Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance

Grzegorzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, turnieje chyba można. Sam raz przegrałem o punkt i od razu drugi mogłem grać. Z ciekawości za chwilę sprawdzę ile to warte w progresie.

Edit: Turniej zręczności nie zwiększa, ale Łuk w zakładce Walka wzrósł o 12pkt i 3% postępu. 

Opublikowano

Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. 

Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem. 

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. 

Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem. 

Może gra z automatu wyekwipowała przedmiot koniowi, albo jest w jukach zamiast kieszeni bohatera?

Opublikowano

Wszystko sprawdziłem i nie ma. Pojawiło się tylko przy próbie sprzedaży. 

Ogólnie jest tak:

Kupuję trzy rzeczy dla konia, nie mam tego w ekwipunku.

Gadam z tym samym handlarzem, w "sprzedaj" jest to co przed chwilą kupiłem. Wychodzę z handlu bez żadnych transakcji.

Sprawdzam znowu swój ekwipunek, pojawia się np. jedna z tych trzech rzeczy. 

Nie wiem jak to opisać dokładniej. Chodzi tylko o ekwipunek dla konia typu podkowy, siodła, uzgi i wszystko w co można go ubrać.

Edit: Wygląda, że był to jakiś bug, bo już jest ok.

Opublikowano

Panie drogi, tyle dziennie się z Przybysławic wyciąga po rozbudowie.

Gra w kości to rozrywka, nie sposób na pieniądze, moze nie licząc początku gry kiedy sakiewka pusta.