tk___tk 4 795 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 beskitu ku.rwa twin peaks wraca jako dziewięciodcinkowa mini-seria za dwa lata o_O. ten temat służy również do dyskusji nt. oryginalnej serii która jestem pewien ma na forumie wielu wielbicieli: \m/. 3 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Zeby nie bylo takiego balasa jak 2 sezon (*) 2 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 jak oni to sobie wyobrażają? CO Z AGENTEM DALE'M COOPEREM?!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 października 2014 Autor Opublikowano 6 października 2014 bardzo fajnie że serial wraca na kablówce. trochę może dawid poszalać . Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Ponoć lynch dawał przesłanki w poprzednich sezonach ze będzie kontynuacja za 20lat plus. Jak to się potwierdzi do będzie goty. Ostatnio odświeżyłem sobie serial i czytałem jakiś forum i był właśnie temat czy przypadkiem na 2015/2016 kontynuacji nie będzie. Jak dojdę do kompa to powrzucam smaczki. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 wstyd się przyznać ale nigdy nie oglądałem. Podobno Silent Hill trochę się na nim wzorował. Prawda to? Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 wstyd się przyznać ale nigdy nie oglądałem. Podobno Silent Hill trochę się na nim wzorował. Prawda to? Prawda. i na Drabinie Jakubowej. Na TP wzorowali się twórcy Alan Wake. Nie wiem czy wyszło, bo serialu nie oglądałem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 października 2014 Autor Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) drugi sezon balas [*]. Edytowane 6 października 2014 przez tk___tk Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 czezky ma chyba dauna, serio Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 uwaga duży spoiler, zawarte z wikipedii Cooper, podczas swojej drugiej nocy w miasteczku, ma sen w którym widzi jednorękiego mężczyznę, który mówi na siebie Mike. Mike przedstawia się jako pozaziemski byt i mówi Cooperowi, że morderca Laury to podobna istota nazwana Mordercą BOBEM. BOB jest dzikim, ubranym w dżins, szarowłosym mężczyzną, który przysięga dalej zabijać. Cooper następnie widzi siebie jako starszego o 25 lat, siedząc nieruchomo w pokoju otoczonym czerwonymi zasłonami, które emitują nieziemskie światło. Naprzeciwko niego jest karzeł w czerwonym garniturze, znany jako The Man from Another Place oraz Laura Palmer, którą karzeł przedstawia jako swoją kuzynkę. Człowiek ten rozpoczyna widocznie zakodowaną rozmowę z Cooperem, wstaje ze swego siedzenia i tańczy w pokoju, gdy Laura szepta Cooperowi do ucha. Następnego poranka, Cooper opowiada o śnie Trumanowi. Mówi, że sen był symboliczny i jeśli odszyfruje symbole, to dowie się kto zabił Laurę. 25 lat od emisji 1 sezonu. lynch to geniusz, wiedział ze jego serial bedzie doceniony po latach i zostawił furtke na kontynuację <3 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 czezky ma chyba dauna, serio beskitu, odkąd wrócił na zielonkę pisze same nieskładne bzdety, jakby zupełnie inny user ;/ A wiadomość genialna, kto by się spodziewał... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 października 2014 Autor Opublikowano 6 października 2014 w 2016 też nowy serial larsa von triera \m/. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 trzeba będzie sobie odświeżyć oryginał w przyszłym roku Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Tera pytanie, czy tego nie zyebia. Ostatnie lynchowe rzeczy z tego co pamietam nie napawaly optymizmem. Z drugiej strony, jarango w opor bo twin peaks to NAJLEPSZY serial jaki w ogole powstal. Mam nadzieje na duzo wiecej paranormalnych rzeczy, majndfakow i niedopowiedzen No i ciekawe, kto powroci ze starych bohaterow. W udzielonym gdziestam wywiadzie frost cos przebakiwal, ze ogolnie nowa miniseria bedzie miala bardzo mocny watek glowny i nie bez powodu razem z lynchem nazwali to twin peaks, takze raczej nie bedzie to jakis mocny spin off, tylko bezposrednia kontynuacja, po latach. Mam nadzieje. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 października 2014 Autor Opublikowano 6 października 2014 pisząc "ostatnie lynchowe rzeczy" masz na myśli inland empire czy shorty, reklamówki i teledyski? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja jakiś czas temu zaciąłem się po kilku odcinkach drugiego sezonu. Pod koniec pierwszego sezonu miałem nadzieję, że psychodela się rozkręci na całego, a tutaj telenowela, sporo jakichś głupich pseudozabawnych scen. No zmęczyłem się, no. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Miedzy innymi inland empire, ktore bylo tragiczne W PRONĆ. Ten jego projekt muzyczny byl tez kapiszonem. Na pewno cos jeszcze widzialem, ale nie zapadlo mi za bardzo w pamieci, wiec wniosek jest prosty - DEJWID POSTARAJ SIE BO JAK NIE TO CIE ZNAJDE I ZAYEBIE PIEŃKIEM Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Absolutnie nie kumam fenomenu tego serialu, moze to byc przez to ze nie ogladalem go w czasie emisji w telewizji, i zupelny brak nostalgii czy cos. Obejzalem pierwszy sezon, ze dwa odcinki drugiego, i sobie odpuscilem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 października 2014 Autor Opublikowano 7 października 2014 też nie oglądałem w czasie emisji, w czasie emisji miałem dwa latka. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Rowniez nie ogladalem go w czasie emisji. Widzialem go w tym roku i dla mnie SERIAL OF THE GENERATION Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 oglądałem go w latach 90. XX wieku oraz w roku 2010, także trochę szacunku dla protoplasty wszystkich seriali, którymi się tak jaracie 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 października 2014 Autor Opublikowano 7 października 2014 golab dobrze mówi. klasyka należy znać i szanować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi