szejdj 2 804 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Właśnie wróciłem z seansu, gorąco polecam. Prawdziwie amerykański film. Genialny Kot, genialna historia, niektóre ujęcia jak z filmów amerykańskich, do tego prawdziwy, ciężki temat połączony z dobrym humorem, momentami cała sala się śmiała. W polskiej kinematografii takie momenty można policzyć na palcach jednej ręki. Do tego osada mocna (niestety Paździocha nie jestem w stanie traktować serio). Idźcie i sprawdzajcie. dopiero wróciłem z seansu, może dlatego tak entuzjastycznie opisuje Edytowane 8 października 2014 przez Szejdj 1 Cytuj
erix 303 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Pierwszy od lat polski film, który mnie jara i chętnie się na niego wybiorę. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Byłem dzisiaj. Spoko film. Polecam. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Byłem przedwczoraj, też polecam. Chociaż moim zdaniem niektóre wstawki humorystyczne to już mogli sobie darować, ale damn, było dobrze. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 października 2014 Autor Opublikowano 24 października 2014 IMO dobry humor połączony z takim tematem to bardzo dobre połączenie. Mało jest polskich filmów tak produkowanych. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Wróciłem właśnie. Film bardzo dobry. Humor imo w sam raz, a aktorstwo, charakteryzacja i wystrój na bardzo wysokim poziomie. Świetnie się to ogląda, a Paździoch jak zawsze menda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi