Tokar 8 265 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Kolejny legendarny bend powraca w tym roku z nowym materiałem Pierwszy ministrant rokondrola nie wychodzi z formy. Trzeba przyznać, że są konsekwentni i ciągle podążają tą samą ścieżką. Trochę się czasowo nie wstrzelili tym razem co by można było final masturbate je/bnać do jakiegoś CoDa albo transformersów Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 O, z nowego albumu co ponoć wyjebali elektronikę i że znowu grają jak na debiucie, że mocno gitarowo. No kawałek całkiem spoko, ten lepszy: Straszny nakurw jak na nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Niestety, LP fajne było przy pierwszych dwóch płytach. W gimnazjum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 ja wole te elektroniczne kawałki takie biedne 65dayofstatic chcieli być Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 5 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Z tego co widzę, to znowu chińczyka w chu/ja zrobili i musi udawać, że potrafi na czymś grać albo, o zgrozo, śpiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Ponoć Chester popełnił samobójstwo :( Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 (pipi)a szok, do dziś pamiętam kiedy usłyszałem ich pierwszy kawałek i nie ukrywam że ich słuchałem. Nie licząc tych nowych kawałków które mi nie podchodzą ale (pipi)a trochę smutno mi się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Nie no bez jaj, serio? Pierwsze dwa albumy LP na zawsze w moim serduszku, po dziś dzień mogę je słuchać bez żadnego problemu. The Hunting Party też było całkiem zjadliwe, w porównaniu do reszty gów.na, które wypuszczali. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Co by nie mówić, Linkin Park było kapelą o od razu rozpoznawalnym stylu. Do dziś jak ześpiewasz ich przeboje to wiadomo, o co chodzi od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 nie wytrzymał hejtu łaj iz ewryting so hewiii Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Pierwsze albumy były spoko, pamiętam jak mi kumpel w Gimbazie zapodawał Meteorę, słuchało się, oglądało koncerciki na youtubie. Nie jestem ich fanem bo ich obecna twórczość wcale do mnie nie trafia ale jednak przykro mi z powodu śmierci Chestera... odpalę sobie jakiś koncert z 2001 i posłucham tego fajnego LP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 No to jutro cały dzień słucham LP. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Ja jak byłem mały to słuchałem RHCP i Limp Bizkit, LP gardziłem, ale widziałem Chestera w Pile 7, już tam strasznie cierpiał. :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Nic nie szkodzi, Axl pojedzie w trasę jako zastępstwo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Świetny zespół aż do momentu tego kawałka z Jay Z. Od tamtej chwili zespół upadł. Szkoda chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Też bym się powiesił za ostatnio album popowy.Wyczytałem gdzieś ze czester był wykorzystywany sexualnie w młodości, także i tak długo pożył jak na tak mocne problemy psychiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Shinoda potwierdza, więc jutro odsłuch cały dzień. Pierwsze cztery płyty szanuję mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Ile gimbazy na forum, wspominki z linkin park xD 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Ty w młodości to pewnie od razu Brahmsa i Mingusa słuchałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Ty w młodości to pewnie od razu Brahmsa i Mingusa słuchałeś. raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 W podstawówce Kazik, prodigy, korn, deftones, pomijam staruszkowe Zappy i King Crimson. Już pomijam co kto kiedy, ale należy pamiętać że linkin park nigdy nie był w zadnym stopniu odkrywczy, ani dobry, wokalista kwiczał jak baba, gdy probowal byc grozny i zly osmieszal sie w kazdej piosence. Zawsze była kwestia: po co sluchac LP skoro jest korn, deftones, primus itd. A mało kto słuchał tego i tego, bo jak powiedzialem, LP to zawsze było go,wno. Nawt P.O.D. lepsze było, jezu, nawet static x chyba. Tak samo słuchało się Backstreet Boys a nie just 5. 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Może po prostu ludzie tego słuchali, bo hmmmmmmmmm... podobało im się? Nie robili rankingów na najgroźniejszego i najbardziej tró wokalistę, tylko słuchali muzyki. Niech sobie ludzie wspominają. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Dyskusje były i będą. Nie sądziłem ze taka mocna gwardia LP jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 milan ale wiesz że można słuchać LP ORAZ tego wszystkiego co wymieniłeś? akurat cześć z tej listy stoi u mnie na półce obok siebie i jakoś nie toczą CD Wars. gwardia, pliiiz. dużo wspomnień z ich kawałkami, fajny okres w życiu. początek twórczości akurat mieli dobry, tak po prostu przyjemny dla ucha. a se jutro Reanimation chyba zapodam w wolnej chwili. też dużo wspomnień, tak samo jak z Here to Stay Korna. można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi