Skocz do zawartości

Twin Peaks

Featured Replies

• Odpowiedzi 252
  • Wyświetleń 25,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zabieg imo udał się w nowych Gwiezdnych Wojnach, ale tu to wygląda śmiesznie.   Wygląda jakby wzięli wszystkich żyjących jeszcze aktorów z oryginału i zostawili ich w tych samych miejscach co 25 lat

• Rzeczywiście zabawne : D   Poniżej mała ciekawostka - o ile to, że obie sceny dzieją się równolegle nie powinno być zaskoczeniem to jednak nie sądziłem, że zostało to tak pieczołowicie zrealizowane

Opublikowano

Lynch poczuł zapach pieniędzy i odstawia teraz koko dżambo. Projekt zyskał ogromny rozgłos, ludzie się napalili, więc ma teraz mocną kartę przetargową w ręku. Zresztą SHO w oświadczeniu pisze, że się chce dogadać. No zobaczymy jak to będzie, ale stawiam, że jednak sypną zielonymi i obrażony Lynch wróci.

Opublikowano

Dokładnie, główna trójka z The Big Bang Theory dostaje po milionie zielonych na łeb za 1 odcinek :pawel:

Opublikowano

Lynch poczuł zapach pieniędzy i odstawia teraz koko dżambo. Projekt zyskał ogromny rozgłos, ludzie się napalili, więc ma teraz mocną kartę przetargową w ręku. Zresztą SHO w oświadczeniu pisze, że się chce dogadać. No zobaczymy jak to będzie, ale stawiam, że jednak sypną zielonymi i obrażony Lynch wróci.

Lynch nie chce robić niskobudżetowego serialu i myślę, że ma racje. Kto chce oglądać powrót legendarnego serialu, który jest zrobiony jak złotopolscy?

Opublikowano
  • Autor

e tam takie pie.rdolenie. pewnie się dziadydze nie chcę, przecież od 10 lat nie zrobił nic co trwałoby dłużej niż 15 minut. a teraz miałby angażować się w całą serię? lynch to nie soderbergh. nawet jak się dogadają to pewnie primaddonna wyreżyseruje pierwszy odc i ew wydłużony finał, a frost i inni będą odwalać brudną robotę.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

w oryginalnym Twin Peaks to każdy odcinek reżyserował Lynch, pewno dlatego drugi sezon taki nierówny

Opublikowano

e tam takie pie.rdolenie. pewnie się dziadydze nie chcę, przecież od 10 lat nie zrobił nic co trwałoby dłużej niż 15 minut. a teraz miałby angażować się w całą serię? lynch to nie soderbergh. nawet jak się dogadają to pewnie primaddonna wyreżyseruje pierwszy odc i ew wydłużony finał, a frost i inni będą odwalać brudną robotę.

Córa Lyncha mogłaby trzasnąć odcinek, dwa bo talent ma.

Opublikowano

Lynch nie chce robić niskobudżetowego serialu i myślę, że ma racje. Kto chce oglądać powrót legendarnego serialu, który jest zrobiony jak złotopolscy?

Bo niby stary miał wielki budżet

Lynch się dawno wypalił i teraz kombinuje 

Jestem  ciekawy ile studio mu zaproponowało skoro Dexter dostawał 20 baniek za sezon <tak gdzieś czytałem>

Opublikowano

No stary nie miał, ale czasy się zmienily. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lynch na twitterze napisał że się jednak dogadał ze stacją i że bedzie więcej niż 9 odcinków.

Opublikowano
  • Autor

zacieram rączki. jak oglądałem odpały maclachlana w agenta of shield to zawsze przed oczami stawała mi ostatnia scena twin peaks.

Opublikowano

Mówiłem miesiąc temu, że potrzyma ich z miecha aż mu sypną dolarami i od razu będzie deal :reggie:

Opublikowano

"A nie mówiłem"? No niestety Dawidek poczuł pieniążki.

Opublikowano
  • Autor

badalamenti wraca jako kompozytor, sezon będzie miał 18 odcinków.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

do obsady w ostatnim czasie dołączyli Amanda seyfried i Robert knepper (t-bag z prizon brejka) \m/.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

no zobaczymy w jakiej formie jest lynch, narazie sceptycznie podchodze do twin peaks.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pełna obsada "nowego" Twin Peaks. Sporo powrotów ale jest też masa zaskoczeń.

tpc-pic-small-01.jpg

tpc-pic-small-02.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tim Roth w Twin Peaks? Stanoł mi.

Tak, odświeżam temat po miesiącu, żeby to napisać.