Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 7.10.2020 o 11:59, blantman napisał:

Te arctis 9x nigdzie niedostępne w normalnej cenie. Ciekawe jak będzie z tymi 7x. 

Co znaczy w normalnej cenie, bo w xkomie są za 850zł dostępne. 

• Odpowiedzi 433
  • Wyświetleń 40,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moją rekomendację masz dwa posty wyżej.  Bierz ten oficjalny headset jeśli cię nie stać na coś z półki, którą poleca Mroku     tak to wygląda :  

• Ja mam CloudX jak sie kiedyś zepsują to biorę alpha na stówę bo z tych co mam jestem strasznie zadowolony, używam ich razem z Dolby Atmos for headphones

• No po dłuższym testowaniu Artcisów 9x moge je polecić.   Przede wszystkim są bardziej wygodne niż Turtle beache, nie uciskają na łeb a uszy się nie pocą. Jakość wykonania też na lepszym pozi

Opublikowano
33 minutes ago, creatinfreak said:

Moje Elite 800 są już mocno sfatygowane i takie arctisy 7x zapowiadają się obiecująca. Na stronie producenta są kompatybilne ze wszystkim, ciekawe czy naprawdę byłyby odpowiednie dla xsx jak i ps5. 

z plejka nie beda śmigać, plejka ma swoje Arctis 7p 

Designed for Xbox Series X|S and also compatible with Xbox One, PC, Android, and Nintendo Switch

Opublikowano

To co dałem w cytat to tez ze strony SS, coś się im jeblo 

Opublikowano
12 godzin temu, Wooyek napisał:

Co znaczy w normalnej cenie, bo w xkomie są za 850zł dostępne. 

ok xkom nie spojrzałem. Zerkałem na stronę ss.  to teraz pytanie czy będą jeszcze dostępne w następnym miesiącu. Bo słuchawki wolałbym kupić przed premierą xboxa aby od razu przetestować i jakby coś było nie tak zwrócić w ciągu 2 tyg :)

Opublikowano

A kto to może wiedzieć czy będą dostępne, ja zamówiłem właśnie. Teraz używałem Elite 800, więc mam nadzieję, że jakość audio i wykonania nie będzie gorsza i będę zadowolony. 

Opublikowano
5 minut temu, Wooyek napisał:

Tak, 9x w xkomie. 

czemu nie zdecydowałeś się na 7x które są nowe i dedykowane next genom?

Opublikowano

Bo 9 jest wyższa od 7, więc pewnie lepsze :Coolface: poza tym 9x też będą działać. 

Opublikowano

Mają BT względem 7x i to chyba taka najwieksza różnica między nimi.

spacer.png

Opublikowano
8 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Mają BT względem 7x i to chyba taka najwieksza różnica między nimi.

spacer.png

I dla mnie wystarczy, na TB Elite 800 zdarzało mi się, że podczas gry ktoś zadzwonił, odebrałem sobie telefon, grę wyciszyło, wygodne. 

Opublikowano

Dzwonił chłopek z xkomu, 9x są już niedostępne, coś mi tam pier.dolił, że będą 9x typowo pod nowego klocka, ale szczegółów nie znał. O tych nowych 7x to nawet typ nie miał pojęcia, że już są. 

Opublikowano
4 godziny temu, kubson napisał:

@creatinfreak

https://www.ign.com/articles/steelseries-arctis-7-review 

wychodzi na to ze 7x jest faktycznie kompatybilne z plejka, natomiast 7p nie jest z xboxem xD dziwnie to rozkminili 

No i super. Bt mi niepotrzebne do telefonu mam budsy. Tak więc może się skusze na te 7x. Najpierw niech mi przyjdzie xsx i zobaczę jak żółwiaplaża się będzie sprawować i czy do tego czasu się nie rozlecą.

Opublikowano

No ja w takim razie czekam czy bliżej premiery nie wypuszczą jakiegoś odpowiednika 9x na nową generację. 

Opublikowano

Rozmawiałem z typami ze steelseries, generalnie nie jest przewidziany inny headset do nowego klocka niż 7x, ale powiedzieli, że 22.10 będą dostępne 9x w xkom, w związku z czym zamówiłem jeszcze raz te słuchawki. 

Opublikowano

SteelSeries 9x nigdzie niedostępne, ale w sumie i tak ich nie brałem pod uwagę ze względu na chorą cenę.
Ale mam pytanie odnośnie starszego modelu - SteelSeries Arctis 1 - miał ktoś do czynienia? Poleca? Odradza?
W sumie wyglądają na takie, których szukam - bezprzewodowe, cena rozsądna (450zł)...

Opublikowano

Wredny dziś kumpel był u typka z allegro i kupił mi i sobie 2 szt astro a50 gen 4 za 550. Wszystko kompletne praktycznie nie używane. Jeszcze naklejki na base station. Została mu ostatbia sztuka. Szukaj na allegro pumpurek czy jakos tak. Sprzedaje je za równo 600zl.

Opublikowano

Ja sie czaje na Turtle Beach Stealth 700 2 gen ale nigdzie ich nie ma do kupienia,poczekam troche i najwyżej skusze sie na Arctis 7x ale wybor jest trudny jak dla mnie bo troche się napaliłem na TB

Opublikowano
6 godzin temu, benito82pl napisał:

Wredny dziś kumpel był u typka z allegro i kupił mi i sobie 2 szt astro a50 gen 4 za 550. Wszystko kompletne praktycznie nie używane. Jeszcze naklejki na base station. Została mu ostatbia sztuka.

"praktycznie nie używane", czyli nie nówki? 

6 godzin temu, kudlaty88 napisał:

Ja sie czaje na Turtle Beach Stealth 700 2 gen ale nigdzie ich nie ma do kupienia,poczekam troche i najwyżej skusze sie na Arctis 7x ale wybor jest trudny jak dla mnie bo troche się napaliłem na TB

To tak jak ja. Wczoraj sprawdzałem dostępność - na amerykańskim MS Store można normalnie do koszyka, ale niestety tylko Stany. 

W polskim "brak towaru". 

Opublikowano

Chłop. Przejął je po jakiejs likwidacji sklepu. I sam je rozpakowywal i testował. Tak powiedział ziomalowi. Podobno sie zajmuje tym od kilkunastu lat. No cena 600 zeta za słuchawki ktore normalnie kosztują 1200. Deal breaker. 

Opublikowano

W takiej cenie to chodź używki gen 4 więc jak te są powystawowe czy coś to dobry deal.