Opublikowano 28 września 20168 l Jedna z najlepszych gierek na poprzedniej generacji. Przytuliłbym retaila orz kontynuację.
Opublikowano 3 października 20168 l Dwóch sklepikarzy w stylu solid snejka. Edytowane 5 lutego 20205 l przez Gość
Opublikowano 10 października 20168 l Autor Ciekaw byłem, ile podejść zajmie mi z obecnym skillem Speedlunky - i jak to mawiają "do 60 razy sztuka":
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Dla tych co nie widzieli, ciekawy materiał o spelunky. Gra ktoś jeszcze w to? Ja do dziś nie pokonałem piekła, ale może wrócę do tej perełki po rocznej przerwie.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Czekam na promo i biorę na vite zeby dokończyc dwa puchary - za 500k i przejscie w <8min. Nie czaje tego - gra jest rozchwytywana, genialna, ma niesamowite zaplecze fanów i fantastyczne opinie > zero info o kontynuacji czy tez dodatku. Tragedia. Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez XM.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l W sumie to Yu Derek tą gierkę tak dawno zrobił, że jakby coś miało być to chyba by już powstało. Wydaje mi się, że to jest zamknięty koncept dla niego i nie ma w planach poszerzania tego. A szkoda, bo gościu naprawdę wie o co w gierce wideo i roguliku jak ten chodzi. Mark Brown bodajże świetnie rozkładał na czynniki pierwsze jak ta gra generuje plansze i jak dobrze przemyślany to jest system.
Opublikowano 3 maja 20177 l Był Spelunky kiedykolwiek w promo? Kurde, czekam już tyle czasu i nic, a cena jest dosyć wysoka Wiem, genialna gra, ale jednak szkoda troche ponad 6 dych.
Opublikowano 3 maja 20177 l Kiedyś był na PSN, aczkolwiek było to dawno temu, bodajże -50% Kiedy kupiłem moją drugą Vite to dodawałem do wishlisty na playstation store gierki które chciałbym kupić, no i chciałem dodać Spelunky ale okazało się, że grę mam już kupioną. Więc ta promocja musiała być serio dawno temu Edytowane 3 maja 20177 l przez asax
Opublikowano 21 września 20177 l Codzienne granie godzinkę przed snem na vituni to coś pięknego w ten fantastyczny tytuł Szkoda tylko, że optymalizacja jest tragiczna i mocno tnie w dodatkowych światach.
Opublikowano 21 września 20177 l Mi się najlepiej grało na Vicie. Wersja na PS4 ma jakiś dziwny input lag.
Opublikowano 22 września 20177 l Ale mnie w(pipi)ia ta gra czasami,jakby wyczytała co robię za puchar aktualnie. XD robie speedrun to nonstop etapy w ciemności, jungle z etapami z piratami, etapy lodowe z yetim i pełno skrzyń do zbierania, kupcy z bombami i jetpackami kiedy kasy nie ma i się spieszy xD A robiłem puchar za 500k i zero skrzyń, hoiowe itemy w sklepie, zero etapów w ciemności żeby zbierać świetliki xD Anyway -puchar za speed run wpadnie i będzie 100% w najlepszym indorze ever.
Opublikowano 22 września 20177 l jungle z etapami z piratami Była też wariacja dżungli z piratami? Kojarzę, że była z ciemnością, zombie i wodą na samym dole. Niby mała, prosta gierka, a zawartości tyle co w niejednej grze AAA :P . I znów jest powód, żeby sobie odświeżyć sobie tego sztosika :) Edytowane 22 września 20177 l przez MBeniek
Opublikowano 22 września 20177 l Piraniami*, je.bana korekta telefonu xD Jaki ja mam ból doopy ze do tej gry zero dlc, bankowy brak sequela... jak potrzeba to nie ma, nawet skiny postaci bym kupił, a tu nic. :( Sorry ze narobiłem smaka xD
Opublikowano 22 września 20177 l Piraniami*, je.bana korekta telefonu xD Jaki ja mam ból doopy ze do tej gry zero dlc, bankowy brak sequela... jak potrzeba to nie ma, nawet skiny postaci bym kupił, a tu nic. :( Sorry ze narobiłem smaka xD Spoko i tak zagram - po coś tą vitę w końcu trzymam ;) Już pomijając brak dlc i sequela, to tej grze jak żadnej innej przydałby się edytor poziomów, coś na wzór Mario Makera. Już sobie wyobrażam te odjechane poziomy graczy
Opublikowano 25 września 20177 l 100% w Spelunky Ile miałeś śmierci w sumie? Po tym jak trzy razy przeszedłem całą grę od początku do końca ginąc na Olmecu, ostatnim razem zabity przez ślimaka, gra wyleciała z dysku z takim hukiem, że przez rok na nim nie zawitała.
Opublikowano 25 września 20177 l Do tej pory omijałem gierkę szerokim łukiem, ale ostatnio coś mnie przyciąga. Zwłaszcza jak czytam ten wątek :)
Opublikowano 26 września 20177 l 100% w Spelunky Ile miałeś śmierci w sumie? Po tym jak trzy razy przeszedłem całą grę od początku do końca ginąc na Olmecu, ostatnim razem zabity przez ślimaka, gra wyleciała z dysku z takim hukiem, że przez rok na nim nie zawitała. Z 650/700.
Opublikowano 26 września 20177 l Teraz sobie postawiłem za cel eggplant zanieść do piekła. XD masochizm w czystej postaci.
Opublikowano 26 września 20177 l Kiedyś był na PSN, aczkolwiek było to dawno temu, bodajże -50% Kiedy kupiłem moją drugą Vite to dodawałem do wishlisty na playstation store gierki które chciałbym kupić, no i chciałem dodać Spelunky ale okazało się, że grę mam już kupioną. Więc ta promocja musiała być serio dawno temu Była kiedyś w Plusie chyba. Więc uważaj czy na pewno gierkę masz, czy tylko na czas abonamentu jest aktywna ;).
Opublikowano 26 września 20177 l Co to za wieczór bez Spelunky. Az sam Tony Montana dostaje banderasa A 20 karę minut później znowu koniec gry Za łatwo juz jest :(
Opublikowano 27 września 20177 l A 20 karę minut później znowu koniec gry Za łatwo juz jest :( Kiedy XM mówi, że już jest za łatwo, a ty wiesz, że do tego etapu na screenie nigdy nie dotrzesz...
Opublikowano 28 września 20177 l XM. ile godzin orientacyjnie grałeś w tego spelunky? Nie powiem, Twoje posty zachęciły mnie do odkurzenia vity i pogrania trochę w Spelunky :)