Bzduras 12 450 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca FPSy potrafią dropnąć, ale wygląda to na kolejny niemożliwy port, który jednak jakoś sobie radzi na Switchu Saber to jednak majstry są z tym tabletem. 1 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca az czlowieka korci by ograc to mobilnie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Nie lepiej mobilnie np na decku z wszystkim na high i 40fps? 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Jak ktoś nie ma Decka a ma Switcha? No tak, lepiej. Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Jest trawa, kurcz dobry port jak na mozliwosci Switcha. Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Ech, myślałem, że to ruch w temacie, bo 60fps dali na obecną generację 1 1 1 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca A pracują nad kontynuacją? Jest jakieś info? Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca 28 minut temu, Wredny napisał: Ech, myślałem, że to ruch w temacie, bo 60fps dali na obecną generację Tak samo. Kurna jaki problem patcha wrzucić? 30 klatek w fpp, to się nie da tak grać. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Lepszy draw distance na PS5 i Series X takze by sie przydal. Tak by nie widziec tych płaskich i rozmazanych pól kilkanaście metrów dalej. Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Kurde, na PC na pięciolecie premiery dali przynajmniej czeski dubbing, a konsole w dupie ze wszystkim 1 1 Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca No nie tak do końca na czasie bo sprzed patcha. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Jestem ciekaw co im wyjdzie, choć fabuły jedynki nigdy nie skończyłem. Wolałem robić rzeczy poboczne i DLC. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia No ja dokładnie to samo, mapa prawie całą odkryta masa questów zrobiona itd.Najbardziej mi się podobało poczucie progresu gdzie na początku jesteśmy słabym biednym wieśniakiem a później byłem już bogaczem z topowym eq i to niestety sprawiło że grając story nie byłem w stanie dostać nic lepszego i jakoś zapał opadł.Szczerze to gdyby tylko dali updated PS5 60 klatek szybsze loadingi( choć to bez pacza i tak się poprawiło ponoć na PS5)to grałbym ponownie i zrobił te story.Mimo wszystko 1 nie przeszła bez echa jestem pewien że zarobili, i bardzo liczę na 2.Bo bethesda ostatnio daje doopy i ES nie mam pewności że dowiozą.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 2 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Widzę, że nie jestem sam. Też fabuły nie skończyłem, a pykło około 120 godzin. Niestety jednak systemu savewow mnie później trochę męczył, jak na początku była to fajna mechanika to pod koniec pójście spać traktowałem już jako niepotrzebny przymus. Cytuj
Chewie 143 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Tak naprawdę to jest gra indie z kickstartera więc niektóre aspekty trzeba wybaczyć. Jak pocisną teraz dwójkę z konkretnym budżetem to może być pięknie. Tylko, żeby nie uprościli wszystkich systemów pod normików jak bethesda. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia @Sedrak na PC mod na nielimitowane sznapsy to był must have. Z tego co pamiętam pobił rekord pobrań na nexusie w 24h od wrzucenia. 1 Cytuj
l33t 128 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Jak koledzy wyżej, wymiękłem niestety w trakcie robienia fabuły. Ale sama gra mi się naprawdę podobała - zwłaszcza pod kątem budowania postaci. I to nie jeśli chodzi o same statystyki, rosnące w trakcie zabawy (bo to standard), ale właśnie taką prawdziwą przygodę od zwykłego popychla, leszcza zaczynając. A ten klimacik pepiczkowy, w pytkę! Nie wiem, jak przekładał się model walki na pada, bo grałem na piecu myszką. Ale w tym układzie sposób machania mieczem był według mnie świetny - uczył pokory i wymagał jednak skupienia. Na padzie walka była OK? Pytam, bo pewnie tym razem wjedzie u mnie po prostu edycja konsolowa. 1 Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia @l33t ja grałem na padzie (steam) i walka oraz strzelanie z łuku bardzo przyjemnie wchodziły. Z klawy i myszki tylko do otwierania zamków korzystałem. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Ja grałem na konsoli, więc nie mogłem modowac Niech zmienią mechanikę zapisu gry, dorzucą język czeski w dialogach, 60fps i więcej tego samo to mamy przepis na hit. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Ja bym akcję np w średniowiecznej Anglii widział. Od giermka do rycerza. Mogłoby fajnie wyjść. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia (edytowane) Kurdę, chyba jutro sobie pobiorę wersję ze steam i spróbuję fabułę dociągnąć. Chyba nawet folder z modami został mi na dysku. Edytowane 12 kwietnia przez PiotrekP Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Najlepszy mod na PC to ten usuwający kolizje krzaków, nigdy nie miałem problemu z zapisami bo sprawa rozbija się o posiadanie sznapsa w ekwipunku. O ile może na początku było mało kasy i trzeba było rozsądnie nimi dysponować, tak później bo odblokowaniu alchemii był do uwarzenia. Bardzo mnie cieszy że ogłaszają oficjalnie grę, ale czytałem że mieli problemy z produkcją i do premiery zostało jeszcze dużo czasu. Przełom 2025/26 jest podobno bardzo realny, choć wiadomo że każdą wcześniejszą datę chętnie przyjmę. Jedynka to absolutnie fenomenalna gra i jedyna w swoim rodzaju. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi