Opublikowano 12 października 201410 l Przyjmijcie zzzbłąkaną dusze do klubu. stworzyłem swój pt: Dualshocks, ale nie ogarniam naprawcie już te serwery ! Witam w Fox Hound Team, potem dostaniesz zaproszenie od Kris Blake-a. Pewnie. Inv na psn poszedł. Gorzej będzie z zaproszeniem do klubu, bo serwery dalej leżą (przynajmniej ja się nie mogę połączyć), ale jak tylko będzie możliwość to wysyłam zaproszenie.
Opublikowano 12 października 201410 l Klub już ma 4 aktywnych członków Koniec samotnego levelowania,Stan na dzień dzisiejszy:1. Hendrix8772. Przesadystka3. matGajewski4. DaN3000z resztą miejsc czekam na akceptację.
Opublikowano 12 października 201410 l Przyjmie mnie ktos do klubu? Poprosze o invite, choc dopiero raz polaczylem sie z psn xDDawaj do nas. Dodam Cię wieczorem na psn i wyślę Ci inva. Oczywiście jak sie uda połączyć do serwerów. Edit. Ok, nie zauważyłem, że jesteś już w klubie wyżej. Wyslij mi wyslij. Narazie nie jestem w zadnym klubie, jak polaczylem sie to brak zaproszenia
Opublikowano 13 października 201410 l Klub Fox Hound, panowie tylko 4 levele i odblokujemy Zonde R, nie spać jeździć !
Opublikowano 13 października 201410 l Jak sie sytuacja ustabilizuje, to pamietajcie o zaproszeniu;) Wczoraj wieczorem odpalilem gre po raz pierwszy, niestety nie polaczylo mnie z serwem ani razu;/ Kpina i paranoja naprawde.
Opublikowano 13 października 201410 l Autor jest szansa, że do jutra będzie już wszystko ok, widze że były małe roszady w klubach właściciele podajcie mi na PM (żeby tu już nie mieszać) ostateczne składy jak już będzie wiadomo
Opublikowano 13 października 201410 l Dobra, 5 level dla klubu już prawie wbity. Wysłane zaproszenia do DaN3000 i L3nka_Sky. Czekam tylko na akceptacje. @SM1 Wyślę Ci zaraz zaproszenie i inv do klubu Hendrix nie bierz mnie już pod uwagę, kumple w ostatniej chwili się zdecydowali na zakup i mam skład....widzimy się na trasie:)
Opublikowano 13 października 201410 l Dobra, 5 level dla klubu już prawie wbity. Wysłane zaproszenia do DaN3000 i L3nka_Sky. Czekam tylko na akceptacje. @SM1 Wyślę Ci zaraz zaproszenie i inv do klubu Hendrix nie bierz mnie już pod uwagę, kumple w ostatniej chwili się zdecydowali na zakup i mam skład....widzimy się na trasie:) @Hendrix mozesz do mnie dzisiaj puscic jak zdazysz przed konserwacja:) A jak nie to jutro na spokojnie, moze juz wszystko bedzie banglac.
Opublikowano 13 października 201410 l @SM1OK. To jedno wolne miejsce jest jak coś Edit:@FaranellBędę pamiętał, dziewczyna jest z Rzeszowa to mam sentyment do tego miasta No i jej dom to Comic Books, and Books wet dream, więc raz do roku będę tam jeździł, pożyczając komiksy od przyszłego teścia Edytowane 13 października 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 13 października 201410 l Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie. Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu. Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi.
Opublikowano 13 października 201410 l Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie. Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu. Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi. SiuSiu był chyba pierwszą osobą do której wysłałem inv, jeszcze na długo przed tematem z ustawkami. Nic później nie robiłem, od kiedy wpisałeś go na listę. Myślałem, że się dogadaliście jakoś i odpuścił moje zaproszenie. MichAelisa nie mam jeszcze nawet we friendsach na PSN, więc inv tym bardziej nie został wysłany. Kto pisał do mnie to jest w klubie, imo po prostu nie wszyscy przeglądają temat i jest mały bałagan. Sam dostałem już prośby o dołączenie kogoś, czego nie mogę zrobić, bo po prostu czekam na akceptacje już wysłanych (co wczoraj w dużej mierze nastąpiło, teraz zostało jedno miejsce) Edytowane 13 października 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 13 października 201410 l Ludzie jaki tu burdel się zrobił. Zaprosiłem i zgłosiłem na pierwszy post listę z SiuSiu i MichAelis a Hendrix i tak wysłał im invite'y. Nie mam czasu siedzieć 24/7 i pilnować, aż mnie połączy z serwerami na 5 minut, tym bardziej, że póki co i tak nic to nie da. Bo invite wysyłałem kilkukrotnie. Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu. Skoro słowo pisane do niektórych nie dociera, to proszę Fanka o wykasowanie mojego klubu. Zgłoszę się jak już będzie kilku członków i online będzie działał w 100%. Póki co to jakaś farsa umawiać się z ludźmi. Kurdę sorry za zamieszanie, ale nie ma co robić spiny. Po prostu jako pierwsze dostałem zaproszenie od Hendrixa i bez wchodzenia i sprawdzania na forum je zaakceptowałem.
Opublikowano 13 października 201410 l Spoko. Po prostu irytuje mnie ten burdel z wysyłaniem i nieotrzymywaniem zaproszeń. Do tego ludzie mają spinkę, żeby szybko gdzieś się zapisać i nie czytają tematu. Dlatego odpuszczam, aż wszystko stanie na nogi bo nie mam czasu pilnować, aż serwery zaczną przez chwilę łaskawie działać.
Opublikowano 13 października 201410 l Klub Fox Hound, panowie tylko 4 levele i odblokujemy Zonde R, nie spać jeździć ! Gdyby nie te serwery, to już byśmy dalej byli.
Opublikowano 13 października 201410 l No może coś się ruszy. Profile twitter/fb Rushiego i driveclub milczą, psn nie bangla - coś się dzieje. Jutro kończę robotę o 11 i mam wolne do 14:30, mam nadzieję, że uda się w normalnych warunkach pojeździć wtedy, bo szczerze to teraz stopuję sobie grę gdyż nie chcę zdobywać progressu tylko offline, ale chciałbym zasilać punkciory dla klubu
Opublikowano 14 października 201410 l Wczoraj (dzis) w nocy 2 godz kombinowaliśmy z kumplami. Zadnej ze 4 osob nie udało się połączyć z serwerem gry. Dobra robota, nie ma to jak wydac eksa który zachęci mnie do zakupu sprzetu konkurencji!
Opublikowano 14 października 201410 l Można już ostatecznie update'ować klub.Highway Star:1. Hendrix8772. Przesadystka3. matGajewski4. DaN30005. L3nka_Sky6. Faranell
Opublikowano 14 października 201410 l Autor ok done, mamy 5 pełnych klubów i dziś dołączył jeszcze Piraci Drogowi na razie z 3 osobami, Marcin_wawa wycofał swój bo dołączył do innego może na weekend uda sie ustawić pierwsze wyzwania
Opublikowano 14 października 201410 l A może tak przy nazwach klubów w pierwszym poście dodać ich miejsce w rankingu i tak update'towac co tydzień czy co pół?
Opublikowano 14 października 201410 l gamerTHC dobry pomysl. ja bym w czwartek, albo piatek robil te aktualizacje, wtedy ludzie mieli by co poprawiac w weekendy.
Opublikowano 14 października 201410 l Autor doby pomysł, pierwsze podliczenie zróbmy w sobote i co sobote bede edytował w #1 jak ktoś chce pomóc i przygotować gotową liste tak bym tylko kopiował bardzo sie ciesze