KUBUŚ 49 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam ogromną prośbę, odkurzyłem nie dawno starego laptopa firmy dell model inspiron 8000, jednak bez sterowników nie wykorzystam jego mocy w 100%. Przeszukałem internet i chomika i nic. Jeśli ktoś ma płytkę lub pliki instalacyjne bardzo bym prosił o udostepnienie. System jaki zainstalowałem to windows 2000. Wybawcy wyślę burnouta na PSP Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Obczaj Driver Booster - programik który skanuje kompa pod względem sterów. Poszukaj wersji Portable na jakimś torrencie Niedawno w Komputer Świecie taką dali, na pół roku full wersja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KUBUŚ 49 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tyle że muszę być online by mi wyszukał dla laptopa stery. Nawet wifi nie ma, a kablem możliwości nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
KUBUŚ 49 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 zamykamy, sam sobie poradziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi