II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Na series x jest jakiś problem z przerywnikami filmowymi. Rozjeżdża się dźwięk. To normalne? Przez pierwsze kilkanaście sekund jest ok a później i tak dubbing się rozłazi, nieznacznie ale wkurwia mnie to. Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 1 godzinę temu, suteq napisał: Konia dostajesz w misji głównej, po patrolu w Ratajach. Ok, dzięki. Po macoszemu robię te misje póki co. Teraz byłem pierwszy raz w Ratajach, bo mam misję odebrania sprawunków na wesele dla pani z zamku z tej wcześniejszej miejscowości. Okazało się, że wino już nie ma na stanie, trzeba je wygrać na turnieju, ale to nawet dobrze, bo pieniędzy też już nie mam. Przehulałem wszystko co mi dała u płatnerza i rusznikarza w Ratajach. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Jak ktoś ma problem z synchronem na series x to wystarczy zmienić w konsoli ze 120hz na 60. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Dziś za trzecim razem siadł mi wyścig. Do tego gra nie pokazuje punktów na mapie i trzeba samemu sobie to ogarnąć, gdzie są te "punkty kontrolne", bo gra tylko mówi tylko nazwy lokacji przed jej startem. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 2 godziny temu, Butt napisał: Przehulałem wszystko co mi dała Jak dobrze rozegrasz to da coś jeszcze 1 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 2 godziny temu, _Red_ napisał: Jak dobrze rozegrasz to da coś jeszcze Widać że jest chętna. No ale gdzie ja prosty syn kowala do szlachcianki? Chociaż czytać już się nauczyłem w międzyczasie. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Dziewki z łaźni zawsze są chętne Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Na fali zapowiedzi dwójki, ogrywam właśnie jedynkę i czuć ten Gothicowy klimat. Z amerykańskiego Eurotrash który uwielbiam Ciekawy system walki, trochę podobny do tego z Gothica ale dużo bardziej rozbudowany chociaż podobnie nieintuicyjny na początku. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Ten system walki nawet po 40h potrafi być nieintuicyjny. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Tyle się naczytałem o tym systemie walki, że taki trudny a ja cały czas spamuje atak kłuty z góry i wszystkie pojedynki wygrywam, nawet nie mam problemów z grupą, bo tak samo robię i padają jak muchy xD Ale cała reszta jest zajebista, fabuła, system levelowania, questy, malownicze lokacje, no cud miód i malina 1 Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Przez przypadek zacząłem ten dodatek z kobietą w średniowieczu, właśnie go skończyłem. Całkiem fajnie zrealizowana historia. Co do systemu walki, powoli zaczynam ogarniać szczególnie strzelanie z łuku. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia @Rotevil ciekawy patent, aż sprawdzę w najbliższym turnieju. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia 1 minutę temu, PiotrekP napisał: @Rotevil ciekawy patent, aż sprawdzę w najbliższym turnieju. Chyba najlepsza metoda, próbowałem normalnie walczyć, kombinacjami, machaniem w te i tamtą, chuja to dawało i zacząłem kłuć przeciwników z góry i łatwo poszło w turnieju Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia @Rotevil patent zły nie jest, ale niektórzy i to potrafią skutecznie blokować. Dopiero jak im stamina spadnie to ładnie siada. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Tak, ta taktyka jest czasochłonna bo taki delikwent długo się broni, ale w końcu pada. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Szybciej jest w ostatniej chwili zmienić kierunek ataku, markujesz i w ostatniej chwili atakujesz w inne miejsce po przekątnej względem jego broni. Tak aby musiał wykonać jak najdłuższy ruch do bloku. No i kombosy ładnie zbijają wytrzymałość, wtedy walka zamiast trwać minuty zajmuje jedną. No ale jak ktoś ma pancerz to dźganie jest op. Dobrze wyczuć moment ataku przeciwnika, uciec do tyłu zaczynając wyprowadzać cios aby w trakcie wyprowadzania ciosu iść do przodu po zamachu przeciwnika. Jak dobrze się zgra to siada zawsze i nie jest do zablokowania. Mi ten system walki zaczyna mega siadać. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia No właśnie mi jest nadal to ciężko wyczuć. Lepiej mi idzie obrona i dobrze, bo bez tego to nawet jeden typek by mi robił z dupy jesień średniowiecza. Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Z tą misją w klasztorze chyba kogoś pojebało. Strasznie się tam męczę i pierwszy raz czytam jakieś poradniki, bo nie mam zamiaru tracić czasu na to. 1 Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia @Butt sam to przeszedłem po przeczytaniu poradnika i z włączonym "stealh mode", bo jak do mnie dotarło jakie to jest pokvrwione, to odpuściłem. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 7 godzin temu, Butt napisał: Z tą misją w klasztorze chyba kogoś pojebało. Strasznie się tam męczę i pierwszy raz czytam jakieś poradniki, bo nie mam zamiaru tracić czasu na to. A to jakaś poboczna, czy główna misją? Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 10 minut temu, Rotevil napisał: A to jakaś poboczna, czy główna misją? Niestety wchodzi w skład głównej misji. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Oj to niefajnie, bo jestem przy misji z dżumą, kręciłem się już koło tego klasztoru, w sumie jestem ciekaw, czy ogarnę bez poradnika. Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ja ogarnąłem i w sumie tak się teraz zastanawiam co tam trudnego było. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Zabawa z księdzem sztos, i to kazanie 2 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 8 minut temu, Ukukuki napisał: Zabawa z księdzem sztos, i to kazanie No misja z księdzem to wręcz był mega sztos, ale klasztor lipa straszna. 27 minut temu, XM. napisał: Ja ogarnąłem i w sumie tak się teraz zastanawiam co tam trudnego było. Nie pisałem, że trudne, tylko że męczące. Bo teoretycznie to można tam siedzieć ze 3 dni czasu gry, ale jak nie do końca będziesz ogarniał swoje obowiązki mnicha w międzyczasie, to się pobyt będzie przedłużał i łatwo można tam utknąć na 7-10 dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi