Opublikowano 12 listopada 20159 l Dziś pobierałem update pada. No nie działa , właśmie sprawdzam. Każde inne wpięte hulają bez problemu Edyta: dobra dział. Za drugim razem po resecie zlapaly. Pograłem w demka Forzy h2 i 6. Co za konsolowy fun. Straszne miody ! Edytowane 12 listopada 20159 l przez balon
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Panowie przymierzam się do kupna słuchawek. Najbardziej zależy mi na dżwięku przestrzennym i moje pytanie w jaki sposób mogę to osiągnać na xone? Jak mają być podłączane słuchawki do konsoli? do pada przez jacka idzie tylko zwykłe stereo i tutaj nic nie da się zmienić w ustawienaich ( w innym wypadku zostałbym z superluxami;)) Oczywiście zależy mi również na voice chacie. Fannie by bolo gdyby działały również z ps 4. Patrzyłem na coś takiego: http://www.x-kom.pl/p/173382-sluchawki-steelseries-h-wireless-headset.html tutaj w gre wchodzi optyk, pyatnie jak z voice chatem przez drugie pada czy jak?
Opublikowano 30 grudnia 20159 l przez usb. edit. jak zalezy ci na jakosci dzwieku to poszukaj czegos na kablu Edytowane 30 grudnia 20159 l przez dApo
Opublikowano 30 grudnia 20159 l przez usb. edit. jak zalezy ci na jakosci dzwieku to poszukaj czegos na kablu Albo bez kabla - Astro A50 : }
Opublikowano 30 grudnia 20159 l A50 stoi za 1500 zł hmmmm musze przemysleć czy mi czasami w du**e się nie poprzewracało, że zastanawiam się nad takim zakupem...
Opublikowano 21 lutego 20169 l To i ja może poproszę o poradę...szukam słuchawek do Xone. Mam nowego pada Lunar White, z wyjściem 3,5 mm. Co propon6jecie kupić w niedużych pieniądzach? Nie chcę na to dawać więcej niż dwie stówy.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Do 200 masz microsoft stereo headset. A do 400 może razer kraken? Jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż oryginalny headset microsoftu.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Zamówiłem przed chwilą Natec Genesis H59. Miałem kupon do Euronetu, tak że z wysyłką wyszło mnie 70 zł. Może i nic rewelacyjnego, ale synek spokojnie pogra w Battlefronta.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Do 200 masz microsoft stereo headset. A do 400 może razer kraken? Jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż oryginalny headset microsoftu. masz zwykły hs czy ten stereo?
Opublikowano 2 marca 20169 l 800 x turtle beach użytkuje je od kilku miesięcy i ze spokojnym sumieniem mogę je polecić .... sa drogie ale moim zdaniem warte ceny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 4 marca 20169 l Słuchawki Natec Genesis kilka dni temu przyszły. Ja za te pieniądze to są super. Dźwięk w porządku, mikrofon działa, grajek po drugiej stronie dobrze mnie słyszy, wykonanie ok. Jak nie chcecie wydawać kilkuset złotych, to serdecznie polecam.
Opublikowano 22 marca 20169 l Ja ze swojej strony polecę Sound Blastera Tactic 3D Fury. Działa zarówno z Xone jak i z PS4. Jakość dźwięku, według mnie, jest bardzo dobra. Na głowie leżą bardzo wygodnie. Można je dorwać poniżej 200 zeta. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l Mogę kupić Xbox One Stereo Headset lub tego Sound Blastera 3D Fury za 180zł. Które słuchawki lepiej wybrać ? A może jest coś lepszego do 200zł ? Czy ten oficjalny Xboxowy działa również z PS4 ? Edytowane 6 kwietnia 20169 l przez Ins
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l To teraz w drugą stronę. Czy SONY PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0 będzie działać (przewodowo) z X1 i czy można je bezproblemowo łączyć z innymi urządzeniami bluetooth (telefon, telewizor itp.) ?
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l bedzie dzialac z x1, te sluchawki nie posiadaja bluetootha, imo nie warto sa swojej ceny, ja swoje zwrocilem bo graja na poziomie xbox one stereo headset w sumie nie wiem czy on lepiej nawet nie gra sam rozgladam sie za jakimis porzadnymi sluchawkami z 7.1 ale te juz duzo wiecej kosztuja btw sprawdz sobie Turtle Beach XO Seven Pro
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l Kupiłem Xbox One Stereo Headset i gra świetnie Wielkie dzięki kubson za szybkie info.
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l przegapiłem te wszystkie promocje na stereo headseta teraz jest gdzies taniej niż u nołnejma za 179zł?
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l woah, zapomniałem napisać, w ostatniej chwili wczoraj się złapałem na promocję w x-kom gdzie słuchawki były za 179zł a gratis była karta przedpłacona 50zł niestety tylko do 10 kwietnia było
Opublikowano 17 kwietnia 20168 l Mam pytanie, jakies alternatywne sluchwki surround dla tych dedykowanych Xone? Te TurtleBeach najtansze stoja po 1000 zl, to po 600-700 to wszystko stereo. Ciekaw jestem jak duza niby moze byc roznica miedzy tymi stereo od MS.
Opublikowano 17 kwietnia 20168 l No niestety jak chce się surround to trzeba położyć koło 1k zł. Niektórzy twierdzą, że nie czują różnicy między stereo a symulowanym 7.1. Ja czuje dużą różnicę. Imo różnica jest porównywalna z kinem domowym odpalonym w 2.0 i 5.1. Zawsze wiem skąd dobiega dźwięk. Kiedyś porównywałem na ps4 z goldami dźwięk przez dongla w 7,1 i z pada po jack i była różnica. Teraz na x1 przesiadłem się z ms stereo na tb elite x800 gdzie jest dd/dts i jest przepaść. Ale to tylko moje odczucia. Najlepiej samemu przetestować. Edytowane 17 kwietnia 20168 l przez creatinfreak