Opublikowano 8 października 201410 l Gdzie jest temat, ja się pytam. Gra od Platinum Games więc ma być hajpik, wy bezguścia jedne. Trochę gameplayu z komentarzem twórców: Wychodzi 21 pażdziernika na PS3, PS4, Xbawx One oraz Xbox 360.
Opublikowano 15 października 201410 l Najpierw wyciagaja ukradkiem instrukcje, teraz pudelka z kodami, wcale mi sie to nie podoba... Gra wyglada calkiem spoko, Platynowi nie zawioda, chyba, ze Activision im namieszalo. Edytowane 15 października 201410 l przez Copper
Opublikowano 15 października 201410 l O wydawaniu gier w postaci kodow w boxie? Chyba, ze cos opatrznie zrozumialem.
Opublikowano 15 października 201410 l Autor Ta gra od początku była przeznaczona na PSN/XBLA. Czasem dła wygody wydają też wersję pudelkowa z kodem, dla ludzi bez neta. To nie jest sytuacja typu "mieliśmy wydac na płycie, ale kod będzie tanszy".
Opublikowano 15 października 201410 l No skoro nie mają neta, to i tak jej nie odpalą :]. Chyba, że to tak świadomie napisałeś, nie wiem, późno już. Hm.
Opublikowano 15 października 201410 l Autor Nieświadomie. To moze jest to dla ludzi z netem o danym limicie GB. Żeby sobie transfer nie zajechać.
Opublikowano 16 października 201410 l He? Przecież wklepujesz kod i co? Magicznie gra bez ściągania pojawia się na dysku? Chyba wczoraj coś mocniejszego do kakałka było grane Pewnie robią to po to, że nie każdy śledzi markeplace a jak będzie np. w empiku i zobaczy kolorowe pudełeczko to może się skusi.
Opublikowano 18 października 201410 l No to wlasnie mi sie sciaga pre-order :] Jak cenowo to wyglada? Na psn jeszcze nie ma
Opublikowano 19 października 201410 l W UK 12 funtow. Jak dla mnie cena jest smiesznie niska. Edytowane 19 października 201410 l przez hav3n