darkos 4 339 Opublikowano 14 grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 grudnia 2014 (edytowane) Runda 6 Auto: Maserati GranTurismo MC Stradale Kraj: Kanada Trasa: Lytton Swój przejazd należy nagrać w całości od startu do mety z widocznym czasem oraz międzyczasami, film wrzucić na youtube i link wysłać razem ze zgłoszeniem. Ostateczny termin na zgłoszenie swojego czasu to Sobota 20 Grudnia, godzina 23.55 w prywatnej wiadomości do mnie. W tytule proszę wpisać "Runda 3" W trakcje trwania tej rundy można zdobyć dwa dodatkowe punkty za pobicie przejazdu, który możecie obejrzeć na filmiku poniżej. Po Rundzie 6 zrobimy przerwę. Przerwa będzie trwała od godziny 23:55 w Sobotę 20 grudnia do godziny 6 rano W niedziele 28 Grudnia, kiedy to ruszy Runda 7. Jest to spowodowane prośbami kilku graczy których w czasie świąt nie będzie w domach. Prawdopodobnie opóźni to zakończenie Turnieju o jeden tydzień do 8 Lutego. Edytowane 14 grudnia 2014 przez ussr 2 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 ussr - odbierz PM i odpisz mi Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 15 grudnia 2014 Autor Opublikowano 15 grudnia 2014 ussr - odbierz PM i odpisz mi Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 a może jakieś drifty dla odmiany lub dodatkowo drift do trasy Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 16 grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 grudnia 2014 No nie wiem nie wiem. Wydaje mi się że słuchanie pisku opon przez kilka dni zryje psyche najtwardszego gracza. A ta musi być nienaruszona bo przed nami odcinki nocne. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 (edytowane) spróbujmy chociaż jeden na próbe, jakiś krótki lub może niech inne osoby zabiorą głos btw. wysłałem przejazdy Edytowane 16 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Ja bym drifty odpuścił. Model jazdy i punktacja w drifcie nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością. Do tego rzeczywiście ten pisk opon by wykończył... Wyścigi z duchami mają o wiele więcej emocji. Czekam na nocne trasy! No i może skusimy się na chociaż jedną trasę w trudnych warunkach...? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 chyba można zadać takie pytanie - Ex4ct i reszta topki, ile robicie gdzieś czystych przejazdów w tygodniu na trasie z turnieju? wasze przejazdy są momentami tak perfekcyjne, że aż trudno to pojąć Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Może ja nie koniecznie jestem Topka, ale z rególy do pobicia czasu "0" potrzebuje 5-7 przejazdów na nowej trasie. Natomiast maksowanie, to zależy ile mam czasu. ostatnio wole wyzwania.Tak naprawdę to maksowałem tylko pierwsza trase. Natomiast reszta , 10-15 przejazdów i zostawiam Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Drift odpuszczam, nie lubie, ale chętnie zobaczyłbym trase na okrążenia a nie z punktu A do B. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 chyba można zadać takie pytanie - Ex4ct i reszta topki, ile robicie gdzieś czystych przejazdów w tygodniu na trasie z turnieju? wasze przejazdy są momentami tak perfekcyjne, że aż trudno to pojąć U mnie to wyglada tak ze zawsze robie około 4 przejazdów zapoznawczych, sprawdzam gdzie sa nierówności na trasie i na jaka granice przyczepności moge sobie pozwolić. Pózniej zaczynam przejazdy każdy zakręt na trasie muszę przejechać w sposób mnie zadowalający, jesli popełnię błąd to restartuje wyścig. Często powtarzam nawet 10x pierwszy zakręt, itd itd. Nie wiem ile prób robię,myśle ze około 30. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Nie wiem ile prób robię,myśle ze około 30. tak podejrzewałem Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Przeglądam sobie tabele, i z tego co widzę to przynajmniej jedna osoba bawi się w cichego zawodnika , bierze czynny udział w turnieju a czasy nie widnieją na tablicy.... Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Ussr przygotuj coś na święta for fun, oficjalnie tutaj czasy będzie można podać, nie punktowane do turnieju moze coś z dynamiczną pogodą i drift jakiś mały pls, zawsze jakaś zajawka na święta Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Troszke przysiadłem dzisiaj to trasy turniejowej. Udało mi sie wskoczyc na czwarte miejsce. grałem około 40minut - 1h na tej trasie. Nadal nie umiem przejechac pierwszego sektora tak zyby nie tracic na nim 2 sekund. Dalej mi sie udaje juz trzymac forme Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 28 grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) Runda 7 Auto: Pagani Huayra Kraj: Szkocja Trasa: TROTTERNISH Swój przejazd należy nagrać w całości od startu do mety z widocznym czasem oraz międzyczasami, film wrzucić na youtube i link wysłać razem ze zgłoszeniem. Ostateczny termin na zgłoszenie swojego czasu to Sobota 3 Stycznia, godzina 23.55 w prywatnej wiadomości do mnie. W tytule proszę wpisać "Runda 7" W trakcje trwania tej rundy można zdobyć dwa dodatkowe punkty za pobicie przejazdu, który tym razem będzie AKTUALIZOWANY w Leaderboards do następnej Soboty 3 Stycznia. Edytowane 28 grudnia 2014 przez ussr 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 "W trakcje trwania tej rundy można zdobyć dwa dodatkowe punkty za pobicie przejazdu, który tym razem będzie AKTUALIZOWANY w Leaderboards" - mowa o Twoim czasie tak? bo w tej chwili tylko krzychuFox czas jest Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 28 grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 grudnia 2014 Tak, będę bawił się na tej trasie do następnej Soboty tak do godziny 15 starając się zrzucić pod siebie jakiegoś desperata walczącego te cenne 2 punkty ^_^ Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) Ussr, mógłbyś nam napisać ile dodatkowo osób bierze udział w turnieju poza tymi którzy sa w rankingu? Mam na mysli ghostow którzy przekładają nagrody ponad zabawę. Edytowane 30 grudnia 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 30 grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 grudnia 2014 Graczy zgłaszających co tydzień regularnie swoje przejazdy jest w sumie 8. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Graczy zgłaszających co tydzień regularnie swoje przejazdy jest w sumie 8.A ilu ściga sie w rankingu a ilu poza nim? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 30 grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) Jestem w stanie tylko podać tych co zgłaszają swoje przejazdy i tylko ci się liczą. Jeśli ktoś gra poza tabelą ale jego czasy są w leaderboards to tego już nie wiem. Na tym właśnie miał polegać czar rywalizacji. Dawać z siebie 101% na każdej trasie. Na pewno przesadziłem z punktami ujemnymi i teraz wiem że ich nie powinno być. Raczej powinienem dawać 5 punktów za samo zgłoszenie swojego przejazdu to turnieju bez względu na to jak słaby miałby być. To mogło odstraszyć potencjalnych uczestników. Dziś jest 8 regularnych graczy w mojej turniejowej tabeli. To że ktoś pojawia się w Leaderboards regularnie strącając czasy wcale nie znaczy że jest w mojej Tabeli. Na tym polega też tajemnica że nie wiesz z kim się ścigasz. Edytowane 30 grudnia 2014 przez ussr Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 nie rozumiesz o czym mówię Mamy rundę A w rundzie A na leaderbordsach widzimy powiedzmy 20 osób, z tych 20 osób swój przejazd wyślę Ci 6 osób, te 6 osób bierze udział w Twoim turnieju, moje pytanie brzmi ile dodatkowo regularnych osób bierze udział w turnieju, mimo tego że ich na leaderbordsach nie ma to swoje czasy wysyłają i biorą udział w turnieju, robią to jako duchy, czyli odcinają internet by gra nie widziała ich czasu przejazdu przez co osoby które się bawią w rywalizację również ich nie widzą. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 30 grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 grudnia 2014 Tego nie sprawdzam czy czas podany do tabeli jest też w Leaderboards. Za mało graczy w tej chwili rywalizuje. Oficjalny czas do pobicia. + 2 Ptk 2:16.000 Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Rozumiem, że 2.16.000 to juz czas ostateczny i nie czekamy do soboty do godziny 15 ? Edytowane 3 stycznia 2015 przez GoltaR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi