czekać, bo jeśli tak to w ruch pójdą torrenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) 2 ep też świetny. Bez takiego pierdolnięcia jak w pierwszym, ale za to rozmowa Changretty z Tommym to Podczas całej sceny siedziałem jak na szpilkach. No i RIP Johnny. Mega szkoda Edytowane 24 Listopada 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Łyknąłem wczoraj pierwsze 2 epy za jednym posiedzeniem. Słowem: Na początku lekkie śmieszki budził we mnie Tommy w okularkach, wyglądający prawie jak jakiś profesorek, ale szybko wróciła stara stylówa i to w wielkim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Drugi epizod trzyma poziom pierwszego. Brody naoglądał się Ojca Chrzestnego, co oczywiście na plus. Nie mogę się doczekać kolejnego epizodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 S04E04 co za sztos To napięcie przy pilnowaniu Arthura, potem scena w szpitalu, a w końcu zasadzka Littlefingera na Czangretę Chyba znów najlepszy odcinek w tym sezonie jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pierwszego nic nie pobije, ale czwarty też odpał. Changretta to Uwielbiam jego akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza
zlewo 233 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ależ czekam na ostatni ep. A rozmowa między Spoiler Solomonsem a Changrettą Strasznie mi zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 5 sezon potwierdzony Dopiero 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Ten sezon pozamiatał. Finał to po prostu rollercoaster emocji Twist z Arthurem( zawyłem na głos jak go uśmiercili), śmierć Alfiego i Changretty, AL CAPONE Tommy wtyczką dla rządu i Finn wydłubujący oczy makaroniarza. Cały odcinek zapierał dech. Jak tu teraz wytrzymać do 2019. "Golfs borin!" "An' easy!" Idealne podsumowanie tej beznadziejnej gry xD Edytowane 2 Stycznia 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jestem po 3 sezonach... To co wyprawiało w tych kilkunastu odcinkach ładnie pozamiatało mi w głowie. Jeden sezon lepszy od drugiego. W dniu 27.11.2017 o 08:43, Hum napisał: Drugi epizod trzyma poziom pierwszego. Brody naoglądał się Ojca Chrzestnego, co oczywiście na plus. Nie mogę się doczekać kolejnego epizodu 4 jeszcze przede mną ale śmiało można porównać Thomasa do Michaela Corleone zwłaszcza po 3 sezonie. Chłopak spalił za sobą dużo mostów i wygląda na to, że ogień zaczyna trawić również te przed nim. Jak dowalił do pieca w finale 3 sezonu z tymi listami gończymi Thomas naprawdę musi skończyć z lądowanie w szczerym polu między pistoletami, a trupami Tak sobie myślałem, że to chyba najwyższy czas by Shelbys wyruszyli za ocean i co ja patrzę? Z tego co piszecie Peaky Blinders rzeczywiście są w Ameryce? Czy Ameryka przyjechała do Birmingham? I Adrien Brody w nowym sezonie? Grubo. Po świetnych występach Sama Neilla w pierwszym oraz starego Ogórka i Toma Hardy'ego w 2 i 3 nie mogę się doczekać odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) 14 minut temu, Farmer napisał: Z tego co piszecie Peaky Blinders rzeczywiście są w Ameryce? Czy Ameryka przyjechała do Birmingham? To drugie. Zapnij pasy, bo czwarty sezon to chyba najostrzejsza jazda w serii do tej pory. Nowe postaci grane przez Brody'ego i Gillena wpasowały się znakomicie i dopełniły i tak już aktorski wypas. W sumie zapomniałem opisać swoich wrażeń po obejrzeniu finału. No... sztos. Godne zwieńczenie cudownego sezonu, co tu więcej mówić? Jak @sprite napisał wyżej - rollercoaster emocji. Szczęśliwie jakoś czułem, że Arthur nie da się załatwić w tak banalny sposób i na szczęście się nie myliłem Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Frantik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Z racji tego, że 4 sezon zawitał na netflix to oglądam. Jest naprawdę kurczę wysoko. Adrien Brody grający włocha akurat średnio mnie przekonuje bo dla mnie zawsze będzie żydem, ale dialogi i jego gra aktorska była naprawdę dobra, zdecydowanie lepiej mi pasował niż Hardy w drugim sezonie na którego czekalem a już dostałem na ekranie to raczej rozczarowywał (chociaż im póżniej tym był lepszy). 5 sezon dopiero w 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Brody mistrz w Peaky Blinders, pierwsza scena czy jego odwiedziny w fabryce i rozmowa, klasa światowa, świetnie gra włoskiego gangusa.Hardy i jego chyba druga scena w serialu, przemowa do "piekarz", to jeden z lepszych dialogów w tym serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 To prawda, Hardy nie musi tam nic robić, tylko siedzieć/stać i gadać te swoje genialnie napisane kwestie i penis stoi mocno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Alez swietny, fanowski montaż i ten kawałek w wykonaniu (jakże świetnym), które słyszę pierwszy raz. Oczywiście tylko dla osób, które obejrzały wszystkie sezony, bo jeden wielki spoiler. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Uff, skończyłem 4 sezon. Nie odpuszczał od pierwszych minut do ostatnich. Fenomenalny finał. Spoiler Shelby na prezydenta, tfu, króla. Make England great again, mate. W dniu 5.05.2018 o 21:20, Masorz napisał: To prawda, Hardy nie musi tam nic robić, tylko siedzieć/stać i gadać te swoje genialnie napisane kwestie i penis stoi mocno. Hardy najlepszy żyd. Każde jego pojawienie się wyczekiwałem z penisem w ręce właśnie dla jego kwestii No kurwa mistrz Brody zresztą też. Niby lekki pastisz jak Sean Penn w Gangster Squad ale o kilka klas lepiej. Teraz nic tylko czekać na kolejny sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zajebioza Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dobry, fanowski montaż, aż chce się odpalić ponownie PB. Oczywiście spoilery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Piąty sezon startuje 18 lipca 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
planeswalker 47 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Jest konkret. Ta muzyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Dobra ale gdzie to będzie do obejrzenia, poprzednie sezony wpadały z opóznieniem na Netflixa a teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi