SebaSan1981 3 672 Opublikowano piątek o 13:39 Opublikowano piątek o 13:39 No tak, trening u młynarza gdzie Henio ma swoje legowisko i skrzynkę jest obowiązkowy jak się chce w miarę łatwo ogarniać loot ze skrzynek. Potem można co noc zakradać i włamywać się do łaziebnych, samo otwieranie zamków daje expa. A wytrychy da się kupić w pobliskim zamku, one się pojawiają do kupienia co kilka dni o ile pamiętam. Cytuj
PiotrekP 1 981 Opublikowano piątek o 14:41 Opublikowano piątek o 14:41 Pod koniec grania to już nawet na padzie te zamki otwierałem bez problemu. Na początku to tylko do tego brałem myszkę bo było wygodniej. A za bardzo się tym nie bawiłem. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 672 Opublikowano piątek o 15:20 Opublikowano piątek o 15:20 No przy użyciu pada to dobra skillowa minigierka była na początku gry, podobnie warzenie mikstur, łatwo było skaszanić. No i początki strzelania z łuku też dobrze pamiętam, zwłaszcza w queście z polowaniem na króliki haha. Niech to wszystko wróci do Heńka the Second w lepszym klatkarzu i delatach, już się nie mogę doczekać Cytuj
PiotrekP 1 981 Opublikowano piątek o 15:36 Opublikowano piątek o 15:36 Quest z królikami zrobiłem na ps4, na PC nie, bo gdzieś się te sierściuchy pochowały. Na lapku i tak sobie celownik włączyłem. W dwójce na ps5 będzie z tym ciężko. Ale jakoś się to może wykmini ten środek. Cytuj
messer88 6 745 Opublikowano piątek o 16:14 Opublikowano piątek o 16:14 Ja tam nie miałem problemu z otwieraniem skrzynek bo mój Henryk nie był złodziejem Cytuj
Rooofie 179 Opublikowano piątek o 16:26 Opublikowano piątek o 16:26 11 minut temu, messer88 napisał(a): Ja tam nie miałem problemu z otwieraniem skrzynek bo mój Henryk nie był złodziejem I pewnie jeszcze grasz prawiczkiem, co? Prawdziwy Henryczek to kurwiarz i złodziej 1 Cytuj
Dalhi 235 Opublikowano piątek o 16:34 Opublikowano piątek o 16:34 7 minut temu, Rooofie napisał(a): Prawdziwy Henryczek to kurwiarz i złodziej Spoiler W dwójce będzie trudno utrzymać Henryczka Bożego w ryzach, pokusy wszędzie 1 Cytuj
Homelander 2 392 Opublikowano piątek o 16:37 Opublikowano piątek o 16:37 Ja jestem ciekawy czy da się przelecieć tę narzekającą na męża szlachciankę z początku gry Cytuj
Agent_Man 176 Opublikowano piątek o 16:46 Opublikowano piątek o 16:46 8 minut temu, Homelander napisał(a): Ja jestem ciekawy czy da się przelecieć tę narzekającą na męża szlachciankę z początku gry Na pewno nie Cytuj
Homelander 2 392 Opublikowano poniedziałek o 05:48 Opublikowano poniedziałek o 05:48 Odpuszczam, póki co, Henryczka. Za bardzo mi siedzi w głowie RDR2 i nie jestem gotowy na kolejną tak angażującą fabularnie grę. Poza tym ciągle mimowolnie porównuję takie aspekty jak gra aktorska czy tereny po których się poruszamy i nie wypada za dobrze Kingdom Come. To, oczywiście, świetny tytuł, ale za blisko od skończenia RDR2 się za niego zabrałem Cytuj
Wredny 9 796 Opublikowano poniedziałek o 20:14 Opublikowano poniedziałek o 20:14 A ja się wkręciłem od początku. Napędzany hajpem na dwójkę (którą zresztą zamówiłem - postoi w folii) ponownie rozpocząłem jedynkę, bo mimo że kiedyś nabiłem ponad 40h to już nie pamiętałem, co z czym i dlaczego. Fabularnie to zajebisty detoks po tym woke gównie z Banishers Spróbuję powalczyć o trofik za niezabijanie, choć będzie trudno, bo jednak ciężko wycyrklować czasem, czy można jeszcze raz dziabnąć kozikiem 3 Cytuj
Homelander 2 392 Opublikowano poniedziałek o 20:17 Opublikowano poniedziałek o 20:17 1 minute ago, Wredny said: A ja się wkręciłem od początku. Napędzany hajpem na dwójkę (którą zresztą zamówiłem - postoi w folii) ponownie rozpocząłem jedynkę, bo mimo że kiedyś nabiłem ponad 40h to już nie pamiętałem, co z czym i dlaczego. Spróbuję powalczyć o trofik za niezabijanie, choć będzie trudno, bo jednak ciężko wycyrklować czasem, czy można jeszcze raz dziabnąć kozikiem To jak zamierzasz grać pizdeczką to od razu za dziewictwo też atakuj 1 Cytuj
Wredny 9 796 Opublikowano poniedziałek o 22:49 Opublikowano poniedziałek o 22:49 Tak będzie. I nie "pizdeczką", ale Henryczkiem Miłosiernym - chłopy padają na kolana, a ja w swej dobroci pozwalam im ujść z życiem Cytuj
Jożin z Bażin 12 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 18 godzin temu, Wredny napisał(a): A ja się wkręciłem od początku. Napędzany hajpem na dwójkę (którą zresztą zamówiłem - postoi w folii) ponownie rozpocząłem jedynkę, bo mimo że kiedyś nabiłem ponad 40h to już nie pamiętałem, co z czym i dlaczego. Fabularnie to za(pipi)isty detoks po tym woke gównie z Banishers Spróbuję powalczyć o trofik za niezabijanie, choć będzie trudno, bo jednak ciężko wycyrklować czasem, czy można jeszcze raz dziabnąć kozikiem Co do przejścia bez zabijania pamiętaj,że można ogłuszać przeciwników broniami obuchowymi , pałką np Platynę wbijałem jakos po premierze i nie było z tym pucharkiem większych problemów.Bardziej się męczyłem z maxowaniem reputacji , bo to było zbugowane trochę. Dobrze jest pod to przejście podfarmić siłę w walkach na pięsci w Ratajach i bronie obuchowe w turnIeju , który był dodany w którymś dlc To czy kogoś przypadkiem nie zabiliśmy,można sprawdzić w statystykach. Ostatnio grałem w to w 2019 roku,odpaliłem kilkanaście dni temu ,żeby przed dwójeczką przypomnieć sobie co nieco i już ponad 50h wpadło , piękna gierka 1 Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Zabijać, jebać, nic się nie bać! A nie jakieś miłosierdzie. Darujesz takiemu życie to dalej będzie zbujował. Cytuj
PiotrekP 1 981 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ja nie byłem taki miłosierny. Chyba nawet sporo kumanów odesłałem z powierzchni Matki Ziemi. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 672 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Pamiętam że pierwsze godziny w grze spędziłem na bieganiu w tę i nazad od legowiska u młynarza do tłuczenia się po ryju na treningach z dowódcą a w nocy złodziejske ćwiczenia u łaziebnych. I tak w kółko przez ok 15h aż statsy miałem na tyle dobre aby sobie potem poradzić na wygwizdowiach gdy np znienacka bandziory wyskakiwały z krzaków. A zbroję dla konia w gnieździe orła znaleźliście? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi