Opublikowano 5 listopada 201410 l Kolejny legendarny bend powraca w tym roku z nowym materiałem Pierwszy ministrant rokondrola nie wychodzi z formy. Trzeba przyznać, że są konsekwentni i ciągle podążają tą samą ścieżką. Trochę się czasowo nie wstrzelili tym razem co by można było final masturbate je/bnać do jakiegoś CoDa albo transformersów
Opublikowano 5 listopada 201410 l O, z nowego albumu co ponoć wyjebali elektronikę i że znowu grają jak na debiucie, że mocno gitarowo. No kawałek całkiem spoko, ten lepszy: Straszny nakurw jak na nich
Opublikowano 5 listopada 201410 l Niestety, LP fajne było przy pierwszych dwóch płytach. W gimnazjum.
Opublikowano 5 listopada 201410 l ja wole te elektroniczne kawałki takie biedne 65dayofstatic chcieli być
Opublikowano 5 listopada 201410 l Autor Z tego co widzę, to znowu chińczyka w chu/ja zrobili i musi udawać, że potrafi na czymś grać albo, o zgrozo, śpiewać.
Opublikowano 20 lipca 20177 l (pipi)a szok, do dziś pamiętam kiedy usłyszałem ich pierwszy kawałek i nie ukrywam że ich słuchałem. Nie licząc tych nowych kawałków które mi nie podchodzą ale (pipi)a trochę smutno mi się zrobiło
Opublikowano 20 lipca 20177 l Nie no bez jaj, serio? Pierwsze dwa albumy LP na zawsze w moim serduszku, po dziś dzień mogę je słuchać bez żadnego problemu. The Hunting Party też było całkiem zjadliwe, w porównaniu do reszty gów.na, które wypuszczali.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Co by nie mówić, Linkin Park było kapelą o od razu rozpoznawalnym stylu. Do dziś jak ześpiewasz ich przeboje to wiadomo, o co chodzi od razu.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Pierwsze albumy były spoko, pamiętam jak mi kumpel w Gimbazie zapodawał Meteorę, słuchało się, oglądało koncerciki na youtubie. Nie jestem ich fanem bo ich obecna twórczość wcale do mnie nie trafia ale jednak przykro mi z powodu śmierci Chestera... odpalę sobie jakiś koncert z 2001 i posłucham tego fajnego LP ;)
Opublikowano 20 lipca 20177 l Ja jak byłem mały to słuchałem RHCP i Limp Bizkit, LP gardziłem, ale widziałem Chestera w Pile 7, już tam strasznie cierpiał. :(
Opublikowano 20 lipca 20177 l Świetny zespół aż do momentu tego kawałka z Jay Z. Od tamtej chwili zespół upadł. Szkoda chłopaka.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Też bym się powiesił za ostatnio album popowy.Wyczytałem gdzieś ze czester był wykorzystywany sexualnie w młodości, także i tak długo pożył jak na tak mocne problemy psychiczne.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Shinoda potwierdza, więc jutro odsłuch cały dzień. Pierwsze cztery płyty szanuję mocno.
Opublikowano 20 lipca 20177 l W podstawówce Kazik, prodigy, korn, deftones, pomijam staruszkowe Zappy i King Crimson. Już pomijam co kto kiedy, ale należy pamiętać że linkin park nigdy nie był w zadnym stopniu odkrywczy, ani dobry, wokalista kwiczał jak baba, gdy probowal byc grozny i zly osmieszal sie w kazdej piosence. Zawsze była kwestia: po co sluchac LP skoro jest korn, deftones, primus itd. A mało kto słuchał tego i tego, bo jak powiedzialem, LP to zawsze było go,wno. Nawt P.O.D. lepsze było, jezu, nawet static x chyba. Tak samo słuchało się Backstreet Boys a nie just 5.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Może po prostu ludzie tego słuchali, bo hmmmmmmmmm... podobało im się? Nie robili rankingów na najgroźniejszego i najbardziej tró wokalistę, tylko słuchali muzyki. Niech sobie ludzie wspominają.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Dyskusje były i będą. Nie sądziłem ze taka mocna gwardia LP jest na forum.
Opublikowano 20 lipca 20177 l milan ale wiesz że można słuchać LP ORAZ tego wszystkiego co wymieniłeś? akurat cześć z tej listy stoi u mnie na półce obok siebie i jakoś nie toczą CD Wars. gwardia, pliiiz. dużo wspomnień z ich kawałkami, fajny okres w życiu. początek twórczości akurat mieli dobry, tak po prostu przyjemny dla ucha. a se jutro Reanimation chyba zapodam w wolnej chwili. też dużo wspomnień, tak samo jak z Here to Stay Korna. można.