Kris Blake 40 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Przyjmijcie zzzbłąkaną dusze do klubu. stworzyłem swój pt: Dualshocks, ale nie ogarniam naprawcie już te serwery ! Witam w Fox Hound Team, potem dostaniesz zaproszenie od Kris Blake-a. Pewnie. Inv na psn poszedł. Gorzej będzie z zaproszeniem do klubu, bo serwery dalej leżą (przynajmniej ja się nie mogę połączyć), ale jak tylko będzie możliwość to wysyłam zaproszenie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Klub już ma 4 aktywnych członków Koniec samotnego levelowania,Stan na dzień dzisiejszy:1. Hendrix8772. Przesadystka3. matGajewski4. DaN3000z resztą miejsc czekam na akceptację. Cytuj
pwnsoon 0 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Prosiłbym o zaproszenie Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Przyjmie mnie ktos do klubu? Poprosze o invite, choc dopiero raz polaczylem sie z psn xDDawaj do nas. Dodam Cię wieczorem na psn i wyślę Ci inva. Oczywiście jak sie uda połączyć do serwerów. Edit. Ok, nie zauważyłem, że jesteś już w klubie wyżej. Wyslij mi wyslij. Narazie nie jestem w zadnym klubie, jak polaczylem sie to brak zaproszenia Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Klub Fox Hound, panowie tylko 4 levele i odblokujemy Zonde R, nie spać jeździć ! Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Jak sie sytuacja ustabilizuje, to pamietajcie o zaproszeniu;) Wczoraj wieczorem odpalilem gre po raz pierwszy, niestety nie polaczylo mnie z serwem ani razu;/ Kpina i paranoja naprawde. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Elite Club FPE level up na 8 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 października 2014 Autor Opublikowano 13 października 2014 jest szansa, że do jutra będzie już wszystko ok, widze że były małe roszady w klubach właściciele podajcie mi na PM (żeby tu już nie mieszać) ostateczne składy jak już będzie wiadomo Cytuj
SM1 25 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Dobra, 5 level dla klubu już prawie wbity. Wysłane zaproszenia do DaN3000 i L3nka_Sky. Czekam tylko na akceptacje. @SM1 Wyślę Ci zaraz zaproszenie i inv do klubu Hendrix nie bierz mnie już pod uwagę, kumple w ostatniej chwili się zdecydowali na zakup i mam skład....widzimy się na trasie:) Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Dobra, 5 level dla klubu już prawie wbity. Wysłane zaproszenia do DaN3000 i L3nka_Sky. Czekam tylko na akceptacje. @SM1 Wyślę Ci zaraz zaproszenie i inv do klubu Hendrix nie bierz mnie już pod uwagę, kumple w ostatniej chwili się zdecydowali na zakup i mam skład....widzimy się na trasie:) @Hendrix mozesz do mnie dzisiaj puscic jak zdazysz przed konserwacja:) A jak nie to jutro na spokojnie, moze juz wszystko bedzie banglac. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) @SM1OK. To jedno wolne miejsce jest jak coś Edit:@FaranellBędę pamiętał, dziewczyna jest z Rzeszowa to mam sentyment do tego miasta No i jej dom to Comic Books, and Books wet dream, więc raz do roku będę tam jeździł, pożyczając komiksy od przyszłego teścia Edytowane 13 października 2014 przez Hendrix Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie. Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu. Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie. Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu. Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi. SiuSiu był chyba pierwszą osobą do której wysłałem inv, jeszcze na długo przed tematem z ustawkami. Nic później nie robiłem, od kiedy wpisałeś go na listę. Myślałem, że się dogadaliście jakoś i odpuścił moje zaproszenie. MichAelisa nie mam jeszcze nawet we friendsach na PSN, więc inv tym bardziej nie został wysłany. Kto pisał do mnie to jest w klubie, imo po prostu nie wszyscy przeglądają temat i jest mały bałagan. Sam dostałem już prośby o dołączenie kogoś, czego nie mogę zrobić, bo po prostu czekam na akceptacje już wysłanych (co wczoraj w dużej mierze nastąpiło, teraz zostało jedno miejsce) Edytowane 13 października 2014 przez Hendrix Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie. Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu. Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi. Kurdę sorry za zamieszanie, ale nie ma co robić spiny. Po prostu jako pierwsze dostałem zaproszenie od Hendrixa i bez wchodzenia i sprawdzania na forum je zaakceptowałem. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Spoko. Po prostu irytuje mnie ten burdel z wysyłaniem i nieotrzymywaniem zaproszeń. Do tego ludzie mają spinkę, żeby szybko gdzieś się zapisać i nie czytają tematu. Dlatego odpuszczam, aż wszystko stanie na nogi bo nie mam czasu pilnować, aż serwery zaczną przez chwilę łaskawie działać. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Klub Fox Hound, panowie tylko 4 levele i odblokujemy Zonde R, nie spać jeździć ! Gdyby nie te serwery, to już byśmy dalej byli. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 No może coś się ruszy. Profile twitter/fb Rushiego i driveclub milczą, psn nie bangla - coś się dzieje. Jutro kończę robotę o 11 i mam wolne do 14:30, mam nadzieję, że uda się w normalnych warunkach pojeździć wtedy, bo szczerze to teraz stopuję sobie grę gdyż nie chcę zdobywać progressu tylko offline, ale chciałbym zasilać punkciory dla klubu Cytuj
sterling 11 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Wczoraj (dzis) w nocy 2 godz kombinowaliśmy z kumplami. Zadnej ze 4 osob nie udało się połączyć z serwerem gry. Dobra robota, nie ma to jak wydac eksa który zachęci mnie do zakupu sprzetu konkurencji! Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Można już ostatecznie update'ować klub.Highway Star:1. Hendrix8772. Przesadystka3. matGajewski4. DaN30005. L3nka_Sky6. Faranell Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 października 2014 Autor Opublikowano 14 października 2014 ok done, mamy 5 pełnych klubów i dziś dołączył jeszcze Piraci Drogowi na razie z 3 osobami, Marcin_wawa wycofał swój bo dołączył do innego może na weekend uda sie ustawić pierwsze wyzwania Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Ma ktoś wolne miejsce w klubie? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 A może tak przy nazwach klubów w pierwszym poście dodać ich miejsce w rankingu i tak update'towac co tydzień czy co pół? Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 gamerTHC dobry pomysl. ja bym w czwartek, albo piatek robil te aktualizacje, wtedy ludzie mieli by co poprawiac w weekendy. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 października 2014 Autor Opublikowano 14 października 2014 doby pomysł, pierwsze podliczenie zróbmy w sobote i co sobote bede edytował w #1 jak ktoś chce pomóc i przygotować gotową liste tak bym tylko kopiował bardzo sie ciesze Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Pany zarzuccie jakiegos inva do klubu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi