sprite 1 783 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Identycznie jak z 4. NETFLIX US od razu, a EU czekanko. Tylko wypożyczalnia w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Premiera pierwszego epa 25 sierpnia. @sprite Skąd info o Netflix US? Ja wyczytałem ino, że Cytat You can expect season 5 of Peaky Blinders to be on Netflix pretty much as soon as season 5 wraps up on TV. That means we’ll likely have season 5 arriving on Netflix before 2019 comes to a close. https://www.whats-on-netflix.com/news/when-will-season-5-of-peaky-blinders-be-on-netflix/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Bo tak samo było z 4 sezonem. Wystarczyło przeczytać dalej Cytat In the United Kingdom, where the series airs first, you will eventually be able to watch on Netflix too. The bad news is, however, that Netflix UK doesn’t typically pick up new seasons until roughly a year after they finish. That means that we don’t expect season 5 of Peaky Blinders to be on Netflix UK until at least 2020. For example, season 4 released on the BBC between November 2017 and December 2017 but didn’t come to Netflix until December 2018. Given the current timetable (not yet finalized) we’re not expecting the series to arrive on Netflix UK until at least September 2020. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jednak dużo wcześniej będzie 5 sezon na Netflixie, bo już 4 października 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 To nie będę kradł, tylko elegancko poczekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Ktoś, coś? Jestem po seansie 5 sezonu i było rewelacyjnie. Troszeczkę wolniej niż zwykle, ale dwa ostatnie odcinki nadrobiły. Teraz czekać, mam nadzieję, że aż/tylko rok (bo już były dwu letnie przerwy). Edytowane 24 Września 2019 przez Dreyes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 5 sezon od dzisiaj dostępny na Netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Trzy pierwsze odcinki obejrzane, raczej poprzedniego sezonu nie przebije, brak takiego kozaka jak Luca Changretta, ale i tak jest to nadal liga mistrzów wśród seriali. Świetne zdjęcia, bardzo dobre dialogi, muzyka jak w poprzednich sezonach, czyli stosik. Czytałem, że dwa ostatnie odcinki są bardzo dobre, więc może postawie ten sezon na równi z poprzednim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Ja też jestem w połowie i poziom bardzo dobry. Jest może nie tyle słabiej, co sezon póki co skupia się bardziej na Spoiler polityce i po prostu to może zmieniać lekko odbiór. No, ale to dalej stare bardzo dobre PB. Muzyka, zdjęcia, klimat, No wszystko jest na swoim miejscu. Dawkuję sobie po jednym odcinku dziennie, bo znowu trochę czekania będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 No, widzę że chyba nikt nie oglądał do końca tego sezonu i chyba ogólnie mało kto oglądał, bo nie wierzę, że w przeciwnym wypadku byłaby taka cisza. Cały sezon trzyma poziom, ale dwa ostatnie, a szczególnie ostatni, to taka jazda i plot z Spoiler Alfiem , że człowiek chciał, aby odcinek, a najlepiej sezon był dopiero w połowie. To powinno mieć conajmniej osiem odcinków na sezon, bo jest czasami, aż za bardzo skondensowane. Dla mnie zresztą każda ilość odcinków w sezonie byłaby dobra. No i taki cliffhanger, do jakich nas przyzwyczajono, a chyba nawet najlepszy jak do tej pory. No, nie wyczymie tego roku w najlepszym wypadku, nie wyczymie Najgorsze zaś to, że jak już będzie, to znowu 6 odcinków w kilka dni i znów będzie to samo. Jak żyć , jak żyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dopiero co skończyłem. Spoiler "How is my dog?" Oż w dupe jaki to był dobry sezon. Arthur na pełnym rage'u, Tommy błąkający się między życiem, a duchami, Michael robiący rozłam... Peaky fucking Blinders. Finał podniósł mi ciśnienie niesamowicie. "Kto? Kto?" Spoiler Nowy wróg? Stary? Mógłbym postawić na Michaela i "drugą opcję" ale raczej nie likwidowałby tylko Arthura i Golda. Tommy by go dojechał. Zresztą Tommy sam był idealnym celem. Czyżby w 7 sezonie szykowała nam się wojna domowa? Czekam mocno na kolejny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Jezus maria, na śmierć zapomniałem o obejrzeniu nowego sezonu, chyba się starzeję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Scenariusz do pierwszego odcinka gotowy. Do tej pory każdy sezon miła innego reżysera, tym razem będzie to Anthony Byrne, czyli osoba odpowiedzialna za 5 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Niedawno nadrobiłem, co za złoto wśród seriali! Niesamowity brytyjski klimat i ta ścieżka dźwiękowa...ciary! Cillian Murphy w roli życia, fenomenalny jak zwykle TOM HARDY. Mimo, że piąty sezon trochę odstaje w mojej opinii od najlepszego drugiego, czy świetnego czwartego, ale także daje radę. To wciąż jest topka. Najgorzej, że przez ten (pipi)any covid pewnie przyjdzie nam czekać na kolejny sezon co najmniej do 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Na pewno poczekamy, bo dopiero planują wyjście na plan. Myślę, że dostaniemy pod koniec przyszłego roku czyli rok opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Trzeba wiernie trzymać się zasady, że na dobre warto poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Szósty sezon będzie ostatnim: https://naekranie.pl/aktualnosci/peaky-blinders-6-sezon-serial-final-1610991265 I dobrze, niech odejdą w glorii i chwale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 ...ale jak zapowiadają twórcy "uniwersum" Peaky Blinders najpewniej będzie kontynuowane choć nie wiadomo w jakiej formie. Można spodziewać się spin-offu, filmu albo nawet komiksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Cholera ciekawie jak to zakończą. Początek II WŚ? Może śmierć Tommyego? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Chyba od samego poczatku mowilo sie ze serial zakonczy w momencie wybuchu II WS Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 23 godziny temu, Farmer napisał: ...ale jak zapowiadają twórcy "uniwersum" Peaky Blinders najpewniej będzie kontynuowane choć nie wiadomo w jakiej formie. Można spodziewać się spin-offu, filmu albo nawet komiksu. Teraz już oficjalnie twórca potwierdził, że będzie film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zmarła aktorka grajaca Polly. https://www.instagram.com/p/CNu-FshAYPA/?igshid=18kek1e1wmspx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Dobrze, że już się to kończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi