Opublikowano 6 kwietnia 20159 l Lynch poczuł zapach pieniędzy i odstawia teraz koko dżambo. Projekt zyskał ogromny rozgłos, ludzie się napalili, więc ma teraz mocną kartę przetargową w ręku. Zresztą SHO w oświadczeniu pisze, że się chce dogadać. No zobaczymy jak to będzie, ale stawiam, że jednak sypną zielonymi i obrażony Lynch wróci.
Opublikowano 6 kwietnia 20159 l Dokładnie, główna trójka z The Big Bang Theory dostaje po milionie zielonych na łeb za 1 odcinek
Opublikowano 7 kwietnia 20159 l Lynch poczuł zapach pieniędzy i odstawia teraz koko dżambo. Projekt zyskał ogromny rozgłos, ludzie się napalili, więc ma teraz mocną kartę przetargową w ręku. Zresztą SHO w oświadczeniu pisze, że się chce dogadać. No zobaczymy jak to będzie, ale stawiam, że jednak sypną zielonymi i obrażony Lynch wróci. Lynch nie chce robić niskobudżetowego serialu i myślę, że ma racje. Kto chce oglądać powrót legendarnego serialu, który jest zrobiony jak złotopolscy?
Opublikowano 7 kwietnia 20159 l Autor e tam takie pie.rdolenie. pewnie się dziadydze nie chcę, przecież od 10 lat nie zrobił nic co trwałoby dłużej niż 15 minut. a teraz miałby angażować się w całą serię? lynch to nie soderbergh. nawet jak się dogadają to pewnie primaddonna wyreżyseruje pierwszy odc i ew wydłużony finał, a frost i inni będą odwalać brudną robotę. Edytowane 7 kwietnia 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 7 kwietnia 20159 l w oryginalnym Twin Peaks to każdy odcinek reżyserował Lynch, pewno dlatego drugi sezon taki nierówny
Opublikowano 7 kwietnia 20159 l e tam takie pie.rdolenie. pewnie się dziadydze nie chcę, przecież od 10 lat nie zrobił nic co trwałoby dłużej niż 15 minut. a teraz miałby angażować się w całą serię? lynch to nie soderbergh. nawet jak się dogadają to pewnie primaddonna wyreżyseruje pierwszy odc i ew wydłużony finał, a frost i inni będą odwalać brudną robotę. Córa Lyncha mogłaby trzasnąć odcinek, dwa bo talent ma.
Opublikowano 8 kwietnia 20159 l Lynch poczuł zapach pieniędzy i odstawia teraz koko dżambo. Projekt zyskał ogromny rozgłos, ludzie się napalili, więc ma teraz mocną kartę przetargową w ręku. Zresztą SHO w oświadczeniu pisze, że się chce dogadać. No zobaczymy jak to będzie, ale stawiam, że jednak sypną zielonymi i obrażony Lynch wróci. Lynch nie chce robić niskobudżetowego serialu i myślę, że ma racje. Kto chce oglądać powrót legendarnego serialu, który jest zrobiony jak złotopolscy? Bo niby stary miał wielki budżet Lynch się dawno wypalił i teraz kombinuje Jestem ciekawy ile studio mu zaproponowało skoro Dexter dostawał 20 baniek za sezon <tak gdzieś czytałem>
Opublikowano 16 maja 20159 l Lynch na twitterze napisał że się jednak dogadał ze stacją i że bedzie więcej niż 9 odcinków.
Opublikowano 16 maja 20159 l Autor zacieram rączki. jak oglądałem odpały maclachlana w agenta of shield to zawsze przed oczami stawała mi ostatnia scena twin peaks.
Opublikowano 16 maja 20159 l Mówiłem miesiąc temu, że potrzyma ich z miecha aż mu sypną dolarami i od razu będzie deal
Opublikowano 5 października 20159 l Autor do obsady w ostatnim czasie dołączyli Amanda seyfried i Robert knepper (t-bag z prizon brejka) \m/.
Opublikowano 19 grudnia 20159 l no zobaczymy w jakiej formie jest lynch, narazie sceptycznie podchodze do twin peaks.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Pełna obsada "nowego" Twin Peaks. Sporo powrotów ale jest też masa zaskoczeń.
Opublikowano 24 maja 20168 l Tim Roth w Twin Peaks? Stanoł mi. Tak, odświeżam temat po miesiącu, żeby to napisać.