PiotrekP 1 796 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 A ja chciałem poczekać kilka miechów aż połatają i będzie jeden duży patch i kupić sobie kolekcjonerkę, która do tego czasu by spadła z ceny, ale widzę, ze takowej już nie ma. Tak mało zrobili, czy u nas już wszystko się sprzedało? Widać zostanie mi kupno kiedyś zwykłej wersji, bo tak czy siak zakupię ten tytuł. Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 W ogóle beka, że ta kolekcjonerka teraz kosztuje tyle, co ja zabuliłem za "Special Edition" na premierę w Saturnie... Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 Ja ja tylko widze za granicą, na amazonie 130euro/funtów. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Pograłem sobie ze dwie godzinki, zacząłem wczuwać się w klimat, aż stanąłem przed koniecznością... skorzystania z wytrychu. Otwarcie skrzyni na PS4 w tej grze jest po prostu niemożliwe. NIE-MO-ŻLI-WE!!! Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Spokojnie poćwiczysz to takie opisane jako "łatwe" będziesz otwierał xD Patch ma to poprawić na szczęście. Ktoś robił zadanie Waldensi? U mnie brak nagrody na koniec. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 48 minut temu, messer88 napisał: Spokojnie poćwiczysz to takie opisane jako "łatwe" będziesz otwierał xD Patch ma to poprawić na szczęście. Ktoś robił zadanie Waldensi? U mnie brak nagrody na koniec. Robiłem ale nie pamiętam czy dostałem nagrodę. W sumie jest dużo questów bez nagrody jak w zyciu :D. grunt że quest ci się zamknie w dzienniku. Jak się nie zamknie to bug. Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 9 godzin temu, lothronik napisał: Pograłem sobie ze dwie godzinki, zacząłem wczuwać się w klimat, aż stanąłem przed koniecznością... skorzystania z wytrychu. Otwarcie skrzyni na PS4 w tej grze jest po prostu niemożliwe. NIE-MO-ŻLI-WE!!! Wyjdź i wejdź z powrotem i czekaj, aż tę kulkę wylosuje Ci blisko środka. Jak jest zbyt daleko, to wyjdź i spróbuj znowu - jak kulka jest praktycznie na środku to nie ma już problemu i przekręcisz każdy zamek. Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 17 godzin temu, lothronik napisał: Pograłem sobie ze dwie godzinki, zacząłem wczuwać się w klimat, aż stanąłem przed koniecznością... skorzystania z wytrychu. Otwarcie skrzyni na PS4 w tej grze jest po prostu niemożliwe. NIE-MO-ŻLI-WE!!! Dojdź do 3 lv włamywania i wykup perka na mocniejsze wytrychy,później jest już dużo łatwiej.Mam chyba 13 lv i żeby coś złamać,trzeba się postarać:) Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Wygrałem wyścig, podobno dostałem jakieś kozak (pipi)a siodło najlepsze w okolicy, no to szukam szukam oczywiście nic nie ma w inventory XD Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Może do odebrania od zlecającego npca? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Jak najbardziej, ale to pewnie dopiero po patchu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 też po wwygraniu wyścigu (pipi) dostałem Pocieszę cię że lepsze siodło mozna kupić z 4 jukami. Widziałem to co mozna wygrać w necie i dupy nie urywało Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 (edytowane) Kupione już szlacheckie na wypasie. Niektóre te bugi to są jednak pomocne, wcześniej pisałem o zadaniu od Szczepanki. Poszedłem na ten turniej strzelecki i trochę się obawiałem bo z łukiem u mnie słabo, gra zdecydowała że mi pomoże i pozostała dwójka npc w ogóle nie strzelała do tarczy tylko stali i się gapili xd Edytowane 1 marca 2018 przez messer88 1 Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 (edytowane) Nowy patch na ps4 jest już do pobrania,malutki jakiś,niecałe 400 mega. Aktualizuje grę do wersji 1.2.5 Poprawia niby działanie R2 i jakieś questy.U mnie chowanie pochodni na krzyżaku przestało działać Edytowane 1 marca 2018 przez gandi77 1 Cytuj
Sedrak 778 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 (edytowane) Gra zapowiada się bardzo ciekawie. Skusze się na pewno jak połatają i stanieje I czy na prawdę są problemy z wydajnością na zwykłym PS4 ? Edytowane 2 marca 2018 przez SetoPL Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 Mam 11k do wydania, więc pewnie zainwestuję w to siodło. Chociaż mój al -buraq ma już 370 udźwigu, to może mam max siodło? Wczoraj dalszy ciąg bugów z koniem. Zagwizdałem niechcący i wszedł do kopalni blokując wyjście co gorsza wsiadłem na niego i jeździłem głową w dechach. Później wpadłem do kopalni ze szczytu góry przez dziwne drewniane konstrukcje które zablokowały mi wyjście. Nie mogę zlecającemu wieśniakowi oddać ukradzionego dla niego wisiora! Po potyczce z otto nie chce gadać ze mną zlecający zadanie pomimo, że wygrałem! @SetoPL ryzyk fizyk. Może poczekaj jednak Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, SetoPL napisał: I czy na prawdę są problemy z wydajnością na zwykłym PS4 ? To zależy jak bardzo jesteś wyczulony na takie rzeczy, mi się przez jakieś 48h które do tej pory spędziłem z grą trafił jeden przypadek który mnie w(pipi)ił, przy walce gdzie było chyba z 30 npc. A pomniejsze dropy oczywiście że się zdarzają, tekstury się czasami wczytują chyba z minutę ale jak Ci gra siądzie to pewnie przymkniesz oko na takie kwestie. Edytowane 2 marca 2018 przez messer88 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 2 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: Mam 11k do wydania, więc pewnie zainwestuję w to siodło. Chociaż mój al -buraq ma już 370 udźwigu, to może mam max siodło? Wczoraj dalszy ciąg bugów z koniem. Zagwizdałem niechcący i wszedł do kopalni blokując wyjście co gorsza wsiadłem na niego i jeździłem głową w dechach. Później wpadłem do kopalni ze szczytu góry przez dziwne drewniane konstrukcje które zablokowały mi wyjście. Nie mogę zlecającemu wieśniakowi oddać ukradzionego dla niego wisiora! Po potyczce z otto nie chce gadać ze mną zlecający zadanie pomimo, że wygrałem! @SetoPL ryzyk fizyk. Może poczekaj jednak ponad 400 na pewno jest w lepszym siodle chyba 460 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 A właśnie co do koni, co się dzieje ze starym jak np kupię nowego? Raz znalazłem przy drodze kozak klacz co miała lepsze staty od siwka z tym że nie rozgryzłem jak to zrobić żeby przerzucić całe eq z jednego na drugiego? W menu dalej wisiał siwek a nie nowy wierzchowiec. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 Czy wraz z najnowszym update, który wyszedł na ps4, pojawiła się możliwość tworzenia tymczasowego save? Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Jak to możliwe, że o tym nie słyszałem wcześniej O_o Przypadkiem na YT mi się wyświetliło w polecanych, myślałem, że to jakiś biedarpg na PC o budżecie 200 zł. Obejrzałem całość, przeczytałem reckę, opinie tutaj i chyba zaraz nie wytrzymam :shutupandtakemymoney: Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Godzinę temu, _Red_ napisał: Jak to możliwe, że o tym nie słyszałem wcześniej O_o Przypadkiem na YT mi się wyświetliło w polecanych, myślałem, że to jakiś biedarpg na PC o budżecie 200 zł. Obejrzałem całość, przeczytałem reckę, opinie tutaj i chyba zaraz nie wytrzymam :shutupandtakemymoney: Ale zdajesz sobie sprawę, że to gierka dość specyficzna, niedopracowana, pachnąca crowdfundingiem i early access? Że jeszcze sporo czasu minie, zanim ją połatają tak, by w wielu miejscach się nie wykrzaczała? Że często to drewno większe od hejtowanego tutaj ELEXa? Jeśli jesteś w stanie przełknąć takie bolączki to śmiało bierz - ja miałem świadomość, że nie jest to tytuł z najwyższej półki, ale klimat, historia, główny bohater i fajne odwzorowanie tamtych realiów skutecznie wynagradzają wszelkie niedostatki techniczne. Miej jednak wiedzę, że na tym forumku większość osób opisując ten tytuł, użyła by jakże popularnego określenia "gó.wno obesrane" Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Właśnie takie gierki chałupnicze, ale ze świetnym klimatem bardziej mnie urzekają, niż przehajpowane tytuły AAA, które wyglądają jakby były chałupnicze. Kce to. Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Na razie mam nabite ponad 80h,dziś z ciekawości zerknąłem ile mi jeszcze do końca wątku głównego zostało.Okazało się,że jestem dokładnie w połowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi