Skocz do zawartości

Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ano miała, ale to w końcu Zelda <3 ja biorę też w love-game, mam bardzo blisko, 150 metrów od SELECT i na miejscu ;) ale jeszcze preordera na game nie usunąłem.

Opublikowano

Dziwne, że konsole i gry oraz Electronic Dreams jeszcze nie mają. Preoderka z Game lepiej nie usuwać, bo rożnie może być. Choć ten cały game, to podobno problemowy sklepik jest jeśli chodzi o wysyłkę do Polski.

Opublikowano

Rewelacja! Nie sądziłem że burgery dostaną swoją edycję. No i dostali lepszą, bo dla mnie edycje z figurkami są najciekawsze. Cena jest szokująca, kosztuje tyle co zwykła gra. Szkoda że sprowadzenie tego będzie kosztowne. No ale to Zelda, dla niej wszystko :)

Opublikowano

Rewelacja! Nie sądziłem że burgery dostaną swoją edycję. No i dostali lepszą, bo dla mnie edycje z figurkami są najciekawsze. Cena jest szokująca, kosztuje tyle co zwykła gra. Szkoda że sprowadzenie tego będzie kosztowne. No ale to Zelda, dla niej wszystko :)

Przeciez to bedzie kosztowac taniej niz nasza wersja, nawet ze sprowadzeniem.

Ja biore obie, zwlaszcza ze mam amerykanskiego 3ds'a.

Opublikowano

Smuteczek :( Ja poprosiłem znajomka żeby mi zamówił na GameStopie. Jak wysyłałem mu linka (linka, hehe) to gra była dostępna. Ten mi po minucie odpisuje że przecież wyprzedane i nie można kupić :( Idę się chlastać...

Opublikowano (edytowane)

Ja wlasnie kliknalem na ebayu na wersje za 55$...i jak juz mialem placic to ktos mnie ubiegl (a bylo 8 sztuk!) i poszly wszystkie. Ale jak patrze na sprzedajacego to moze to byc maly scam wiec moze na dobre wyjdzie. Najgorsze ze Canada nie dostanie tej wersji, tak to bym sobie z VGP zamowil i juz.

edit: wlasnie zeszla za 80$ + 50$ wysylka do EU w 10 minut. Jak chcecie wersje USA to sie trzeba nastawic jednak na mega wydatek, bo to jest naprawde limitowana ilosc :(

edut2: juz chodza po 150-200$.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Szkoda że nie uprzedzili że będzie very limited. Europejska limitka długo była dostępna w różnych sklepach. (w Ultimie tylko bardzo szybko zniknęła).

Velius, prośba, jak znajdziesz gdzieś w ludzkiej cenie to zamów i dla mnie. Bardzo mi zależy. Oczywiście jak ja znajdę to też dam znać/zamówię dwie.