Skocz do zawartości

DriveClub - kluby i ustawki

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjmijcie zzzbłąkaną dusze do klubu. stworzyłem swój pt: Dualshocks, ale nie ogarniam :) naprawcie już te serwery !

Witam w Fox Hound Team, potem dostaniesz zaproszenie od Kris Blake-a.

Pewnie. Inv na psn poszedł. Gorzej będzie z zaproszeniem do klubu, bo serwery dalej leżą (przynajmniej ja się nie mogę połączyć), ale jak tylko będzie możliwość to wysyłam zaproszenie.

Opublikowano

Przyjmie mnie ktos do klubu? :) Poprosze o invite, choc dopiero raz polaczylem sie z psn xD

Dawaj do nas. Dodam Cię wieczorem na psn i wyślę Ci inva. Oczywiście jak sie uda połączyć do serwerów.

Edit.

Ok, nie zauważyłem, że jesteś już w klubie wyżej.

Wyslij mi wyslij. Narazie nie jestem w zadnym klubie, jak polaczylem sie to brak zaproszenia :)

Opublikowano

jest szansa, że do jutra będzie już wszystko ok, widze że były małe roszady w klubach

właściciele podajcie mi na PM (żeby tu już nie mieszać) ostateczne składy jak już będzie wiadomo

Opublikowano

Dobra, 5 level dla klubu już prawie wbity. Wysłane zaproszenia do DaN3000 i L3nka_Sky. Czekam tylko na akceptacje.

@SM1

Wyślę Ci zaraz zaproszenie i inv do klubu :)

Hendrix nie bierz mnie już pod uwagę, kumple w ostatniej chwili się zdecydowali na zakup i mam skład....widzimy się na trasie:)

Opublikowano

Dobra, 5 level dla klubu już prawie wbity. Wysłane zaproszenia do DaN3000 i L3nka_Sky. Czekam tylko na akceptacje.

@SM1

Wyślę Ci zaraz zaproszenie i inv do klubu :)

Hendrix nie bierz mnie już pod uwagę, kumple w ostatniej chwili się zdecydowali na zakup i mam skład....widzimy się na trasie:)

@Hendrix mozesz do mnie dzisiaj puscic jak zdazysz przed konserwacja:) A jak nie to jutro na spokojnie, moze juz wszystko bedzie banglac.

Opublikowano (edytowane)

@SM1
OK. To jedno wolne miejsce jest jak coś :)

Edit:
@Faranell
Będę pamiętał, dziewczyna jest z Rzeszowa to mam sentyment do tego miasta :D No i jej dom to Comic Books, and Books wet dream, więc raz do roku będę tam jeździł, pożyczając komiksy od przyszłego teścia :D

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie.

Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu.

Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi.

Opublikowano (edytowane)

Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie.

Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu.

Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi.

SiuSiu był chyba pierwszą osobą do której wysłałem inv, jeszcze na długo przed tematem z ustawkami. Nic później nie robiłem, od kiedy wpisałeś go na listę.

Myślałem, że się dogadaliście jakoś i odpuścił moje zaproszenie.

MichAelisa nie mam jeszcze nawet we friendsach na PSN, więc inv tym bardziej nie został wysłany.

Kto pisał do mnie to jest w klubie, imo po prostu nie wszyscy przeglądają temat i jest mały bałagan.

Sam dostałem już prośby o dołączenie kogoś, czego nie mogę zrobić, bo po prostu czekam na akceptacje już wysłanych

(co wczoraj w dużej mierze nastąpiło, teraz zostało jedno miejsce)

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Kurdę sorry za zamieszanie, ale nie ma co robić spiny. Po prostu jako pierwsze dostałem zaproszenie od Hendrixa i bez wchodzenia i sprawdzania na forum je zaakceptowałem. 

Opublikowano

Spoko. Po prostu irytuje mnie ten burdel z wysyłaniem i nieotrzymywaniem zaproszeń. Do tego ludzie mają spinkę, żeby szybko gdzieś się zapisać i nie czytają tematu. ;)

Dlatego odpuszczam, aż wszystko stanie na nogi bo nie mam czasu pilnować, aż serwery zaczną przez chwilę łaskawie działać.

Opublikowano

No może coś się ruszy. Profile twitter/fb Rushiego i driveclub milczą, psn nie bangla - coś się dzieje. Jutro kończę robotę o 11 i mam wolne do 14:30, mam nadzieję, że uda się w normalnych warunkach pojeździć wtedy, bo szczerze to teraz stopuję sobie grę gdyż nie chcę zdobywać progressu tylko offline, ale chciałbym zasilać punkciory dla klubu

Opublikowano

Wczoraj (dzis) w nocy 2 godz kombinowaliśmy z kumplami. Zadnej ze 4 osob nie udało się połączyć z serwerem gry. Dobra robota, nie ma to jak wydac eksa który zachęci mnie do zakupu sprzetu konkurencji!

Opublikowano

ok done, mamy 5 pełnych klubów i dziś dołączył jeszcze Piraci Drogowi na razie z 3 osobami, Marcin_wawa wycofał swój bo dołączył do innego

może na weekend uda sie ustawić pierwsze wyzwania

Opublikowano

doby pomysł, pierwsze podliczenie zróbmy w sobote i co sobote bede edytował w #1

jak ktoś chce pomóc i przygotować gotową liste tak bym tylko kopiował bardzo sie ciesze