PiotrekP 1 761 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Tak, turnieje chyba można. Sam raz przegrałem o punkt i od razu drugi mogłem grać. Z ciekawości za chwilę sprawdzę ile to warte w progresie. Edit: Turniej zręczności nie zwiększa, ale Łuk w zakładce Walka wzrósł o 12pkt i 3% postępu. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Turnieje też zdarzało mi się robić jeden za drugim. Progres w łuku raczej niewielki. Bardziej to idzie przy strzelaniu do żywych celów Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października No to na polowanie. Akurat mam zlecenie na 100 dziczyzny. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Mnie dziś 4 bandytów napadło, każdemu po strzale w łeb i progres jak z kilku turniejów. Ale hajsy za zabrany stuff nadal liche, chyba muszę kupca zmienić. Kupiony też nowy koń, starego już za długo miałem. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Polecam eliksir łucznika, zwiększa o 5 punktów umiejętność łuku, dzięki czemu ręka mniej się trzęsie Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Łapy się tak już nie trzęsą, ale szybsze naciąganie by się przydało. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Quest z zalotami Ptaszka zrobiony. W sumie zabawny, ale liczyłem na więcej. Trzeba się zająć czymś innym. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Ja się w te kości wkręciłem. Zdobyłem te czerwone i łoję wsioków jak leci. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Oj tak, kości alfonsa praktycznie dają niemal pewną wygraną Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Ale skucha przy 3800 pkt na szali boli. A mogłem z typem do 0 wygrać. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Zbyt zachłanny pewnie byłeś Jak zostawały mi 3 kostki, to zapisywałem zwykle wynik Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Teraz gram zachowawczo, ale rywalowi też się zdarzy wysoko rzucać. Ostatni miał skuchę przy prawie 2.4k. Raz też przegrałem 10 punktami. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Raczej nie warto za bardzo ryzykować. Z moich obserwacji wynika, że jak mi zostawały 3 kostki, to lepiej było zapisać wynik. Przy pozostawionych 2 niemal pewna skucha. Oczywiście przeciwnikom często się udawało wyrzucać wtedy 1 albo 5 Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem. Cytuj
Agent_Man 162 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem. Może gra z automatu wyekwipowała przedmiot koniowi, albo jest w jukach zamiast kieszeni bohatera? Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Wszystko sprawdziłem i nie ma. Pojawiło się tylko przy próbie sprzedaży. Ogólnie jest tak: Kupuję trzy rzeczy dla konia, nie mam tego w ekwipunku. Gadam z tym samym handlarzem, w "sprzedaj" jest to co przed chwilą kupiłem. Wychodzę z handlu bez żadnych transakcji. Sprawdzam znowu swój ekwipunek, pojawia się np. jedna z tych trzech rzeczy. Nie wiem jak to opisać dokładniej. Chodzi tylko o ekwipunek dla konia typu podkowy, siodła, uzgi i wszystko w co można go ubrać. Edit: Wygląda, że był to jakiś bug, bo już jest ok. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Gra w kości mnie mega wkręciła, szkoda że za naprawdę wysokie stawki nie da się grać. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Normalnie stawki to chyba max 100 groszy. Jak się wygrywa, to się człowiek wkręca Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Jest mod, że można do 1000 podnieść, sprawdzę wieczorem czy działa. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Panie drogi, tyle dziennie się z Przybysławic wyciąga po rozbudowie. Gra w kości to rozrywka, nie sposób na pieniądze, moze nie licząc początku gry kiedy sakiewka pusta. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada @Dalhi ja mam 1.8mln groszy, na hajsy nie narzekam Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada (edytowane) Piotrze, jak Ty tyle kasy uzbierałeś? Edytowane 1 listopada przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Bugska moc w jednej ze skrzyń. Już nie działa. 1 Cytuj
Ukukuki 6 944 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Pamiętacie tego gościa co dłuży czas męczył Warhorse o dźwięki ptaków w lesie? Ktoś z CDA zauważył ostatni wpis w tym temacie i skontaktował się ze studiem. W linku odpowiedź xd https://cdaction.pl/newsy/ornitologiczny-problem-w-kingdom-come-deliverance-rozwiazany-warhorse-odpowiedzial 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi