Paolo1986 728 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Hmmm, ale wtedy padał deszcz. To dlatego było tak głośno z Teresą Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Zapytam z ciekawości, ile godzin spędziliście w tej grze? Mi na razie apka pokazuje 47, z czego ostatni quest fabularny Spoiler Śledztwo w sprawie masakry w Neuhoff robiłem z 15 godzin wcześniej. Mój dzień wygląda ostatnio mniej więcej tak: - w dzień Henryk wykonuje jakieś drobne questy poboczne, kradnąc co popadnie i sprzedając młynarzom - jak nastaje noc, idę czyścić obozy z bandytów, na razie 3 na zlecenie kpt. Bernarda. Staram się robić to po cichu, zasztyletowując delikwentów, ale czasem któryś się obudzi No to jak zostanę ranny, to wracam do wyra wyspać się, a rano do łaźni skorzystać ze wszystkich możliwych usług Zadowolony Henryk idzie wtedy do kolejnej dziennej pracy Przypuszczam, że i 100 godzin pyknie w takim układzie. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Ja miałem na PS4 około 110-120 godzin i finalnie jej nie skończyłem. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września A czemu nie skończyłeś po tylu godzinach? Ja wiem, że to drewno niesamowite, ale wciąga jak bagno Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Włączyłem inną grę i tak już nigdy nie wróciłem. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Dlatego ja właśnie nie lubię mieć rozgrzebanych kilku gier, tylko skończyć najpierw jedną, a potem brać się za następną Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września (edytowane) 75-80 godzin ostatnie przejście mi zajęło, zrobiłem w zasadzie wszystkie dlc i pewnie 90 procent dostępnych zadań, niektórych łowieckich nie chciało mi się robić pod koniec. To było mój trzeci raz z tą grą więc i nieco mniej błąkania się po krzakach a i były zadania zaliczone na skróty jak choćby to w zakonie. Edytowane 7 września przez Dalhi 1 Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Jakieś 60h na pc w edycji royal, ale też nie skończyłem. Na konsoli więcej ale tam slow travel, loadingi i kombinowanie z sejwowaniem- dlatego mało co tam ugrałem i porzuciłem. Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 4 godziny temu, Sedrak napisał(a): Włączyłem inną grę i tak już nigdy nie wróciłem. Wiele gier przez to nie ukończyłem. Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 65h na PC z czyszczeniem mapy z znaczników. Jednak kilka zostało jakiś skradankowych albo coś w ten deseń, poza moim stylem gry. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września No ja zamierzam to skończyć, pewnie później niż prędzejGodziny lecą jak szalone, tak samo miałem w Skyrimie Skończyłem właśnie zadanie poboczne Spoiler Ruina, gdzie wyczyściłem w sumie 4 obozy bandytów na zlecenie kpt. Bernarda A tutaj odblokowało się kolejne podobne w Talmberku. I cyk, kolejne godzinki zlecą, a fabuła dalej w powijakach Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września No jak ktoś lubi fetch qesty rodem z MMO to spoko. Jednak Kingdom Come ma zdecydowanie ciekawsze aktywności a ja fanem takich zadań nie jestem. Trochę tych zadań pobocznych zrobiłem ale tylko te które mi się podobały. Sam główny wątek to coś ponad 30h pewnie więc na pozostałych zadaniach dobiłem te kolejne 35h. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Ja tam lubię te poboczne aktywności. Pomagają rozwijać postać. Mój Henryk specjalizuje się w skradaniu, więc tych bandytów zasztyletował w nocy Prędzej czy później będę musiał znowu poćwiczyć walkę, ale póki co kpt. Bernard stoi sobie jak kołek w Neuhoffie Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Na trakcie jest sporo walki szczególnie w lasach gdzie stacjonują Węgrowie. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Czyli to jest ten moment, gdzie będę musiał też powalczyć Cytuj
messer88 6 455 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września W dniu 7.09.2024 o 08:54, Paolo1986 napisał(a): Zapytam z ciekawości, ile godzin spędziliście w tej grze? prawie 90h jak teraz sprawdziłem na exophase, robiąc pewnie wszystkie sidequesty. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Czy w grze jest tak, że zbroje najlepiej sprzedawać u płatnerza etc.? Czy to bez znaczenia Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września (edytowane) Też się nad tym zastanawiałem. Zwykle wszystko sprzedaję Peszkowi, nie zastanawiam się wtedy, czy kradzione, czy nie Pewnie u "dedykowanych" handlarzy inne ceny można utargować, ale z drugiej strony Henryk ma i tak lepkie ręce, więc groszy i tak mam sporo Edytowane 8 września przez Paolo1986 Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Ja prawie zawsze szmelc sprzedawałem u Peszka, raz że trafiały się rzeczy którym dziwnym trafem zdarzyło się zmienić właściciela i nikt inny tego nie chciał kupić. Dwa, po pewnym czasie młynarz dysponował sporą ilością gotówki dzięki czemu za jednym podejściem sprzedawałem wszystko. Lubiłem czyścić obozy bandytów/kumanów zarówno dla groszy jak i treningu w walce. Kasa się przydaje do odbudowy Przybysławic, a warto choćby dla odblokowania możliwości zakupy niektórych elementów pancerza, czapraków dla konia. 1 Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Ja wszystko w mieście sprzedawałem, bronie u kowala a zbroje u płatnerza. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Skończyłem DLC z Teresą i teraz młynarz nie daje mi możliwość spać s łóżku w tej chacie... Wiecie może o co chodzi? Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września (edytowane) W jakim sensie nie daje możliwości ci spać w łóżku? Ja też ograłem to DLC i normalnie korzystam z tego łóżka. Może masz niską reputację? Nie spotkałem się w każdym razie z takim problemem. A spłaciłeś swój dług wobec niego? Edytowane 10 września przez Paolo1986 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Jak kładę się spać to mnie budzi i każe wypierdalać Cytuj
Agent_Man 162 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 6 minut temu, Sedrak napisał(a): Jak kładę się spać to mnie budzi i każe wypierdalać A z którego łóżka korzystasz? To, przy którym jest "magiczna skrzynia" jest twoje. I z tego co pamiętam spłacenie długu (lub nie) nie ma zbytniego znaczenia - stracisz u niego trochę reputacji i tyle. I jeżeli to początek właściwej gry, to chyba najpierw musisz zgłosić się do zamku i pchnąć fabułę do przodu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi