Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance

Grzegorzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hehe 

@Wredny

"Ten realizm, te ciekawe"

"co do wkradania się" xD

Pisalem z tel, a w drugiej ręce smycz trzymałem, faktycznie słownik zaszalał. Już edytuje :yano: 

Edytowane przez balon
Opublikowano

dodam jeszcze że po nauce czytania u skryby trzeba jeszcze kilka książek przeczytać aby literki przestały się przestawiać i wszystko było zrozumiałe. Polecam przynajmniej kilka lvl czytania podnieść przed questem głównym związanym z zakonem. Będziesz wiedział o co chodzi jak tam dojdziesz. Tam jest kilka questów których powodzenie zależy od dobrej umiejętności czytania.

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, bid0n napisał:

Jak się szybko wzbogacić? Kasy jak na lekarstwo... 

Juma, ubijanie cwaniaków na duktach po czym sprzedawanie wszystkiego z odpowiednim targowaniem + kości (czasami na luzie można 100 za partyjkę przyjąć) i powinno być okey z hajsem.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Jakiej łatki? Co miało być teraz? Po tej ostatniej dużej co wprowadzili save kiedy chcesz nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Piękna gra.

Opublikowano

Właśnie miałem o tą kwestię Was spytać, ponieważ już nie przeglądam tematu z racji pojawiających się spoilerów.

Czy już to jest ten moment, kiedy można kupować grę bez obaw o odbiór jakościowy produkcji? Jestem w szoku, że wytrzymałem tyle czasu, ale już dłużej nie dam rady i MUSZĘ w końcu zagrać :D Jakieś jeszcze patche zostały zapowiedziane i są w drodze?

Opublikowano (edytowane)

Można kupić bez obaw,połatali duzo rzeczy,naprawili otwieranie zamków i dodali save przy wychodzeniu z gry. Więcej już nie trzeba by w pełni cieszyć sie grą. Gra swoja drogą jest warta ceny nawet bez patchy bo dawno tak dobrego "staroszkolnego" RPG nie było

Edytowane przez kudlaty88
  • Plusik 1
Opublikowano

No i h uj bombki strzelił. Tak było piękne, wymagająco, aż doszedłem do walki z:

Konusem na wieży. No jak go pokonać. Nie wiem czy jestem za słabo dopakowany, mam za słaby sprzęt? ale nie mogę go z Chiny ludowe pokonać. Dajcie plis jakieś tipy

• Haha 1
Opublikowano

Oj w życiu. Z 10 razy już próbowałem. Albo mam za słabą postać albo totalnie nie potrafię walczyć. Ogólnie to tylko blokuje l1 i zmieniam ciosy L2 i R2