madhunt3r 21 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Posiadam HyperX Cloud Alpha i po podłączeniu do pada Xboxa X 3,5 mm zdarzają się trzaski i takie klikanie jakieś w tle. Co może powodować te zakłócenia? Słuchawki na Ps4 i na PC dobrze działają, nie ma żadnych zakłóceń czy zniekształceń. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) https://perfectblue.pl/produkt/pdp-sluchawki-lvl-3-xbox-one-biale/ Dadzą radę te słuchawki ? Szukałem lvl5 ale ciężko dostać. Niby platyny mi działają po kablu, ale brakuje mi regulacji głośności, więc przydałyby się osobne słuchawki do xboxa. Wodotrysków nie szukam raczej. Edytowane 6 marca 2019 przez Moldar Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) W tym przedziale cenowym to raczej obojętne co weźmiesz, poszukaj sobie xbox stereo headset bo gra całkiem fajnie i chyba jest lub był w podobnej cenie Edytowane 6 marca 2019 przez kubson 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 Za taka kase to juz lepiej brac HyperX Cloud Stinger. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 Dzięki, to i tak aby od czasu do czasu pograć online, więc na niczym specjalnym mi nie zależy Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 Skoro uzywasz platinium to może poszukaj tylko adapter albo jak kubson pisze xbox stereo headset. Tu masz np adapter https://allegro.pl/oferta/xbox-one-stereo-headset-adapter-microsoft-oryginal-7828102921?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare 1 Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Zapomniałem o adapterze, dzięki Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 25 marca 2019 Opublikowano 25 marca 2019 (edytowane) Mógłbym prosić posiadaczy Turtle Beach Elite 800x o ustawienia dźwięku na konsoli ? Próbuje wszystkiego i nie mam w ogóle dźwięku. Słuchawki po kablu i BT więc zakładam, że coś po prostu źle ustawiam na konsoli, albo na coś nie wróciłem uwagi. Nie było tematu Edytowane 25 marca 2019 przez Ins Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 25 marca 2019 Opublikowano 25 marca 2019 11 godzin temu, Ins napisał: Mógłbym prosić posiadaczy Turtle Beach Elite 800x o ustawienia dźwięku na konsoli ? Próbuje wszystkiego i nie mam w ogóle dźwięku. Słuchawki po kablu i BT więc zakładam, że coś po prostu źle ustawiam na konsoli, albo na coś nie wróciłem uwagi. Nie było tematu Jak same słuchawki :)? Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 25 marca 2019 Opublikowano 25 marca 2019 Na chwilę obecną nie testowałem zbyt długo ale jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku i basu. No ale to takie wrażenia na szybko. Teraz kombinuje by mieć je podłączone zarówno do X1X, PS4 Pro i Switcha Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 25 marca 2019 Opublikowano 25 marca 2019 Mogę zasugerować tylko podpięcie do optyka w TV. Ogarnia wtedy całość bez problemu. I co ważne HDMI ARC daje dzwięk na hdmi jak i optyk. Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 25 marca 2019 Opublikowano 25 marca 2019 No właśnie podłączyłem w ten sposób (wcześniej to samo doradził mi @creatinfreak) i za chwilę będę sprawdzać Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 @MaZZeo Jak dla mnie petarda. Wprawdzie nie testowałem jeszcze czatu, ale na tym jakoś bardzo mi nie zależy. No i mam je teraz podłączone jednocześnie do X1X, PS4 Pro i Switcha więc zdecydowanie jestem zadowolony z zakupu Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 @Ins to jest full wireless, znaczy ze dzwiek + czat bez kabli? Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 (edytowane) X1 dźwięk i czat bezprzewodowo. PS4 dźwięk bezprzewodowo, do czatu trzeba chyba podpiąć kablem pod pada. Switch oczywiście bez czatu ;P ale dźwięk bezprzewodowo. Stacja podłączona optykiem pod telewizor, a usb pod X1 by mieć czat. Edytowane 2 kwietnia 2019 przez Ins 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 A bass ci nie przeszkadza? Ja je mialem przez chwile bo mi w lewej słuchawce piszczało, ale bass w niektórych grach to za mocny imo w sumie szukam jakiegoś uniwersalnego headset zeby mieć do switcha i xboxa ale nie ma nic nawet myślałem o Arctis 3 bluetooth lub hyperx cloud mix no ale dalej xboxa trzeba mieć po kablu podłączonego chyba ze znów dam im szanse? Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Ja po prostu uwielbiam mocny bass więc nie przeszkadza mi to kompletnie, no ale przecież można ustawić sobie inne presety z mniejszym. No chyba, że nawet ten najsłabszy jest dla Ciebie za mocny Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 @kubson dudni tak jakby był wy(pipi)any glosnik w lewej słuchawce przy mocnych basach jak masz włączoną aktywną redukcje szumów. Wyłączasz to, nic wtedy nie dudni i masz świetny dźwięk. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Też nie rozumiem zarzutów o za mocny bass. Dla mnie jest idealny. Mocny ale cała resztę też za(pipi)iscie słychać. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 października 2019 Opublikowano 7 października 2019 (edytowane) W dniu 5.05.2018 o 17:09, MaZZeo napisał: Z ciekawości spojrzałem to na allegro widze jedną sztukę za 1299zł jak mi turtle beache padną to też się łapnę na to za namową @chris85 oraz @creatinfreak nabyłem Turtle Beach Elite 800X. Zdam relację Ktoś chce Hyperxy Cloudxy w bardzo dobrym stanie? no i niestety słuchawki padły, a właściwie to nie słuchawki tylko transmitter. I to z dnia na dzień, nawet nie zauważyłem kiedy bo jeszcze tydzień temu ich używałem. Lampka na transmitterze świeci się permanentnie na zielono i nie idzie sparować sluchawek. Nie łądują też ich. Próbowałem różnego typu resetów dostępnych w necie ale poddałem się, napisałem do supportu TB i odpisali mi właśnie że pozostaje wymiana. No cóż, z tego co widzę to za bardzo nie ma już tych słuchawek, więc liczę na zwrot pieniędzy. Edytowane 7 października 2019 przez MaZZeo Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 (edytowane) 21 godzin temu, MaZZeo napisał: no i niestety słuchawki padły, a właściwie to nie słuchawki tylko transmitter. I to z dnia na dzień, nawet nie zauważyłem kiedy bo jeszcze tydzień temu ich używałem. Lampka na transmitterze świeci się permanentnie na zielono i nie idzie sparować sluchawek. Nie łądują też ich. Próbowałem różnego typu resetów dostępnych w necie ale poddałem się, napisałem do supportu TB i odpisali mi właśnie że pozostaje wymiana. No cóż, z tego co widzę to za bardzo nie ma już tych słuchawek, więc liczę na zwrot pieniędzy. U mnie dokładnie to samo! Ja pyerdole wczoraj ich używałem. Dzisiaj nie chcą się połączyć, transmiter ich nie ładuje. Kupiłem je w październiku 2016 Edytowane 8 października 2019 przez chris85 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 No to trzy lata wytrzymały chyba że idzie gdzieś transmitter kupić ale ja skorzystam z rękojmi Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 Mi też tak raz odwaliły taki numer ale jakoś wyłączyłem na dłużej zasilanie bazy i się naprawiło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi