PiotrekP 1 862 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Akurat dziś miałem questa z szukaniem po lesie jakichś ptaków. Trzeba było ich nasłuchiwać. Coś nie chcą wpaść do tych pułapek. Po tym endingu coraz lepszy ten tytuł, skończyłem 2 tygodnie temu i muszę w końcu coś skrobnąć w odpowiednim temacie. Ale wcześniej jeszcze jedna partyjka w kości. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada w koncu sie zebralem i wrocilem. tzn zaczalem od poczatku. tym razem siadlo w chuj. 60h w dwa tygodnie i wlasnie polecialy napisy. nie wiem jak to ocenic, waham sie miedzy 6/10 (zabugowany bethesda-like) a 10/10 (niesamowita przygoda, nieporownywalne doswiadczenie). pomimo wielu bugow, problemow z kolizja i tego, ze gra czasem staje sie zakladniczka swojego realizmu bawilem sie wybornie. a henryk ze skalicy trafia do mojego topu ulubionych protagonistow. (a ojciec Boguta do topki npców). 4 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Ja jutro wracam, bo stwierdziłem że do lutego nie ma już praktycznie nie dla mnie. Mam z 15h. Chcę to przejść i mam nadzieje ze się uda. Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada @Donatello1991 czeka cię świetna przygoda. Niektóre mechaniki robiące realizm doprowadzają momentami do soft-szału, to smaczki które z tego wynikają budują klimat- jak np. reakcje postaci na nasz wygląd. 1 Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada @PiotrekPnie wiem, jak Ty, ale ja regularnie korzystałem z usług łaziebnych. Wszystko, co oferują Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Zanim upiorą i zacerują ciuszki trzeba się czymś zająć. Dawałeś im chociaż napiwki? Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 37 minut temu, PiotrekP napisał(a): Zanim upiorą i zacerują ciuszki trzeba się czymś zająć. Dawałeś im chociaż napiwki? Dzięki mojemu urokowi osobistemu miałem wszystkie usługi gratis Spoiler Jeden z perków, "trubadur" się nazywał chyba, pozwalał na to Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada @Paolo1986 Syfilis też był w gratisie? Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 Syfilis też był w gratisie? Nie wiem, czy Henryk czegoś nie złapał, nie badałem Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Mogli dodać choroby. Jakby na przykład dzik w rzyć Heńka użarł i trzeba by było się z tego wyleczyć bo by złapał syfa. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Dziki to największe cipki w tej grze, padają na hita i zamiast rushować na Henryczka to się chowają po krzakach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi