Opublikowano 5 listopada 201410 l Klip na pustyni to ostateczny upadek każdego bendu. Nie wiem czy mi się zdaje czy znowu cały skład się zmienił poza pucatym, wymalowanym kubusiem. Serio mogliby przestać zatrudniać niewyżytych, zajaranych mangą 14latków do robienia teledysków. I do pisania tekstów. I do komponowania.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Autor Klip na pustyni to ostateczny upadek każdego bendu. Nieprawda
Opublikowano 5 listopada 201410 l No akurat zje/bany kawałek dałeś. Poza tym nie mogę oglądać, cholesterol wylewa się z ekranu.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Autor No wtedy Chino był grubasem strasznym, potem elegancko schudł.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Nie słyszałem Papa Roach od czasu grania w Tony Hawka 2: To oni mają jakiegoś klawiszowca? Ale biedny zespół, robiony chyba dla 15letnich lasek, czytelniczek Bravo.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Płyta "Infest" była kiedyś ostro katowana. Później równia pochyła w dół. Teraz to nie da się na nich patrzeć co dopiero słuchać.
Opublikowano 2 grudnia 201410 l infest było katowane na walkmenie firmy sony, potrafilem zaspiewac cale last resort <ok>
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Between angels and insects, Blood brothers, Dead cell, Last resort, She loves me not, Lovehatetragedy trochę dobrego stuffu nagrali ale na to co teraz się tam odpierdala nie mogę patrzeć, słuchać w sumie też
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Autor Lovehatetragedy to w ogóle jest dobry album, u mnie minimalnie niżej od Infestu: Ten wał niszczy po dziś mnie.
Opublikowano 9 lutego9 lut Odswiezam, wczoraj mialem okazje na zywo zobaczyc, I masakra polecam jak bedzie miec okazje wpasc na koncert.