Paolo1986 728 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Spoiler Do czasu miałem podobnie. Znalazłem martwego szlachcica i trafiłem do tego obozu, podając się za niego. Tam ograbiłem z kości tego gościa, z którym ty pewnie przegrałeś Zgadzam się, genialna gra. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Misje poboczne są bardzo podobne do tego z wiedźmina. Zaczynasz jakieś z dupy zadanie dla myśliwego i nagle się okazuje, że to historia o zdradzie, porwaniu, honorze etc. Jestem właśnie w jego połowie, więc daje jako przykład. Zaczęłam też Przemysłowice rozbudowywać, ale $$ ciągle mi brakuję Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Odbudowa Przybysławic jeszcze przede mną, chociaż zastanawiam się, czy nie zostawić tego na później. Na przykład tuż przed premierą kontynuacji, która na pewno będzie moim przyszłorocznym GOTY Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Bug ze skrzynią w tej wiosce naprawili z tego co wiem, ja wcześniej dzięki temu 2 miliony groszy nabiłem. W sumie poza jakimiś drobniakami to nie korzystałem z tego na zakupy. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Skończyłem sobie amory Pana Ptaszka Dobre to było, hehe Spoiler Najpierw zdobycie naszyjnika dla ukochanej. Potem eliksiru "zachęcającego", który można było po prostu kupić, ale lepszym rozwiązaniem było uczestnictwo w stworzeniu miejskiej legendy o upiorze i straszenie ludzi A na koniec zabawa w suflera dla Romea Chcę jeszcze zrobić zadania Bandy Drani, podobno dla odmiany sporo walki jest Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października 3 hours ago, Paolo1986 said: Skończyłem sobie amory Pana Ptaszka Dobre to było, hehe Reveal hidden contents Najpierw zdobycie naszyjnika dla ukochanej. Potem eliksiru "zachęcającego", który można było po prostu kupić, ale lepszym rozwiązaniem było uczestnictwo w stworzeniu miejskiej legendy o upiorze i straszenie ludzi A na koniec zabawa w suflera dla Romea Chcę jeszcze zrobić zadania Bandy Drani, podobno dla odmiany sporo walki jest Ja właśnie jestem w Ladeczko i muszę całą tą szopkę ze straszwniem robić, bandę Drani gdzieś na początku włączyłem i dostałem porządny wpierdol, ale teraz moja postać jest w całkiem innym miejscu i spokojnie poradziłem sobie z bandytami w Skalicy jak i obok w kopalni srebra. Ogólnie buława Wojewody łamie kości aż miło, ale kurczę jednak filing walki z długim mieczem jest dla mnie dużo lepszy. Tym bardziej, że dopiero po kilku dziesięciu godzinach odkryłem, że trzeba skończyć szkolenie na Mistrzowską Ripostę... Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października No ja jestem już po ukończeniu podstawki i myślę, że w walce sobie poradzę. Też mam tą "wójtowską buławę", która towarzyszy mi gdzieś od połowy gry Od miecza się odzwyczaiłem, szczególnie, że ciężkozbrojnym trudno zrobić nim krzywdę. Co do zabawy w upiora, to polecam zrobić coś extra poza tym, co zleca szarlatanWystarczy posłuchać jego sugestii Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października @Paolo1986 przez ciebie pobiorę dziś znowu grę i po graniu na raty w końcu skończę. 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października @PiotrekPpolecam się na przyszłość 1 Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Teraz zauważyłem że do tej pory Tereski nie wytarmosiłem. Pora to naprawić. Ale najpierw posprzedawać fanty. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Ja już o niej zapomniałemCoraz rzadziej bywam w młynie, a jak już, to spanie i dalej w drogę. Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Z Teresą tylko jedna scena, a z wszetecznicami dużo perków. Ruchać należy mocno. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Regularne korzystanie z usług wszelkich w łaźni ma same zalety. Zawsze wychodzimy zadowoleni 1 Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Oczywiście w 5 minucie grania po powrocie, napadła mnie banda obwiesiów, ale kilkanaście machnięć buławą i skończyli jako pokarm dla dzików. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października To standard w tej grze. Ja podczas szybkiej podróży, szczególnie przez las, ciągle coś napotykam: a to blokadę, a to pielgrzyma, który coś chce; a to jakieś dźwięki w krzakach Najczęściej udaje mi się uniknąć jakichkolwiek starć wtedy. Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Ja często przystaję, ale jak pokazuje że zwłoki albo ktoś ranny, to niczego w okolicy nie mogę znaleźć. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Warto zawsze mieć łopatę, nigdy nie wiadomo gdzie można coś fajnego wykopać ja muszę podbić lockpick, bo skrzynek very hard nie daje rady otwierać. Znacie jakiś patent? Mam 6 lvl w tym 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października @Sedraktrzeba po prostu jak najwięcej ćwiczyć z otwieraniem zamków. Żadnego patentu nie ma na to Pamiętam, że sam na początku nie dawałem rady nawet z bardzo łatwymi zamkami. W końcu mozolnie zacząłem tę przydatną umiejętność rozwijać Przy 6levelu Henryk nawet nie podejdzie do próby otwarcia bardzo trudnego zamka. 1 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Jest eliksir zguby, który zwiększa staty otwierania zamków na parę minut. Można też przeczytać serię książek, co zwiększy trochę skilla. 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października O, to chyba nie odkryłem tego nawet. Po tych 120 godzinach nadal można się czegoś dowiedzieć Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Ciekawe czy wybicie Spoiler wszystkich w obozie z którego uciekamy coś by zmieniło. W sumie odzyskałem swój ekwipunek i trzech mi się udało załatwić po drodze. No i Zbyszka zaciukałem, w sumie stał wcześniej pod bramą w tym obozie ale pogadać z nim się nie dało. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Ja w tym przypadku Spoiler Zwiewałem ile sił w nogach, a Zbyszka oszczędziłem, nawet nagrodę dostał. Nie byłem w stanie z kolei odzyskać swojego wyposażenia przed ucieczką, ale zrobiłem to już po zdobyciu Wranika Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Wiem że mody dodają wiele graficznie, ale nawet na bazowych max detalach, ta gra nadal ma najbardziej klimatycznie wyglądające lasy. Zwłaszcza przy krańcowych pozycjach słońca. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Oj tak, lasy są mega klimatyczneJeżdżę sobie teraz po mapie, podziwiam widoki i czyszczę obozy bandytów Nadal chce mi się w to grać Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Ale te slow travele czy "oglądanie" snu nadal irytuje jak diabli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi