maciekww28 848 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 wrzuci ktoś ten mistrzowski przejazd i koniecznie liderborda - chociaż oko pocieszę tym polskim akcentem Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 15 listopada 2014 Autor Opublikowano 15 listopada 2014 Oficjalnie wszystkie przejazdy będą do wglądu po zakończeniu turnieju. Koniec rundy pierwszej. Jutro runda druga. Ojjjjj będzie się działo. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Gratulacje za pierwsza runde. Swietne czasy. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Oficjalnie wszystkie przejazdy będą do wglądu po zakończeniu turnieju. Koniec rundy pierwszej. Jutro runda druga. Ojjjjj będzie się działo. To znaczy ze jak ? Nikt nie zobaczy przejazdu z np. pierwszej rundy do zakonczenia calego turnieju ? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Oficjalnie wszystkie przejazdy będą do wglądu po zakończeniu turnieju. Koniec rundy pierwszej. Jutro runda druga. Ojjjjj będzie się działo. To znaczy ze jak ? Nikt nie zobaczy przejazdu z np. pierwszej rundy do zakonczenia calego turnieju ? Dokładnie tak, nikt nie zobaczy przejazdu pierwszej osoby.... Ale dam Ci radę o której nikt nie wie (XD) jeśli masz osobę z pierwszego miejsca w znajomych to w zakładce "Co Nowego?" pojawia się filmik który wysyła się na youtube XD Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 No spoko, ale to troche do dupy pomysl bo przeciez to i tak nic nie zmieni, punkty rozdane, runda skonczno i tyle. Jakos watpie zeby komus chcialo sie ogladac przejazdy z wszystkich rund po zakonczeniu turnieju. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 lol, to co to turniej jak nawet wyników nie można zobaczyć już pal licho czasy z przejazdów w trakcie trwania danej rundy - ktoś ma dobry czas to siedzi cicho żeby nikt go nie przeskoczył bo vita i te sprawy ale takie coś pierwsze widzę Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 takze jestem za tym aby co tydzien oficjalnie publikowac kto byl najlepszy i jaki mial czas!! Cytuj
ghort 45 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) Jako ze piersza runda zakończona to moge zapytać czy jest jakiś sposób zeby szybciej wystartować autem? Bo dosłownie po kilku sekundach od wystartowania na prostej drodze wyprzedadzą mnie duszki o ok 1s. Edytowane 16 listopada 2014 przez ghort Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 To tak jak by w zawodach dajmy na to F1 nikt nie znal wynikow wyscigow az do zakonczenia calych mistrzostw. Organizator to oczywiscie ustali ale chyba powinna byc jakas tabela wynikow po kazdej rundzie z czasami i mozliwoscia zoaczenia przejazdow oraz Ogolna klasyfikacja. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 dokladnie i sama rywalizacja bylaby lepsza gdybysmy znali lepiej swoich rywali i na co ich stac Darkos podawaj oficjalnie najlepszy czas i najlepszego kierowce co tydzien, to niczemu nie szkodzi Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 16 listopada 2014 Autor Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) dokladnie i sama rywalizacja bylaby lepsza gdybysmy znali lepiej swoich rywali i na co ich stac Darkos podawaj oficjalnie najlepszy czas i najlepszego kierowce co tydzien, to niczemu nie szkodzi Czas zwycięzcy Rundy 1 to 3:04.989 Runda 2 Auto: Aston Martin One-77 Kraj: Szkocja Trasa: KYLE Swój przejazd należy nagrać w całości od startu do mety z widocznym czasem oraz międzyczasami, film wrzucić na youtube i link wysłać razem ze zgłoszeniem. Ostateczny termin na zgłoszenie swojego czasu to Sobota 22 Listopada, godzina 23.55 w prywatnej wiadomości do mnie. W tytule proszę wpisać "Runda 2" W trakcje trwania tej rundy można zdobyć dwa dodatkowe punkty za pobicie przejazdu, który możecie obejrzeć na filmiku poniżej. W przypadku gdy nie uda się ustanowić lepszego czasu, to od zdobytych punktów odjęty zostanie jeden karny punkt. Dodatkowo dostajecie punkt za każdy kilometr powyżej 300 km/h. Jeśli uda się osiągnąć 301km/h = 1 punkt Jeśli uda się osiągnąć 302km/h = 2 punkty Edytowane 16 listopada 2014 przez ussr 1 Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Jaki jest czas w Twoim przejeździe? Nie wyświetla mi filmiku w youtube Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 1:59:090 u mnie wszystko ok Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 mam tylko pytanko odnośnie obciernia: Przejazd z odbijaniem się od Bandy/Barierki/Murku w tunelu w celu uzyskania lepszego czasu będzie dyskwalifikowany od Rundy 2 - to rozumiem ale otarcia od barierek (nie odbijanie) czy inne małe przygody (z ocieraniem) na trasie zostają zaliczone jako przejazd? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 tez nie kumam sensu i logiki w tym, ze po zakonczonej rundzie nie publikuje sie rankingu z czasami i przejazdu najlepszego Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Chodziło o to, żeby zachować niewiedzę. Być może Ussr nie brał pod uwagę, że prawie wszystkie czasy będą na leaderboardzie, lub będziemy chcieli o nich porozmawiać, czy nawet pooglądać. Ja też jestem za tym, aby po zakończonej rundzie publikować czasy, tabele z wynikami i przejazdy. Z tego co widzę, to większość jest za dobrą zabawą niż chciwym jeżdżeniem po nagrody. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Na Kyle pewnie wszystko będzie się rozgrywało na hopce i na ostatnim zakręcie Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 16 listopada 2014 Autor Opublikowano 16 listopada 2014 mam tylko pytanko odnośnie obciernia: Przejazd z odbijaniem się od Bandy/Barierki/Murku w tunelu w celu uzyskania lepszego czasu będzie dyskwalifikowany od Rundy 2 - to rozumiem ale otarcia od barierek (nie odbijanie) czy inne małe przygody (z ocieraniem) na trasie zostają zaliczone jako przejazd? Takie dzwony jak w pierwszym Zakręcie na poprzedniej trasie nie będą już uznawane. Lekkie muśnięcie które będzie kosztowało trochę czasu chyba jest w porządku. Ocieranie się na Kyle drogo kosztuje bo cenne sekundy natychmiast uciekają. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Ja rownież jestem za publikacja kompletnej tabeli, na tym polega rywalizacja. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 to tak jakby wyniki meczow ligowych i skroty tych spotkan podawac dopiero po zakonczeniu sezonu Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Kyle - napewno nie opłaca sie ocierac na tej trasie, nawet najmniejsze wypadniecie za trase to spadek predkosci o 2-3 km na godzine a na tych długich prostych finalnie to jednak daje sporo straty. PS: 308km/h narazie najszybciej Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Ja 306, ale na razie 3 razy się przejechałem tylko Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 No no Krzychu, wysoka poprzeczka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi