Opublikowano 7 listopada 201410 l Pytanie nie było złośliwe, tylko serio chcę zrozumiec mechanizm jaki stoi za wskaźnikiem konsolometru. Trochę za dużo hejtu na ostatnich stronach, więc napiszę coś pozytywnego. Podobał mi się felieton Miela, trochę autodestrukcyjny, ale pierwszy raz spotykam się z taką polemiką na łamach PE.
Opublikowano 8 listopada 201410 l Mielu w ogóle to klasa. Czy obecnie istnieje jakaś procedura przyznawania oceny 10/10? (jak było np za czasów Ściery)
Opublikowano 8 listopada 201410 l Też jestem tego ciekawy. W CDA to występuje, myślę, że z dość dobrym skutkiem.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Rozwalił mnie tekst, że WII U ma najwięcej tytułów w 1080P i 60 FPS pod komentarzem Ubi, że WII U jest za słabe na najnowszego Assasina.Co z tego, że ma skoro te gry jakością grafiki odstają od poziomu PS4/Xbone. Full HD i 60 FPS kosztem czego innego. Takim sposobem da się zrobić każdą grę na każdą platformę nawet na PS3 i X360 wszystkie gry mogą być w 1080P i 60FPS.Takie tłumaczenie rozumiałbym gdyby np takie Shadow of Mordor wyszło na wszystkie 3 konsole i tylko na WII U(przy takiej samej grafice jak na PS4) gra chodziła w 60 klatkach. Albo inna multiplatformowa gra. A że jakieś exclusywne popierdółki w których łatwo jest uzyskać 1080P i 60 FPS bo nie potrzebują wiele mocy jak Mario Kart są to wcale nic nie świadczy o mocy konsoli.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Mielu w ogóle to klasa. Czy obecnie istnieje jakaś procedura przyznawania oceny 10/10? (jak było np za czasów Ściery) W ogole kazdy felieton Miela jest swietny. Teksty Moniki dziela lata swietlne od jego.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Autor W numerze listopadowym reklamowaliśmy kalendarz, który pojawi się wraz z numerem grudniowym. Zapraszam po szczegóły.
Opublikowano 13 listopada 201410 l W numerze listopadowym reklamowaliśmy kalendarz, który pojawi się wraz z numerem grudniowym. Zapraszam po szczegóły. to jest ten który reklamujecie na tweeterze ?
Opublikowano 13 listopada 201410 l to super, brakowało mi jakiś plakatów z gier a tutaj dostane kalendarz który będzie wisiał cały rok a kiedy wychodzi nowy numer ?
Opublikowano 13 listopada 201410 l No i pięknie. kaz1115- 26 listopada Edytowane 13 listopada 201410 l przez PiotrekP
Opublikowano 15 listopada 201410 l Brawo dla zaksia (słodziaaaak) że nie odpuszcza nadętej prukwie Sarkesiaan. Tak trzymać!
Opublikowano 15 listopada 201410 l Pewnie chodzi o to zamieszanie z rzekomym seksizmem wsrod graczy. Moze Zax popelnil na ten temat felieton.
Opublikowano 15 listopada 201410 l To chodzi o wpis Zaksia w Hyde Park w PE #207 i felieton w PE #206. Nawiasem mówiąc ma gość rację. Jednak w 207 numerze po raz kolejny na prowadzenie wysuwa sie Dżujo. Tekst o knajpach, o którym myślałem że będzie wypełniaczem, okazał się zaskakująco fajny i fachowo napisany. Tak trzymać