Hubert249 4 285 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Z ceną tego adaptera też pojechali. 20 funtów za kawałek plastiku to trochę przegięcie. Kubson grając np w Forze na słuchawkach od M$ słychać "osobno" samochody czy wszystko zlewa się w jedną całość? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Ja mogę sprzedać moje px4 bardzo mało używane. Na słuchawkach są jeszcze folie naklejone. Jak ktoś chętny to na pw możemy dogadać cenę itd Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Z ceną tego adaptera też pojechali. 20 funtów za kawałek plastiku to trochę przegięcie. Kubson grając np w Forze na słuchawkach od M$ słychać "osobno" samochody czy wszystko zlewa się w jedną całość? slychac osobno, ale nie ma co sie spodziewac cudow na miare 7.1 bo jakby nie bylo one sa stereo:) kup sobie ktores z tych sluchawek na amazonie, a jak ci nie podejda to bez problemu je zwrocisz Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Ja mogę sprzedać moje px4 bardzo mało używane. Na słuchawkach są jeszcze folie naklejone. Jak ktoś chętny to na pw możemy dogadać cenę itd Grasz dalej na tych Astro czy kupiles sobie cos innego ? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Ja mogę sprzedać moje px4 bardzo mało używane. Na słuchawkach są jeszcze folie naklejone. Jak ktoś chętny to na pw możemy dogadać cenę itd Grasz dalej na tych Astro czy kupiles sobie cos innego ? A te dedykowane Sonki wspierają 7.1 wyłącznie na PS,co ? Na One już tylko Stereo. Kuźwa daje po (pipi)e ten MS. Wypuścili by dedykowany headset 7.1 za 99 Funtów i był by spokój. Cytuj
DumaDyma 54 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Swego czasu do 360 kupilem sharkoony xtactic 5.1 500zł mnie bladzie kosztowały . Mizernie grały na poprzedniej konsoli, a na one przeżywają drugie życie Forza 5 orgazm dźwiękowy. Choć jeśli gram multi pif paf odpalam zwykłe stero . Scena dźwięków płytka, lecz zdecydowanie dokladniejsza Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Idę jutro po ten oficjalny headset MS. Jeśli, ktoś ma jakieś inne typy odnośnie słuchawek w dobrej cenie to bardzo proszę Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Idę jutro po ten oficjalny headset MS. Jeśli, ktoś ma jakieś inne typy odnośnie słuchawek w dobrej cenie to bardzo proszę Ostatnio kupilem oficjalny headset i jest naprawde ok,cena t3z dobra bo na cdp wychaczylem za 175 jak chcesz zamówić z tego sklepu to moge ci dac kod na 10% zniżki 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 dzięki ale jeszcze przez 2 tygodnie jestem w UK i tutaj chce kupić Headset Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 (edytowane) Sorka za post pod postem Ok. Kupiłem oficjalny headset Xbox One. Będąc jeszcze w sklepie Game, wahałem się między nim a TB XO4. Jednak panowie sprzedawcy zgodnie stwierdzili, że różnica jest żadna. Powiedzieli mi też obydwoje mają właśnie te słuchawki w ogóle są 'highly recommended' Co do samego headsetu przed zakupem widziałem go tylko w necie i wydawał mi się strasznie tandetny. Jednak po wyjęciu z pudła okazało się, że jednak na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Nie jest to oczywiście górna półka, ale daje radę. Jest niesamowicie lekki a te gąbki są super komfortowe. Dosłownie po chwili zapomniałem, że coś mam na głowie. Co do dźwięku to jest naprawdę nieźle. Czysty, jest sporo dołu no i czuć "przestrzeń" Z minusów to mogły by być ciut głośniejsze i kabel jest całkiem z dupy. No ja jestem bardzo zadowolony z zakupu, za tak małą kasę dostajemy kawał solidnego i dobrze brzmiącego sprzętu. Jeśli ktoś się waha to szczerze polecam. Dzięki Kubson za radę :piwo: Edytowane 24 kwietnia 2015 przez chris85 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Aj szkoda ze nie dolozyles troche i nie kupiles sobie tych TB PX4, ostatnio sie zastanawialem nad Astro A40, ale rozmyslilem sie poniewaz dzwiekiem zbytnio sie nie roznia. Mysle nad Beats Studio 2.0 ale to by bylo tylko do muzyki a nie do grania Cytuj
yab 572 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Odświeżam. Prośba o rekomendacje.., chce przeznaczyć koło 300zł - max 400 gdyby były sporo lepsze od tych z niższego przedziału ceny. Pytanie techniczne, bo rozumiem że w tej cenie śmiga to na kablu, który podłączony musi być do tv? Dla mojego komfortu taki kabel musiałby mieć 4 metry najmniej Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) jak bys chcial wydac mniej to warto zainteresowac sie oficjalnym headsetem do xbox one, tak jest na kablu ale kabel podpina sie do pada i wszystko gra elegancko Edytowane 9 czerwca 2015 przez kubson 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Moją rekomendację masz dwa posty wyżej. Bierz ten oficjalny headset jeśli cię nie stać na coś z półki, którą poleca Mroku tak to wygląda : 2 Cytuj
yab 572 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Dzieki raz jeszcze. A jeśli zakupie adapter do pada lub kupie ten nowy pad, to do niego podłącze słuchawki na jacka? Jeśli tak to wyjdzie nawet korzystniej, podłącze obecne słuchawki Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Są jakieś fajne i tanie słuchawki 5.1/7.1 do xone? Wiem, ze tanie raczej tu nie pasuje, ale jestem ciekaw czy da radę coś wyrwać czy zostaje tylko headset za 600zł ;< Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Co lepsze? Brać słuchawki od m$ czy lepiej ten adapter i podpiąć swoje "biedronkowe" Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 (edytowane) Te słuchawki stereo od MS dają dźwięk bardzo dobrej jakości - szczególnie jeśli idzie o basy. Jakość wykonania też pierwsza klasa. Mają dość nietypową konstrukcję, ale za to są bardzo wygodne, nauszniki nie cisną, są bardzo miękkie, a i chowany mikrofon dobrze się sprawdza. Podbicie po wewnętrznej stronie pałąka jest pokryte gumą, więc headset nie lata na na głowie. Biorąc pod uwagę, że sam adapter kosztuje ~ 100 zł, to słuchawki wychodzą ~ 150 zł. Za te pieniądze trudno będzie znaleźć (czyt. nie znajdziesz) tak dobrego headsetu stereo. Edytowane 26 lipca 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Mam superluxy hd660, tylko one mają 150ohmów, nie wiem czy pad je zasili No i one są dobre do muzyki ale do skajpa/gier chyba średnio. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 Mam goldy sony czy po zakupie adaptera będą działać z mikrofonem czy bez ? Karny k.... za brak jacka w padzie teraz zastanawiam się czy opłaca mi się bylić 100 zł za adapter czy poczekać miesiąc i kupić drugi pad ale ten nowy Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 Ale ten adapter to bardzo fajne rozwiązanie - masz pod palcami regulację głośności, wyciszenie i jakieś inne opcje. Lepsza wygoda niż podłączanie bezpośrednio słuchawek i majstrowanie albo na kablu albo w sofcie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 no ale moje słuchawki mają wszystko w nausznikach całą regulację . To nie biedronkowe słuchawki. Pytam się po prostu czy mikrofon w nich będzie działać. Bo jak nie to nawet nie mam co się nad nimi zastanawiać Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 (edytowane) Panowie, mam Turtle beach stealth 400 pod ps4, pod XOne też śmiga ale oczywiście problem z mikrofonem. Czy dobrze myślę, że jak dokupie adapter do pada i podłącze do słuchawek kabelkiem , to dźwięk będzie leciał dalej z optyka, a sam mikrofon z adaptera? Edytowane 16 sierpnia 2015 przez czeskimaster Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Czy ktoś z posiadaczy One ma słuchawki Tritton 720+? Słuchawki te maja dekoder dolby, czy One na wyjściu audio też może mieć dolby, czy tylko DTS? W skrócie, czy uzyskam surround na tych słuchawkach, czy tylko stereo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi