Gość DonSterydo Opublikowano 17 października 2014 Opublikowano 17 października 2014 Jak w temacie, najlepiej żeby miało następującą charakterystykę: - laserowe, - zamienniki/napełnienie w rozsądnej cenie, - łączące się przez wbudowane WiFi, - duplex, - ksero i skan do pamięci wielu dokumentów z podajnika (jeśli są takie). Ktoś może coś polecić? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 października 2014 Opublikowano 17 października 2014 zablokowałeś mnie czy coś? chciałem Ci napisać z boku forum obczaj "urządzenia Brother sam takiego posiadam", ale nie moge dodać komentarza Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 17 października 2014 Opublikowano 17 października 2014 Konkretnego modelu nie polecę, ale z drukarki Brother jest bardzo zadowolony. Z kolei miałem urządzenie wielofunkcyjne Epson i z chęcią wypyerdoliłbym je przez okno, ale używam skanera czasami. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 Dokladnie, ja tez polecam Brothera, bardzo dobre ceny zamiennikow, niestety padl mi ten srpzet po 5 latach intensywnego uzywania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi