Paolo1986 728 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września @Sedrakno właśnie,może nie do tego wyrka się kładziesz Musisz do tego po prawej stronie od skrzyni, w której możesz składować swoje rzeczy. Na tym po lewej śpi Teresa, może dlatego Peszek każe ci z niego wypierdalać 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Wróciłem na kolejną noc i już wszytko ok, więc delikatny bug. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Chyba, że w międzyczasie "zaliczyłeś" Teresę i niejako "wszedłeś do rodziny" Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Nie. Na razie to ledwo doszedłem do tej misji z końmi w stajni. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września (edytowane) A ja wróciłem właśnie do fabuły i zaliczyłem zajebisty quest z księdzem Spoiler Chlanie, napierdalanie, ruchanie i na koniec kazanie Świetne to było Edytowane 21 września przez Paolo1986 Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Zadanie które zapamięta się na długo mega charakterystyczna misja. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Co do tej misji. Czy jest opcja retorykę to załatwić, że nie ma się tej całej dalszej części? Ja mam wrażenie, że jak przechodziłem grę nie miałem tej dalszej części tylko od razu kolejny etap Cytuj
messer88 6 455 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Ciekawe czy w 2 będzie podobna pojebana misja No i co ma być niespodzianką dla polskich graczy, ja obstawiam że pojawi się jakaś znana postać historyczna. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września 1 godzinę temu, Sedrak napisał(a): Co do tej misji. Czy jest opcja retorykę to załatwić, że nie ma się tej całej dalszej części? Ja mam wrażenie, że jak przechodziłem grę nie miałem tej dalszej części tylko od razu kolejny etap Spoiler Jest taka opcja, trzeba mieć mocno rozwiniętą retorykę i spróbować perswazji lub zaimponowania w rozmowie z Bogutą Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września @Paolo1986 ostatnia fotka, na początku to chyba było ocenzurowane. Bo grając w 2018 sobie tego nie przypominam, a jak grałem później w edycję Royal to już było jak na fotce. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września @PiotrekPno jak widać, było bez cenzury. Wcześniej miałem tak też podczas schadzki z Teresą Spoiler Nie pokazali tylko żadnego męskiego przyrodzenia Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września 2 hours ago, Paolo1986 said: Hide contents Jest taka opcja, trzeba mieć mocno rozwiniętą retorykę i spróbować perswazji lub zaimponowania w rozmowie z Bogutą No to bankowo jak tak miałem i pomyśleć, że przez moje gadulstwo ominął mnie jeden z najlepszych jak nie najlepszy quest Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Sabat, nekronomikon i Boguta topka misji w grach ever. Polowanie też wyjebane. W sumie jeszcze parę misji mi się przypomniało po napisaniu posta. Nadgra. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września 4 minuty temu, Sedrak napisał(a): No to bankowo jak tak miałem i pomyśleć, że przez moje gadulstwo ominął mnie jeden z najlepszych jak nie najlepszy quest Jak miałeś mocno rozwiniętą retorykę, to tak. Ja specjalnie zapisałem wcześniej grę Spoiler I przy pierwszym podejściu zastosowałem perswazję, a ksiądz mi wszystko od razu wyśpiewałAle pomyślałem sobie, że to nie może się tak szybko skończyć. Załadowałem sejwa i spróbowałem z zaimponowaniem - ten sam efekt. Za trzecim podejściem próbowałem zastraszenia, to chciał mnie na solówkę zaprosićAle przeprosiłem i wtedy już zaproponował wyjście do karczmy. No a dalej to już poszło dobrze Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Koledzy, podpowiedzcie proszę jakąś dobrą taktykę w misji Spoiler Gniazdo żmij. Jestem w tym obozie kumanów i chcę dokonać sabotażu. Ale mimo posiadania elementów zbroi kumanów wzbudzam zbyt duże zainteresowanie, co kończy się "rozmową". Nawet jak się "wybronię", to po 3 takiej sytuacji już nie mam argumentów w tych rozmowach. Zrobić to lepiej nocą? Mam do zatrucia garnki z jedzeniem i strzały do spalenia. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 30 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Koledzy, podpowiedzcie proszę jakąś dobrą taktykę w misji Ukryj zawartość Gniazdo żmij. Jestem w tym obozie kumanów i chcę dokonać sabotażu. Ale mimo posiadania elementów zbroi kumanów wzbudzam zbyt duże zainteresowanie, co kończy się "rozmową". Nawet jak się "wybronię", to po 3 takiej sytuacji już nie mam argumentów w tych rozmowach. Zrobić to lepiej nocą? Mam do zatrucia garnki z jedzeniem i strzały do spalenia. Ja przybyłem do obozu w ciągu dnia, od wschodu przez rozwalony budynek można wejsc do obozu, zazwyczaj kręci sie tam paru kumanów, można przyodrobinie szczęscia wyciągnąć poza obóz i szybko wybić tak by nie ogłaszali alarmu, później czekam do nocy, zakradam się do obozu i palę strzały i wrzucam trutkę do garnków, Tych kumanów co spią zabijam po cichu, pozniej schodami mozna wejsc do górnej kondygnacji obozu (ominajac straznikow przy bramie) zeskakuję ze schodów do tego gornego obozu (ubrany w stroj kumana jestem w stanie wrzucic trutke do pozostałych kociołków) i palę ostatnie strzały, zazwyczaj wtedy mnie dostrzegają i ogłaszają alarm ale ja juz nie podejmuję ucieczkę do Radzika i koncze zadanie 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No tak właśnie zacząłem Spoiler Zakradłem się przez tą chatkę, wywabiłem i zaciukałem kilku kumanów, zatrułem jeden kocioł i spaliłem jeden pojemnik ze strzałami w tym pierwszym obozie, trochę pochodziłem po okolicy. Ale też "zużyłem" wszystkie 3 unikalne opcje dialogowe, więc jak teraz mnie zaczepią, to demaskują. Chciałem poczekać do nocy w tej początkowej chatce, ale patrolują i mnie znajdują. Chyba wyjdę poza obóz i tam poczekam na noc Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Tą misję najlepiej próbować robić w nocy. Spoiler zdjąć hałasujące elementy zbroi, zatruć kocioł i na stealth zadźgać pozostałych. Da się, bo sam tak podobnie zrobiłem. Ale do ich obozu iść w nocy a nie czekać na nią gdzieś w pobliżu. Zawsze jest poradnik na eurogamerze za free. 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września W sumie rozbiłem wcześniej obozy bandytów/kumanów z tych pobocznych questów i robiłem je wszystkie właśnie w nocy. Więc teraz też tak zrobię, dzięki Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No dobra, w końcu się udało Sporo prób mi zeszło, wydaje się, że niemal niewykonalne jest zrobić sabotaż bez wykrycia. Spoiler Względnie bezpiecznie jest w tym drugim obozie, gdzie przebywają bandyci. Tam sobie kulturalnie poczekałem na ławeczce do nocyDwóch wrogów zadźgałem po cichu, zatrułem kociołki, jak nikt nie widział i zacząłem palić strzały i spieprzać do lasu. Udało się uciec bez szwanku Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września A na wuj ten sabotaż robić? Należy z grubsza zinfiltrować obóz jak to tam wygląda i gdzie są słabsze punkty, ilu może być tam wojaków. Ja tylko tyle zrobiłem, potem wjazd z naszą ekipą porazdawać im klapsy na dziąsło. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września W domyśle, aby potem było łatwiej, jak już się ten wjazd zrobi Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No ale ta bitwa to jedna z fajniejszych bitew w całej grze. Imo nawet lepiej jak będzie trudniej, większa frajda. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Niestety mój Henryk nie jest (jeszcze) bardzo wprawiony w walce, więc wolałem sobie ułatwić życie Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Bitwę na P4 chyba cudem wygrałem przy pomocy łuku- jeśli chodzi o Spoiler zabicie tego łysego typa na tym zniszczonym piętrze Na PC już elegancko mieczem go rozłożyłem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi