kakus 13 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Witam. Może ktoś mi podpowie jak pozbyć się problemu. Uruchamiam grą zdalną PS4 + Psvita, problem pojawia się gdy włączam DualShocka i chcę go używać jako kontrolera a PSV jako wyświetlacza, PS4 zrywa połaczenie z PSV. Help Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 no bo nie da sie grac na padzie a uzywac vity jako wyswietlacza......chyba w tym bedzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Nie będzie działać w ten sposób, bo PSV zastępuje DS4 z opcjonalnym wyświetlaniem obrazu z PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 20 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 a mnie się wydawało że ostatni update umożliwia takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza
GulaShos 0 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Hej. Czy ktoś używa takiego rozwiązania? Noszę się z zamiarem kupienia PS TV w celu używania tego jako alternatywy do grania w gry z PS4 na monitorze z PC jak główny TV będzie zajęty. Nie wiem tylko jak z tą jakością jest? Tak jakbym podpiął PS4 i ustawił 720p ? Czy jednak gorzej. Używałem Remote Play na Samsungu Galaxy S4, na Galaxy Tab 4 7'' i na Huawei G6 tam do jakości się doczepić nie mogłem bo ekran mały tylko nie wiem co będzie jak odpalę to na monitorze 22''. Ktoś używa i może coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
BlukeR 41 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Kolego możesz opisać jak udało Ci się podpiąć S4 do PS4 poprzez Remote Play ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szczuro 0 Opublikowano 27 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2015 Witam. Mam pewne pytanie, otóż czy jest możliwość użycia ps Vity jako 3 pada ? Pytam z tego powodu że używane Vity sa w cenie pada do ps4 i zastanawiam się nad kupnem zeby w większości używać jej jako właśnie 3 pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 12 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2015 Witam e-koledzy. Podepnę się do tematu: do grania na Vicie w gierki z PS4 nie jest potrzebny net jeśli konsole znajdują się w miarę niedalekiej odległości. Ale co w przypadku tabletów/telefonów (Z2, Z3)? Też można grać bez neta czy jednak jest on wymagany? Napisałem takie pytanie do oficjalnego supportu Sony, ale zlali cieplym moczem. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 Podepne. Kumpel gra chwilowo na PS4 ale mirroruje na PC. Co zrobic zeby dzialal czat? Bo nie wykrywa mu headseta. Da sie w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza
AdixxGd 0 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 Witam, ostatnio zakupiłem ps4 pro. Zauważyłem opcje gry zdalnej i pomyślałem że fajną opcją byłoby przejęcie ekranu konsoli na smartfonie. Zauważyłem też że oficjalna aplikacja działa tylko na xperie od Sony. Szukałem po internecie. Znalazłem sporo portów przerobionych pod wszystkie smartfony z androidem. Niestety żadna aplikacja już nie działa, ponieważ do połączenia wymagana jest aktualizacja apki. Macie jakieś inne/ nowe sposoby na połączenie ps4 do gry zdalnej dla osób które nie posiadają xperii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 14 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2017 Nie wiem czy bez roota jest to aktualnie mozliwe. Nawet jesli to i tak pada nie podlaczysz a granie bez pada wyglada tak jak na nizej zalaczonym obrazku ;p https://imgur.com/a/YRiry Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 14 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2017 Też nie każda Xperia, ja mam e3 i nie da mi pobrać apki. Próbowałem sparować ds4 da się ale input lag i mapping jest beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kozi022 0 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Witam. Mam takie problem z grą zdalną. A mianowicie chce połączyć konsole z laptopem poprzez inną siec. Wyskakuje komunikat nie można znaleźć PS4. należy ręcznie zarejstrować PS4. Windows posiadam 10. Proszę o Pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 Próbował ktoś dziś remote play na Androidzie? Konsola podpięta przez ethernet a telefon wifi. Input jak jest tak ogromny, że nie da się grać. U kogoś jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 U mnie nawet na tel nie działa kod błędu 88001003. Nie mam roota, nie mam supersu, super usługa Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 (edytowane) Net mam dobry ,a lag jest taki że grać się w nic nie da. I da się w ogóle ustawić aby był cały ekran poziomo w telefonie?? Edytowane 8 października 2019 przez .:marioo:. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Normalnie się obraca wraz z telefonem. No dramat z tym lagiem. Nie wiem dlaczego niektórym to chodzi normalnie. Ja mam lag nawet w samym menu przeskakując po opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 (edytowane) Grałem dosłownie chwilę w darksiders i to jest dramat. Konsola po kablu, telefon na wifi 5ghz. Na vicie znacznie lepiej to chodziło (ze 3 lata temu i na necie o 400mb słabszym). Edytowane 9 października 2019 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Nie wyobrazam sobie grac inaczej niż na 65' i wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Nie myślałem o tym docelowo jako o graniu tylko ewentualnie coś włączyć na chwilę, odebrać Bounty w destiny, zrobić porządek z itemami itp. Nic wymagającego precyzyjnego sterowania. Opóźnienia natomiast są na tyle wysokie, że mam problem z najechaniem kursorem w odpowiednie miejsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Wczoraj odpaliłem tylko na 5 minut Borderlands i zero lagów, wszystko wygląda za(pipi)iście Czekam jednak na Androida 10 i możliwość podpięcia pada, wtedy dokładniej przetestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Też pograłem w Tomb Raidera i o dziwo tez nie miałem laga. Niestety przyciski na ekranie uniemożliwiają grę całkowicie. Za niedługo Android 10 i zobaczymy jak z padem. Jakość- nie spodziewałem się tak dobrego obrazu na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 No u mnie na Oneplus 7 Pro wygląda to świetnie. Myślę, że na większości telefonów będzie dobrze, w końcu zazwyczaj jest już te co najmniej 720p na małym ekraniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Co do wyglądu to normalnie jest minum 720p ale te lagi... Nie wiem z czego to wynika ale będę drążył temat bo mate 10 pro zaraz dostanie androida 10 i będę mógł normalnie DS4 podłączyć Po kilku testach stwierdziłem, że input lag nie jest problemem bo obraz na ekranie TV reaguje bez opóźnienia na sygnał z telefonu tylko jest opóźnienie w obrazie na samym telefonie. Ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi