SebaSan1981 3 661 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu No tak, trening u młynarza gdzie Henio ma swoje legowisko i skrzynkę jest obowiązkowy jak się chce w miarę łatwo ogarniać loot ze skrzynek. Potem można co noc zakradać i włamywać się do łaziebnych, samo otwieranie zamków daje expa. A wytrychy da się kupić w pobliskim zamku, one się pojawiają do kupienia co kilka dni o ile pamiętam. Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Pod koniec grania to już nawet na padzie te zamki otwierałem bez problemu. Na początku to tylko do tego brałem myszkę bo było wygodniej. A za bardzo się tym nie bawiłem. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 661 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu No przy użyciu pada to dobra skillowa minigierka była na początku gry, podobnie warzenie mikstur, łatwo było skaszanić. No i początki strzelania z łuku też dobrze pamiętam, zwłaszcza w queście z polowaniem na króliki haha. Niech to wszystko wróci do Heńka the Second w lepszym klatkarzu i delatach, już się nie mogę doczekać Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Quest z królikami zrobiłem na ps4, na PC nie, bo gdzieś się te sierściuchy pochowały. Na lapku i tak sobie celownik włączyłem. W dwójce na ps5 będzie z tym ciężko. Ale jakoś się to może wykmini ten środek. Cytuj
messer88 6 720 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ja tam nie miałem problemu z otwieraniem skrzynek bo mój Henryk nie był złodziejem Cytuj
Rooofie 176 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 11 minut temu, messer88 napisał(a): Ja tam nie miałem problemu z otwieraniem skrzynek bo mój Henryk nie był złodziejem I pewnie jeszcze grasz prawiczkiem, co? Prawdziwy Henryczek to kurwiarz i złodziej 1 Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 7 minut temu, Rooofie napisał(a): Prawdziwy Henryczek to kurwiarz i złodziej Spoiler W dwójce będzie trudno utrzymać Henryczka Bożego w ryzach, pokusy wszędzie 1 Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ja jestem ciekawy czy da się przelecieć tę narzekającą na męża szlachciankę z początku gry Cytuj
Agent_Man 174 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 8 minut temu, Homelander napisał(a): Ja jestem ciekawy czy da się przelecieć tę narzekającą na męża szlachciankę z początku gry Na pewno nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi