saptis 620 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Wczoraj ukonczylem pierwsza czesc i bardzo mi sie podobala - na Wii U gralem po raz pierwszy, kiedys na PS3 odpalilem demo i zastanawialem sie nad zakupem, ale jakos zapomnialem i jak sie okazalo bardzo dobrze bo na Wii U kupilem 1 i 2 w zestawie. Przejscie zajelo mi troche ponad 12 godzin, pierwsze 4 chaptery gralem na normalu, pozniej przelaczylem na easy bo chyba jestem noobem - nie gralem w Devil May Cry, ale takiego God Of War 3 ukonczylem na najwyzszym poziomie i mam platynowe trofeum. Jednak Bayonetta to inna jazda - tu nie ma bloku tylko unik, rozgrywka jest bardzo szybka, a ja nie jestem button-masherem. Moim zdaniem powinni zmienic nazwy tych poziomow trudnosci bo very easy, easy i normal jest troche dziwne - powinno byc normal, easy i hard, a ponad to dodatkowo jakis very hard i ultra hard. Poza tym roznica pomiedzy normal, a easy jest zbyt duza - przeciwnicy na tym drugim padaja jak muchy i zabieraja malo energii - powinni to odpowiednio zbalansowac. Moze sprobuje jeszcze pograc na normalu, ale nawet jesli nie to chyba przejde gre raz jeszcze bo jest super - fabuly praktycznie nie ma, a wydarzenia dzieja sie tam "bo tak", ale za to walka dostarcza sporo wrazen. Ponadto chce jeszcze sprawdzic dodatkowe stroje Nintendo. Edytowane 30 października 2014 przez saptis Cytuj
Soban 4 108 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Po co zakładasz ten temat skoro już takowy jest w dziale z multiplatformami od kilku lat ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 30 października 2014 Autor Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) No wlasnie nie ma, jest jeden w dziale X360 i jeden PS3. Edytowane 30 października 2014 przez saptis Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Na razie mam 3h za sobą, gierka w sam raz na półgodzinne sesje dla relaksu po robocie W jedynce Bayonetty w prawym górnym rogu ciągle mi się świeci ikonka Miiverse. Da się to jakoś wyłączyć? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 30 października 2014 Autor Opublikowano 30 października 2014 Jesli na GamePadzie to tez to widzialem, natomiast na TV nic nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi