Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Jak ma się uszy w dupie to może i tak jest Nowa strona nie mogła lepiej wjechać, diluj z tym, plażo! Edytowane 29 Marca 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ja się przestałem jarać już jakieś 2-3 lata temu, ale na ten Karmageddon trochę czekam, bo jednak ostatni singiel mi podszedł: Szkoda tylko, że nie rzuca ksywami raperów jak Eminem na Kamikadze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 trochę się jaram karmagedonem, ale wątpię by w moim odczuciu był lepszy niż moje ulubione NOJI, no ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 No ja czekam. Będzie słuchane w aucie. Z noji? Lata dance to jest sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał: No ja czekam. Będzie słuchane w aucie. Z noji? Lata dance to jest sztos. rezzi to akurat ze skrrrt Wujaszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 A sorry już mi się myli - z noji kocham amsterdam, bardzo fajny ma teledysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 No czekałem, miały padać ksywki, miały być bomby prawdy a są znowu zaczepki do Peji, Rzepy, Kobry a wczoraj jak usłyszałem dissa na Numera i przypi,erdalanie sie o jakiś hajs za płyty WFD to w ogóle straciłem ochotę na słuchanie tej płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Dziś wleciało do odtwarzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 20 sekund któregoś z singli skutecznie przypomniało mi, dlaczego nie sprawdzam jego twórczości od 2013 (a i wtedy od święta). No źle się tego słucha. A "rozliczenie sceny" (czyli głównie kolegów Jacka, którzy artystycznie są dawno zapomniani) sprawdzę sobie w newsach na glamrapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Wstyd byłoby mi go teraz słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) No przesłuchałem sobie wczoraj i dzisiaj ten albumik i co tu dużo mówić Dissy na labadziare Linkiewicz XD I znowu pier.dolenie jak to Rychu wpadł w kilkunastu na solówe i te linijki w każdym kawałku jak to on miał ciężko. Nienawidzę takich albumów. Nie ma żadnego neutralnego bengera co by rzucić na głośnik, bo co chwilę wywody o własnej osobie, albo żale jaki to dzisiaj rap jest (pipi)owy. Hipokryta. Z nowego TEDE to miałem jaranko Vanillahajs i ewentualnie z NOJI, ale reszta to jest (pipi) pisane na kolanie, ale co tu się w sumie dziwić jak się wypuszcza po dwa albumy w roku generycznej chu.jni. Edytowane 10 Maja 2019 przez Bartolinsky Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nikt o kasablance? Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi