Skocz do zawartości

DriveClub - kluby i ustawki

Featured Replies

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 374
  • Wyświetleń 64,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W ciągu trzech dni taki update     Lisy nie próżnowały 

• Pięknie po wczorajszej aktualizacji postępów dodało 200 tys dla FPE Elite Club a dzisiaj 700tys.

• Elitę Club FPE aktualizacja postępów z przed dwóch dni +2.2 mln pkt i awans na 20 poziom Jakiś czas temu zmieniłem barwy i herb dajcie znać czy wam pasuje. Kolory stonowane, myślę ladnie koresponduja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. Szukamy jednego zawodnika do NocneZjawy 630mln pkt (182 rank). Wymagania to SP, zadnej spiny w graniu itp. i w miarę regularne granie. Zainteresowanego proszę o pw na forum albo na psn : CukierPo7zl

Opublikowano

Jakis czas temu klub w ktorym bylem zostal rozwiazany (jest jako nieaktywny) i do tego czasu nie moge go opuscic ani dolaczyc do innego.

Jak zaakceptuje zaproszenie to wyswietla sie komunikat ze jest problem z łącznoscia z serverami :/

I tak od dobrych 2 tygodni...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zacząłem dziś granie w DC i szukam klubu, przygarnijcie dobrego człowieka :-) psn id: luc_waw

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktos ma miejsce wolne i nie wymaga duzo grania to chetnie gdzies dolacze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zwolniło się jedno miejsce w moim klubie. Klub AA. Mamy ok 1450 miejsce w rankingu. Szukamy kogoś aktywnego i pniemy się w górę. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, szukam klubu, żeby sobie z kimś pograć? Mam 26 lat i bodajże 36 lvl. Z chęcią dostałbym się do klubu z min. 6 lvl. Mój PSN Dancio90

Opublikowano

Witam w świecie DriveClub! :)

Szukam aktywnego, miłego i spokojnego klubu.

Zacząłem przygodę w DriveClub od niedawna, posiadam dopiero 25lvl (ciągle rośnie, gram codziennie. Niedługo, ale gram).

Jakby znalazło się jakieś miejsce to chętnie dołączę do klubu i się nauczę czegoś nowego.

Pozdrawiam, dawidincognito <--- psn nick

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Szukam klubu najlepiej takiego co dopiero zaczyna, tak jak ja (20 lvl). Dużo gram

psn -> Xan_der_

Edytowane przez Xan_der_

Opublikowano

Mam 107/44 lvl i szukam klubu z aktywnymi graczami. PSN id: Dilerus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Nocnych Zjawach powinno się zwolnić miejsce, bo część osób już nie gra. Przypomnij się wieczorem na PSN to zaproszę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też chciałbym do fajnego klubu. Ktoś chętny na jakieś ustawki trofeowe?

Opublikowano

Ale jakie ustawki? Przecież wszystkie trofea wbija się w zasadzie z automatu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba nie, bo widzę że trzeba robić wyzwania, udostępniać je znajomym i później pobić ich rekord. Gorzej, jak nie ma się znajomych grających w dc, albo nie pobije się ich rekordu.

Edytowane przez rodi84

Opublikowano

No i tylko to jest, spróbuj zrobić samemu, a jak potrzebujesz pomocy, to wyślij mi 5 wyzwań drift/sprint/skill.

Opublikowano

Kto pomoże wbić te 5 wyzwań ?

Opublikowano

Ja też chętnie poproszę o pomoc

Opublikowano

Square, wysłałem 5 wyzwań do FeMna, miał na nich gorsze wyniki, ale trofeum nie wpadło. Ustawiłem sobie na 60 min te wyzwania. Czy coś źle zrobiliśmy?

Opublikowano

Kiedyś było tak, że trzeba było być grze jak wyzwania się kończyły. Spróbujcie tak.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktoś zainteresowany zapisaniem się do klubu? Mój Klub AA (1435 miejsce) posiada wolne miejsca. Zapraszam aktywnych kierowców i pniemy się w górę.