44bronx 459 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Jak ktoś ocenia rap tylko na podstawie jakichś list typu mtv top ten, to pewnie może uznać tę dekadę za tragiczną. Natomiast jak chłopaki napisali wyżej w tej dekadzie powstało wiele świetnych albumów, do tego takiej różnorodności i czerpania z różnych gatunków muzycznych jeszcze nie było. Niestety jest to też dekada w której powstało coś takiego jak mumble rap, także równowaga zachowana. No ale tede to już jest jakaś degeneracja umysłowa, taki muzyczny botoks, bo nie wiem do czego można porównać to jęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 najlepiej do twojego jęczenia jak tylko ktoś tu coś napisze :D Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) No dawno nie sprawdzałem nic od tedeusza, ale zawsze po sprawdzeniu chętnie skrobnę coś o tym jak bardzo ujowy jest. Ty natomiast zawsze czujny na moje obelgi na Pana Jacka. Edytowane 30 Października 2017 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 czujny na twoje jęczenie, tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 2017 >> podjarka TEDE .... hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 a jak gry w 2017 roku mają najlepszą grafikę, dźwięk, VR, hdr to znaczy, że są lepsze niż te na PS2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) a jak gry w 2017 roku mają najlepszą grafikę, dźwięk, VR, hdr to znaczy, że są lepsze niż te na PS2? no jesli to dwudziesty rimejk street fighter 2, no to nie wiem czym tu sie jarac. i to taki, w ktorym kombosy robi sie jednym guzikiem. a tak wlasciwie to podchodzac do tematu z glowa, to przeciez kicz i lot na hajs az bije z tych tedzikowych produkcji, mam rozumiec ze to ta wlasciwa, porzadana przez sluchacza rapu wartosc? bo jak chcecie dobrych bangerow, to jest milion innych produkcji, ktore robia to o wiele lepiej, no i nie udaja. dobra, zeby nie byc goloslownym https://soundcloud.com/mesck/mesck-x-living-proof-ft-ill-chill-codebreaker zdziwilbym sie gdyby ktokolwiek kojarzyl ill chilla tutaj (no poza c0r), mysle ze fanom Burnetta moze podejsc, typ nawija troche sprawniej i uszy nie krwawia po odsluchu. Edytowane 30 Października 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 1,5 strony na których to, co zwykle. Wrzucasz nutę, piszesz że ci się podoba i fajne na ost do auta. Jeden pisze, że polski hiphop be bo się zmienił muzycznie. Drugi coś o przekazie. Trzeci porównują do tego co było kiedyś. Czwarty grubo rozkminia na temat kondycji rapu w 2017 w skali globalnej. Fajnie. Spoko. Wciąż nuta mi się podoba a bas tłusty jak należy. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Myślałem, że on ten syf dla beki nagrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 1,5 strony na których to, co zwykle. Wrzucasz nutę, piszesz że ci się podoba i fajne na ost do auta. Jeden pisze, że polski hiphop be bo się zmienił muzycznie. Drugi coś o przekazie. Trzeci porównują do tego co było kiedyś. Czwarty grubo rozkminia na temat kondycji rapu w 2017 w skali globalnej. Fajnie. Spoko. Wciąż nuta mi się podoba a bas tłusty jak należy. Dziękuję. lol, jesli sluchasz tede dla bassu, to gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Mi to się już dawno takie muzyczne przepychanki znudziły. Jak kawałek mi się podoba to nie zastanawiam się nad tym czy nagrał go Tede, Will Smith, czy David Hasselhoff. Moim zdaniem Skrrrt ma parę perełek, a ostatnio w sumie i tak głównie Pink Floyd na słuchawkach leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) czyli ze gdyby trynkiewicz nagral turbo sztosa, to bys sie tez jaral? ok. popyt napedza podaz. prawa rynku i prostej rozrywki i nie chodzi o gust, bo ludzie gustuja nawet w jedzenu ekskrementow, jednak nie dam sobie wmowic ze to jest dobre, i raczej nie tolerowalbym tego, i nie chcial zeby moje dziecko bylo narazone na takie 'wzorce'. potem gimbaza ma popka i trap w glowie, o jezu, co z tego wyrosnie za 10 lat to juz teraz az strach pomyslec. postawcie sie lepiej w roli ojcow corek ktore sa na skraju gimnazjum-liceum. no nic innego niz sie polozyc do grobu i czekac az deszcz utopi. Edytowane 30 Października 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ale ty chcesz mówić innym co ma im się podobać, czy o co chodzi? Tak, jakby trynkiewicz nagrał turbo sztosa, który by mi się podobał to bym słuchał, bo słucham muzyki. Serio, wyrosłem już ze słuchania wykonawców i bezkrytycznego podchodzenia do tego co z siebie wyplują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) nie no, tylko stwierdzam ze obiektywnie rzecz biorac, to robia szkode spoleczenstwo napedzajac wyswietlenia takim "artystom". nie dosc ze wspierasz goscia, ktory widzi w sluchaczu idiote i latwy zarobek (a jest latwy. nagranie tych kawalkow nie zajmuje wiecej niz 2-3 proby. napisanie tekstu Kept'n? z godzinka. klip? no chodzil se kolo ciezarowki, wiec wynajecie kamery + typa do jej targania i maly montaz = jakies 500-800 zl kosztow za teledysk bozyszcza takich wlasnie Luckow), to jeszcze demoralizujesz spoleczenstwo gorzej niz narkoman na dworcu jawnie sie klujacy heroina. (bo on przynajmniej nie wyglada imponujaco dla dzieci z dobrego domu.) i problem nie w tym ze ty bys mogl se trynkiewicza sluchac w domu z pod(pipi)anej na pajretbeju plytce, ale ze bys go tutaj postowal, placil za bilety, nabijal wyswietlenia itd. wiesz no, nie trzeba miec dzieci w dojrzewajacym wieku zeby tego nie zamiatac pod dywan. Czasy sie mocno zmienily, dzieciaki w szkolach zachowuja sie zupelnie inaczej niz my, bo my nie bylismy rozbestwieni dobrodziejstwami internetu i narazeni na jego pulapki. u mnie w szkole jak chciales byc kozakiem, to spuszczales w(pipi) polowie klasy bez widocznej przewagi, a dzisiaj kozacy to synkowie dorobkiewiczow z postkomuny z wloskami 'la Rozi i iphonem7 czy ile tego juz tam bylo. nie wiem, jakos nie kumam calkowitej zlewki na to co sie odp.ierdala w spoleczenstwie. chce miec guwniaka na przestrzeni najblizszej dekady, ale jak widze co sie odpier.dala i jak dorosli maja na to wyje.bane, to wlasciwie chyba nie dzieki, jak zycie dopisze i spelni sie wymarzony scenariusz, to chyba wyladuje i zbuduje gniazdo w Vancouver :) Edytowane 30 Października 2017 przez Najtmer 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Gadasz jak jakiś nawiedzony typ xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 ja nie wiem o czym ty piszesz w ogóle, bo ten post to jakiś bełkot - naćpany albo niespełna rozumu :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Najtmer odstaw dopalacze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 No, zjedz sobie kwasa czy coś, bo te dopalacze to świństwo straszne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) skoro nie wiesz o czym pisze to po co to komentujesz? w sensie co tu niezrozumialego jest dla ciebie? pokasz go to palcem, to ci wytlumacze jak debilowi ;) w sensie no jak 35 letniemu fanowi polskiego trapu Edytowane 31 Października 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Gadasz jak jakiś nawiedzony typ xD (pipi), no troche :D ale mimo wszystko teoria spiskowa dosyc mocno grounded in reality. sporo popylam po centrum duzego miasta to widze ile jest dzieciakow podjaranych Tedzikiem, pracuje tez w klubie muzycznym, to widze z bliska jak sie zachowuja, uwierz mi. niby dzieciaki zawsze mialy bagno w glowie, ale dzisiaj to jest to jakies spoleczne apogeum. takze ten, i Luckowi i Wujjkowi zycze samych dziewczynek edit: nie skleilo :( Edytowane 31 Października 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 od specjalistycznej wyceny kosztu utworów muzycznych, przez molestowanie dzieci aż po "kiedyś to było lepiej" i upadek obyczajów. i to wszystko w jednym poście! no przecież proste xD nie martw się najtmer. takich wizjonerów jak ty, to rozumieją dopiero po kilku dekadach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 napisałem, że kilka numerów ze skrrrt mi się podoba, ale raczej od dłuższego czasu odbijam w stronę rocka, głównie floydów, już nie mówiąc o tym, że wolę pójść na imprezę w klimatach techno, czy trance, a nie hiphopowy koncert, a Ty dorobiłeś sobie do tego jakąś teorię i wymyśliłeś, że jestem fanem trapu. Spoko, good job Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Czy to ten słynny moment kiedy wrzuca sie kawałki z płyty tede S.p.o.r.t? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi