Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance

Grzegorzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, turnieje chyba można. Sam raz przegrałem o punkt i od razu drugi mogłem grać. Z ciekawości za chwilę sprawdzę ile to warte w progresie.

Edit: Turniej zręczności nie zwiększa, ale Łuk w zakładce Walka wzrósł o 12pkt i 3% postępu. 

Opublikowano

Mnie  dziś 4 bandytów napadło, każdemu po strzale w łeb i progres jak z kilku turniejów. 

Ale hajsy za zabrany stuff nadal liche, chyba muszę kupca zmienić. Kupiony też nowy koń, starego już za długo miałem.

Opublikowano

Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. 

Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem. 

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. 

Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem. 

Może gra z automatu wyekwipowała przedmiot koniowi, albo jest w jukach zamiast kieszeni bohatera?

Opublikowano

Wszystko sprawdziłem i nie ma. Pojawiło się tylko przy próbie sprzedaży. 

Ogólnie jest tak:

Kupuję trzy rzeczy dla konia, nie mam tego w ekwipunku.

Gadam z tym samym handlarzem, w "sprzedaj" jest to co przed chwilą kupiłem. Wychodzę z handlu bez żadnych transakcji.

Sprawdzam znowu swój ekwipunek, pojawia się np. jedna z tych trzech rzeczy. 

Nie wiem jak to opisać dokładniej. Chodzi tylko o ekwipunek dla konia typu podkowy, siodła, uzgi i wszystko w co można go ubrać.

Edit: Wygląda, że był to jakiś bug, bo już jest ok.

Opublikowano

Panie drogi, tyle dziennie się z Przybysławic wyciąga po rozbudowie.

Gra w kości to rozrywka, nie sposób na pieniądze, moze nie licząc początku gry kiedy sakiewka pusta.