_Red_ 12 117 Opublikowano poniedziałek o 11:13 Opublikowano poniedziałek o 11:13 Lockpickingu nie ułatwiają juz nieco driftujace gałki od dualsense, kiedy wszystko drży jak poyebane xd Ale później przy wysokim skillu postaci w dalszej części gry oraz z trybem ułatwionym (L1 + jedynie prawa gałka) nie złamałem zadnego wytrychu. Za jakis czas w przerwie od KCD2 będę musial jeszcze łyknąć DLC z Johanka w jedynce, bo to chyba jedyny dodatek, który mi został. Cytuj
siudym 45 Opublikowano wtorek o 11:10 Opublikowano wtorek o 11:10 (edytowane) Przechodzę obecnie ponownie bo już trzeci raz KCD1 - tym razem na Hardcore. Moja opinia o tym trybie jest taka, że jest on źle zrobiony. Czuje się sztuczne utrudnienie sprawy w sytuacjach gdzie trudność wzrasta zwyczajnie jako UPIERDLIWOŚĆ a nie TRUDNOŚĆ Ogólnie idzie mi identycznie jak na Normal'u i totalnie nie czuję zmian np. w walce. Jedyne co jest jednocześnie super zmianą jak i w/w upierdliwością to brak znacznika na mapie. Gra się bez niego rewelacyjnie, gdy musimy znać mapę na pamięć ale znowu jak tylko gdzieś wejdziemy do lasu to jest dramat... Brakuje znacznika kierunków świata na radarze i to powinno być zrobione tak, że skoro ich nie ma, to można sugerować się znakami w przyrodzie np. mech na drzewach czy coś. Miałem nie zaczynać ponownie, bo liczę na jakiegoś remasterka lub wersje na nowe konsole, ale chyba nie będzie z tego co gadają. Mam nadzieję w KCD2 Hardcore będzie bardziej sensowny. Nagrałem filmik z hardkorowego sabotażu w Przybysławicach - wejście na pełnej aby ich powybijać. Była zabawa Filmik 30min bo nagrywki z konsoli 3x10min bo taki max był dla 720p I najlepsze zapomniałem o sztylecie, więc były podduszanki. Edytowane wtorek o 11:12 przez siudym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi