XM. 10 843 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Jedna z najlepszych gierek na poprzedniej generacji. Przytuliłbym retaila orz kontynuację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) Dwóch sklepikarzy w stylu solid snejka. Edytowane 5 lutego 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 10 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Ciekaw byłem, ile podejść zajmie mi z obecnym skillem Speedlunky - i jak to mawiają "do 60 razy sztuka": 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 I dalsze etapy w spoilerze: Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Dla tych co nie widzieli, ciekawy materiał o spelunky. Gra ktoś jeszcze w to? Ja do dziś nie pokonałem piekła, ale może wrócę do tej perełki po rocznej przerwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Czekam na promo i biorę na vite zeby dokończyc dwa puchary - za 500k i przejscie w <8min. Nie czaje tego - gra jest rozchwytywana, genialna, ma niesamowite zaplecze fanów i fantastyczne opinie > zero info o kontynuacji czy tez dodatku. Tragedia. Edytowane 26 kwietnia 2017 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 W sumie to Yu Derek tą gierkę tak dawno zrobił, że jakby coś miało być to chyba by już powstało. Wydaje mi się, że to jest zamknięty koncept dla niego i nie ma w planach poszerzania tego. A szkoda, bo gościu naprawdę wie o co w gierce wideo i roguliku jak ten chodzi. Mark Brown bodajże świetnie rozkładał na czynniki pierwsze jak ta gra generuje plansze i jak dobrze przemyślany to jest system. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Był Spelunky kiedykolwiek w promo? Kurde, czekam już tyle czasu i nic, a cena jest dosyć wysoka Wiem, genialna gra, ale jednak szkoda troche ponad 6 dych. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 624 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) Kiedyś był na PSN, aczkolwiek było to dawno temu, bodajże -50% Kiedy kupiłem moją drugą Vite to dodawałem do wishlisty na playstation store gierki które chciałbym kupić, no i chciałem dodać Spelunky ale okazało się, że grę mam już kupioną. Więc ta promocja musiała być serio dawno temu Edytowane 3 maja 2017 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Codzienne granie godzinkę przed snem na vituni to coś pięknego w ten fantastyczny tytuł Szkoda tylko, że optymalizacja jest tragiczna i mocno tnie w dodatkowych światach. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Na jakim systemie polecacie ograć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Mi się najlepiej grało na Vicie. Wersja na PS4 ma jakiś dziwny input lag. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 Ale mnie w(pipi)ia ta gra czasami,jakby wyczytała co robię za puchar aktualnie. XD robie speedrun to nonstop etapy w ciemności, jungle z etapami z piratami, etapy lodowe z yetim i pełno skrzyń do zbierania, kupcy z bombami i jetpackami kiedy kasy nie ma i się spieszy xD A robiłem puchar za 500k i zero skrzyń, hoiowe itemy w sklepie, zero etapów w ciemności żeby zbierać świetliki xD Anyway -puchar za speed run wpadnie i będzie 100% w najlepszym indorze ever. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 (edytowane) jungle z etapami z piratami Była też wariacja dżungli z piratami? Kojarzę, że była z ciemnością, zombie i wodą na samym dole. Niby mała, prosta gierka, a zawartości tyle co w niejednej grze AAA :P . I znów jest powód, żeby sobie odświeżyć sobie tego sztosika :) Edytowane 22 września 2017 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 Piraniami*, je.bana korekta telefonu xD Jaki ja mam ból doopy ze do tej gry zero dlc, bankowy brak sequela... jak potrzeba to nie ma, nawet skiny postaci bym kupił, a tu nic. :( Sorry ze narobiłem smaka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 Piraniami*, je.bana korekta telefonu xD Jaki ja mam ból doopy ze do tej gry zero dlc, bankowy brak sequela... jak potrzeba to nie ma, nawet skiny postaci bym kupił, a tu nic. :( Sorry ze narobiłem smaka xD Spoko i tak zagram - po coś tą vitę w końcu trzymam ;) Już pomijając brak dlc i sequela, to tej grze jak żadnej innej przydałby się edytor poziomów, coś na wzór Mario Makera. Już sobie wyobrażam te odjechane poziomy graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 Siadło 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 25 września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 100% w Spelunky Ile miałeś śmierci w sumie? Po tym jak trzy razy przeszedłem całą grę od początku do końca ginąc na Olmecu, ostatnim razem zabity przez ślimaka, gra wyleciała z dysku z takim hukiem, że przez rok na nim nie zawitała. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 25 września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 Do tej pory omijałem gierkę szerokim łukiem, ale ostatnio coś mnie przyciąga. Zwłaszcza jak czytam ten wątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 100% w Spelunky Ile miałeś śmierci w sumie? Po tym jak trzy razy przeszedłem całą grę od początku do końca ginąc na Olmecu, ostatnim razem zabity przez ślimaka, gra wyleciała z dysku z takim hukiem, że przez rok na nim nie zawitała. Z 650/700. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Teraz sobie postawiłem za cel eggplant zanieść do piekła. XD masochizm w czystej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Kiedyś był na PSN, aczkolwiek było to dawno temu, bodajże -50% Kiedy kupiłem moją drugą Vite to dodawałem do wishlisty na playstation store gierki które chciałbym kupić, no i chciałem dodać Spelunky ale okazało się, że grę mam już kupioną. Więc ta promocja musiała być serio dawno temu Była kiedyś w Plusie chyba. Więc uważaj czy na pewno gierkę masz, czy tylko na czas abonamentu jest aktywna ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Co to za wieczór bez Spelunky. Az sam Tony Montana dostaje banderasa A 20 karę minut później znowu koniec gry Za łatwo juz jest :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 A 20 karę minut później znowu koniec gry Za łatwo juz jest :( Kiedy XM mówi, że już jest za łatwo, a ty wiesz, że do tego etapu na screenie nigdy nie dotrzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 XM. ile godzin orientacyjnie grałeś w tego spelunky? Nie powiem, Twoje posty zachęciły mnie do odkurzenia vity i pogrania trochę w Spelunky :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi